czekolada_z_orzechami 02.05.07, 19:23 Co tam u Was depresyjni? moze troche rozruszamy towarzystwo?? :D :D :D ps. Mam zryty humor. Może być kolorowo:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: co u Was? 02.05.07, 19:30 mozemy pogadać na gadu, moze przekażę Ci trochę swojej dobrej energii. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo RebuS 02.05.07, 19:35 pl.wikipedia.org/wiki/Odma + pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_ch.. X 2 www.ira.pl/lapka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: RebuS 02.05.07, 19:43 no chyba ze nie odmałapy ch..em Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: RebuS 02.05.07, 19:54 popsulas mi humor. masz 20 lat, hobby, ladna buzie i duzo humoru. spadam juz z tego forum. nawet tu rzeczywistosc dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: RebuS 02.05.07, 20:08 nevermind, zaczynam się rozkręcać a wszyscy mi uciekają:P Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: RebuS 02.05.07, 20:20 w Imie Ojca Ducha Syna uciekaja z Kobierzyna za nimi policja jedzie wzdłuz żywopłotu wariet schował sie do rowu przy drodze Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: RebuS 02.05.07, 20:22 i patrzy na nich srodze w ręcę ma worek piasku który rozsypie o brzasku a oni go gonią z widłami rozszarpią, poszczują psami Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: co u Was? 02.05.07, 20:46 a u mnie dół z wkurwem. od kilku dni. tylko chodzę i szukam pretekstu żeby komuś nawrzucać. nawrzucałam już mamie na maila i gdzieś komuś na forum. uznałam nagle że najwyższy czas rozprawić się z całym światem i wyjawić wszystkim po kolei co o nich myślę. eh... jeszcze trochę i uznam, że koniecznie muszę zadzwonić do b. wychowawczyni z liceum - żeby jej wygarnąć wszystkie moje krzywdy... a potem wezmę się za nauczycieli z podstawówki... boooże, jaka ja jestem nienormalna!!! ps. mogę Ci nawrzucać? ;-))) bo też mnie wkurza że masz 20 lat, jesteś b. ładna i całe życie - piękne życie! - przed Tobą. a ja to już się tylko na złom nadaję z moim sp.ierdolonym życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: co u Was? 02.05.07, 20:52 <przytulam przytulam przytulam> Możecie mi nawrzucać. A niech tam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: co u Was? 02.05.07, 21:16 Ja już pomykam. po Anafranilu śpie 14h na dobę :D tak więc idę pa lulu dobrej nocy Skarbki papapa:*** Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: co u Was? 02.05.07, 21:37 w Starożytnym Izraelu pełnoletność u chłopca, czyli juz mężczyzny wele prawa to 12 lat, a więc nie trzeba kombinować z rozwodami, aborcjami i takimi innymi to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś