dr_zombie 18.06.03, 13:35 Moze mi ktos napisac czy mozna pic alkohol podczas leczenia asentrą, jesli tak to jakie mogą byc niekorzystne tego skutki. Prosze o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_english Re: Asentra + Alkohol 18.06.03, 19:22 W trakcie brania sertraliny nie powinno się pić alkoholu, tak jak przy większości antydepresantów. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_zombie Re: Asentra + Alkohol 19.06.03, 13:07 no i sie napilem. wypilem duuuzzooo za duzo..........a pózniej miałem taką ogromną ochotę sie powiesić......... Odpowiedz Link Zgłoś
kilgor Re: Asentra + Alkohol 19.06.03, 13:26 a ja jestem już drugi dzien pijany a biore floksetyne jest ok a wcześniej chciałem sie zabić. ale wiem że to wróci.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_zombie Re: Asentra + Alkohol 20.06.03, 17:48 przed tym chlaniem czułem sie średnio nie było zle ale i tez nie było dobrze , a teraz po tym piciu czuje sie fatalnie. Czy cała kuracja antydepresantami poszła na marne przez ten alkohol?? Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: Asentra + Alkohol 20.06.03, 18:57 dr_zombie napisał: > Moze mi ktos napisac czy mozna pic alkohol podczas leczenia asentrą, jesli > tak to jakie mogą byc niekorzystne tego skutki. Prosze o szybką odpowiedz. > Z góry dziękuje. Spróbuj, żeby się o tym dowiedzieć nie innego sposobu. Jedno jest pewne: jeśli Cię to nie zabije, z pewnością będziesz silniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: Asentra + Alkohol 22.06.03, 15:02 Pomyłka: nie silniejszy a słabszy.Po alkoholu zawsze jest się słabszym, szczególnie jak się cierpi na depresję, a już szczególnie, szczególnie jak się przyjmuje psychotropy czy inne antydepresanty Odpowiedz Link Zgłoś