zerka_kurka_za_biurka 15.07.07, 06:34 >Pisze to fakt, pracuję >zciałem kobiet odbieraniem siebie, emocji, krzyku, buntu, czaem bluzgania na >maksa na mnie) prosze, napisz coś więcej jak pracujesz z tymi cialami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emjott Re: emjott napisała : 15.07.07, 06:53 Kpisz? To teź oczywiście moja wina ja pracuję z akceptacją, a nie x ciałem. Kurza stopa, jedteś z wawy, umówmy sie na długi spacer lub rower. To jeśli miałaś dobre intencje, jeśli błe do mnie poszukaj w internecie jest mnóstwo terapi uwalniaj Co tak od rana przy kompie? Odpowiedz Link Zgłoś
zerka_kurka_za_biurka Re: emjott napisała : 15.07.07, 08:34 przeczytalem pana Lowena i czuje, ze pan Lowen wyraża moje zywotne interesy.opisane tam sa stare piekne czasy psychoterapii, kiedy switow leczono. chcialbym znalezsc cwiczenia do pracy z cialem. ale jakos niczego w necie nie znajduje, a nie chce bulic faszyscie Santorskiemu 60 zlotych za ksiazke, gdzie podobno cwiczenia sa. kiedys chodzilem na grupowa tam byla praca z cialem, ale zapomnialem co tam cwiczylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: emjott napisała : 15.07.07, 11:20 Piszesz jak Greta, czy tak łatwo podrobić jej styl?, a może jesteś Gretą? Ludzie, zobaczyłem ducha! Wiem, że to ty :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: emjott napisała : 15.07.07, 11:24 a może to styl hipopomanii? stan szczęśliwy niewątpliwie, ale tak plastikowy, że ujednolica, zaautomatyzowuje(!), wszyscy ten sam model XX8J32F Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: emjott napisała : 15.07.07, 13:35 > stan szczęśliwy niewątpliwie, ale tak plastikowy, że ujednolica, > zaautomatyzowuje(!), wszyscy ten sam model XX8J32F święta prawda :) (ale depresja też zautomatyzowuje. no i z dwojga złego/dobrego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zerka_kurka_za_biurka Re: emjott napisała : 15.07.07, 08:47 >Wyliczając tych złych i nie wierząc już nikomu, proponuję trumirnk i poczekanie >na te lepsze doskonalsze zycie . kilka stup pod ziemią oto co psycholog ma do powiedzenia swirowi. to, ze jesli nie psychologia to do piachu swirze idz. szantazuja nas ze bez przemyslu psychologiczno-farmaceutycznego nie ma zbawienia. banda manipulantow Odpowiedz Link Zgłoś
zerka_kurka_za_biurka Re: emjott napisała : 15.07.07, 09:03 zywic sie na kompleksach, podkopac wiare w siebie oraz zebrac dane o swirach do archiwum - oto chodzi w tej branzy. a cukiereczki w nagrode za przyjscie, oni stawiaja, my placimy. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: emjott napisała : 15.07.07, 09:06 o uprawie ziemniakow Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: emjott napisała : 15.07.07, 09:08 z tego co wiem to za czasow psychoanalizy ni w zero jeszcze zadnych psychotropow nie bylo, Odpowiedz Link Zgłoś
zerka_kurka_za_biurka Re: emjott napisała : 15.07.07, 09:10 nielegalne_przesluchanie napisał: > z tego co wiem to za czasow psychoanalizy ni w zero jeszcze zadnych psychotropo > w nie bylo, zwano te czasy belle epoque Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: emjott napisała : 15.07.07, 11:48 nielegalne_przesluchanie napisał: > z tego co wiem to za czasow psychoanalizy ni w zero jeszcze zadnych psychotropo > w nie bylo, dobrze wiesz Sneeper, smaczniej kiedys depresyjnych karmiono. najpierw Paracelsus wykombinowal laudanum (pyszna naleweczka, opium z alkoholem), duzo pozniej doszly przetwory maku w pigulach. prof.Plazynski pisze, ze pan Freud serwowal sobie i swojej rodzinie jako srodek antydepresyjny kokaine. cwany gosc, sobie robil dobrze, a pacjentow gnebil Sneeper, wracam do starej sygnaturki, bo mnie nowa denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
zerka_kurka_za_biurka Re: emjott napisała : 15.07.07, 12:14 byc kokainista, alobo morfinista w czasach Freuda to jest to. a teraz mpzna tylko masowym prozacozerca, albo ćpunem. Odpowiedz Link Zgłoś
zerka_kurka_za_biurka Re: emjott napisała : 15.07.07, 09:09 ty buraku, jestes tylko zapyialym kartoflem, pomalowanym na czerwono Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: emjott napisała : 15.07.07, 09:16 najwazniejszy jest ten pokoik przy dyzurce o ktorym nie wiedza pacjenci cala reszta to szjs, tym w rydze powiedziec ze jestem Polskim szpiegiem, a w Polsce ze czerwonym burakiem a chodzi tylko o te loze przy dyzurce Odpowiedz Link Zgłoś