siwa_zakiwala_sie_na_smierc 18.06.07, 05:39 Czy miłorząb japoński różni sie czyms w działaniu od nootropilu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Roznice 18.06.07, 13:25 nootropil może wywołać agresję a nawet manię. miłorząb - raczej nie. (na mnie przynajmniej nie działał, niestety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Roznice 18.06.07, 14:48 jakie dawki nalezy stosować? wiele dobrego czytalem o tym leku, biore go ale w jakis minimalnych dawkach, chyba trzeba poprosic lekarza o wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Roznice 18.06.07, 17:03 jak czytam o notropilu to prawie orgazmu dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Roznice 19.06.07, 15:41 schodze z efectinu i biore ten notropil. dzis pierwszy raz sie smialem w pracy. dzis tez bylem agresywny, i za duzo i za glosno klelem, wiec moge miec klopoty. ale mam dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Roznice 19.06.07, 15:42 kurde, chyba poprosze moją lekarkę o ten lek :) (ciekawe, czy mi da...) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Roznice 19.06.07, 15:45 lek dostalem nie od psychiatry, psychiatra mnie faszerowala znow gownianym antydepresantem. spytam psychiatre czy mi da recepte, ale pewnie nie bo kwestionuje jej metody i slucham innego lekarza. ale sie nie lekam, bo bardzo dobra dusza da mi w prezencie recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Roznice 19.06.07, 15:54 niektorzy to sie nie przejmuja, pesteczka, pewnie dopiero kiedy w realu zacznie sie dziac cos niedobrego,zaczna sie budzic Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Roznice 19.06.07, 16:12 ty sie obudz madralo, a nie zwalaj wszystkiego na mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Roznice 19.06.07, 16:15 ja sie pobawie, a ty pracuj, a jesli nie to..... Odpowiedz Link Zgłoś
maxin87 pszczolka morderczyni 19.06.07, 16:26 słonko zaświeciło a ona poleciała radośnie nucąc sobie pod nosem bzzzzyyyy,bzzzyyy Odpowiedz Link Zgłoś
maxin87 Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 16:34 pszczolka morderczyni jak to na seryjnego morderce przystalo poleciala szukac swojej natepnej ofiary (nucac cichutko bzzzyyyy,bzzzzzyyyyy) macie jakies propozycje, kto moglby pasc jej ofiara? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 16:46 mask, ktory zignorowalby fakt, ze ma alergie , caly puchnie i nie moze oddychac Odpowiedz Link Zgłoś
maxin87 Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 16:53 alergia to nic w porownaniu do tortur jakie stosuje pszczolka morderczyni... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 16:57 ukradlyscie pszczolke morderczynie, gdzie ja trzymacie ,w winampie ? nie boicie sie, bedzie pieklo Odpowiedz Link Zgłoś
maxin87 Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 17:05 Nigdzie jej nie trzymamy. To ona trzyma się tam gdzie ma na to ochote. i w zasadzie to ona nas ukradla... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 17:16 to miala byc dobra pszczolka morderczyni do pogonienia zlych niedzwiedziow co przylazly na psychiatrie z eugenika i eutanazja Odpowiedz Link Zgłoś
maxin87 Re: pszczolka morderczyni 19.06.07, 17:27 ciiiiszej bo jeszcze uslyszy... no miala byc dobra,ale jej nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: roznice 19.06.07, 17:31 milorzab chyba w kapsulkach, a notropil roznie, kiedys byl w tabletkach i w syropie,mozna bylo podielic na kawaleczki jezeli przykladasz wage do symboli, co jest czasem bezsensowne Odpowiedz Link Zgłoś