hamish 17.06.07, 16:43 Po co tyle tych forów zakładacie ? Nie można zrobić jednego ? I porządnego ? Osobiście nie widzę w tym sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fawela Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 17.06.07, 17:53 A wiesz,że ja się ostatnio zastanawiałam nad forum dla fobików dobiegających 30- stki. Fajny pomysł, co nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hamish Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 17.06.07, 18:40 no ;) duzo tu gówniarstwa siedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
me_lisaa Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 17.06.07, 20:05 Moje jest bardzo porządne i dla osób statecznych wiekiem ;) Chociaż fobie nie są jedynym temtem. For jest trochę, fakt, ale nie ma dwóch identycznych, każde czymś się różni, kładzie nacisk na co innego. Jest wybór, to źle? :) A ja osobiście szukając czegoś pod swoim kątem, nie znalazłam nic interesującego (no może oprócz jednego, które było ukryte), więc i ja założyłam nowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamish Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 18.06.07, 08:10 Czesc Me_lisaa :) Twoje jest OK. Codziennie sobie tematy ogladam ;) Ale widze co chwila nowe forum w sumie nic nie wnaszace do tematyki fobicznej (fobialnej) hehe . Chyba zły wyraz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
me_lisaa Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 18.06.07, 15:00 Hihi, dzisiaj mi się ogłoszenie nawet na forum pojawiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 18.06.07, 16:02 Każdy chce móc panować nad swoim życiem, jeśli nie może tego robic w życiu realnym, to chociaż na własnym forum, na którym jest niczym Bóg. Problem może być tylko z dostateczną ilością baranów, tfu owieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
villenna Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 18.06.07, 18:13 No niestety podąrzanie za tłumen, szczegolnie baranów daje zawsze nikłe korzysci (w jakiejkolwiek dziedzinie zycia). Przyznaje ze wstydem, że i ja stałam sie kiedyś taką upolowaną owcą. :))) Wychodzi na to, że to mniejszość ma racje, co widac na załaczonym obrazku tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hamish Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 18.06.07, 16:23 Niestety proble polega na tym,że forum to nie życie... Ja próbuje w realu. I jakoś mi się udaje. Ale chyba masz racje... W końcu Internet to świetne medium. Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: Po cholerę tyle forów o fobiach ? 19.06.07, 08:48 antropofobia.fora.pl/ Moje je najlepsze! zartuje... nie wchodzcie bo niechce mi sie moderowac Odpowiedz Link Zgłoś