inneska30 18.06.07, 12:36 Chciałabym zapytać czy ktoś TO miał? :) Ciekawa jestem jakie macie doświadczenia - jak długo to trwało, jak się wtedy czuliście i jak bardzo szaleliście :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 13:02 mania to cos jak "podciete hamulce", piatki na studiach, dobra praca, wszystko moge Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Mania ? 18.06.07, 14:51 Kiedyś, pisząc pracę, siadalem do kompa. Wyłączałem świadomość i jechałem 10 tysięcy znaków na godzinę. Później osuwałem sie na podłogę i pół dnia leżałem zdrętwiały. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ?,..bamboadwokat 18.06.07, 15:11 adwokat systemu,... 1.kiedy raz sie potkniesz,..wypada darowac wystepek, jesli sie poprawiles, inaczej ,karzac,usuwalbys uczciwa juz osobe, dla mnie za droga nie stac mnie -he Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ?,..bamboadwokat, 18.06.07, 15:12 adwokat systemu 2.ale kiedy nieukarana osoba, ktora sie poprawila, zaczyna wchodzac w nowe uklady, nastepna serie wystepkow ,to gorzej, nie bedac karana ma wiekrze mozliwosci dzialania niz ci, co na przyklad karani byli ,ale sa uczciwi. ......pracy nie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Mania ?,..bamboadwokat, 18.06.07, 15:19 Trzeba przebaczać nie 7 ale 777 razy sneeper_1 napisał: > adwokat systemu > > 2.ale kiedy nieukarana osoba, ktora sie poprawila, zaczyna > wchodzac w nowe uklady, nastepna serie wystepkow ,to gorzej, > > > nie bedac karana ma wiekrze mozliwosci dzialania niz ci, > co na przyklad karani byli ,ale sa uczciwi. > > ......pracy nie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ?,..bamboadwokat, 18.06.07, 15:21 uwazaj,zeby tej twojej niezawislosci nie usunieto , jezeli nie przemoca ,to podstepem, Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Mania ?,..bamboadwokat, 18.06.07, 15:24 Bambo, dawno Cię nie było! Planowaliśmy spotkanie w Lublinie (Anatemka, Szyderca, ja i jesczce kilkoro lubelaków), nawet się zastanawiałam czy tez byś się cchiał pojawić :P Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Mania ?,..bamboadwokat, 18.06.07, 15:25 W czwartek przyjeżdżam do lublina i będę tam do niedzieli czekolada_z_orzechami napisała: > Bambo, dawno Cię nie było! Planowaliśmy spotkanie w Lublinie (Anatemka, Szyderc > a, ja i jesczce kilkoro lubelaków), nawet się zastanawiałam czy tez byś się cch > iał pojawić :P Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ?,..bamboadwokat, 18.06.07, 15:28 brakowalo tam tylko kumli z firmy z kosmetykami, pewnie sie spoznia,wejda i od razu sprzedadza te rozpylacze Odpowiedz Link Zgłoś
inneska30 Re: Mania ? 18.06.07, 16:24 No to jak już się umówiliście to chciałabym wrócić do tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 17:12 oniesmielajace, babo tu i owdzie wspomina o szybszej jezdzie, mam nadzieje, nie solo ? Ale na rajdach sie kiepsko sprawowales, slabe wyniki, a w ogole jestes juz uzywany bo jezdziles na rajdach ;-)) oddawajm kase Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 17:13 zartowalem bambo, szantarzystow niebardzo lubie, jednak, adwokatow systemu tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Mania ? 18.06.07, 17:47 na tym forum lepiej zaspokoisz swoja ciekawosc forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15184 Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 17:54 ja akurat nie moge skorzystac, powazny defekt uwagi, ograniczona przerzutnosc, monoideizm, spowolnienie, splycenie myslenia niemoznosc rozwiklania dreczacego mnie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: aha, 18.06.07, 18:07 a na tristezze uwazajcie co ona pisze ( to maniaczka ) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: aha, 18.06.07, 18:15 rzeczywiście trzeba na nią uważać - a zwłaszcza na jej sygnaturkę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
inneska30 Re: Mania ? 18.06.07, 19:53 Dzięki za linka :) To nie tylko moja ciekawość, pytałam bo coś ostatnio jestem tak szczęśliwa że znajomi mnie nie poznają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 20:31 do bamba i tristezzy jeszcze jedno - na temat wywlekania czyis niedopracowanych tekstow,....podczas, gdy w innym miejscu sa elegancko ulozone i skonstruowane, moje niedokonczone instalacje na wierzchu, a z oryginalu, na przyklad siostrzeniec babmba z afryki robi , na przyklad,gre komputerowa wedlug darmowego scenariusza, Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 20:32 w sumie pal szesc, .ale jesli gra polega na zwalczaniu sneeperow, to juz niebardzo Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Krysia? 18.06.07, 20:58 nie moge powiedziec ,ona i tak bedzie miec ,albo ma pretensje ,albo przykro jej, ze zrobilem sakramencka afere, chociaz z drugiej strony, wiedzac,jaka z niej aparatka, to roznie moze byc, ja bym ja wcielil na przymus do legii cudzoziemskiej, ale ona sie boi broni chemicznej Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Krysia? 18.06.07, 21:00 ale i tak ładuje do szafy te preparaty na mole Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Krysia? 18.06.07, 21:02 mopge tylko powiedziec, ze jak byla grzeczna , ojciec pozwalal jej popatrzyc na strzelbe w szafce, i pobawic sie luskami od karabinu Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Krysia? 18.06.07, 21:05 Ale przecież czasami nie była grzeczna i wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Krysia? 18.06.07, 21:07 a co cie to obchodzi, jestes moze nadopiekunczym opiekunem spolecznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Krysia? 18.06.07, 21:09 wtedy sie wnerwiala i pokazywala zlosliwie jezyk, bleeee ,..czerwony, taki watek wklejony, Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Krysia? 18.06.07, 21:10 CERWONY JAK TE BURAKI, ZA KTÓRE JEJ MATKA, USURA, NESZEK Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita a nie, bo Frania :P 18.06.07, 21:50 to od Franciszki. albo od Pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Mania ? 18.06.07, 21:12 sneeper_1 napisał: > zebys sie nie doszczekal jA SIE NIE ODSZCZEKAM, JA WIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 21:17 neszek ? lichwa ? -krasc rzecza ludzka, a niektore ludzy wprost cudnie kradna, dlatego jeszcze piekniejsi sa ,gdy sa uczciwi, zreszta to taki slang Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Mania ? 18.06.07, 21:22 pewnosci nie mozesz miec nigdy czy te superzdolne masonskie sztuczki ujda plazem, w starozytnosci, te 400 lat od rewolucji i upadku sredniowiecznej kultury, to tyle, ile czasu dzielilo upadek Izraela od powrotu i wyciecia pogan w pien. To zreszta moje zainteresowanie zwiazane z lektora i relacjami do rzeczywistosci i kultura ktora odziedziczylem po Izraelitach, a jestem slowianinem. Odziedziczylem rownierz wszystkie krwawe wojny izraela, i wcale nie macie gwarancji,ze sie nie powtorza, a zachowujecie sie skandalicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelagoon Re: Mania ? 26.06.07, 18:47 jezeli mialas manie to juz jest choroba dwubiegunowa w manii wszystko Ci sie chce jestes bardzo towarzyska, pelna energii i szczescia jezeli cos takiego mialas to trzeba wlaczyc stabilizatory nastroju Odpowiedz Link Zgłoś