emjott 15.07.07, 14:57 Ja już sama uwierzyłam,że coś ze mną nie tak, bo pisząc tak straszliwie bełkotałam. No i... zmieniłam klawiaturę tamta była zalana (w trupa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper_1 Re: Jakie to proste 15.07.07, 16:49 oooo moja byla piekielnie niewygodna i wyrzucilem w diably / szczegolow nie przytaczam jak przelaczac te uklady klawiatury bo narobilbym chaosu Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Jakie to proste 15.07.07, 16:55 (...dobra, powiem prawde,...szkoda mi bylo wyrzucac i zostawilem coz ,przyjdzie parkinson i klawiatura z resorowanymi klawiszami sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Jakie to proste 15.07.07, 17:00 W mojej klawiaturze jest pełno okruchów po ciasteczkach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Jakie to proste 15.07.07, 17:12 wlasnie dlatego trzeba wylamac wszystkie klawisze zeby na spodzie te okruchy bylo widac, i zeby wszyscy widzieli ze czekolada kruszy ktoz ma taki wzrok sokoli zeby miedzy zeby zagladac Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Jakie to proste 15.07.07, 17:14 Raczej to, ze czekolada jest łakomczuchem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Jakie to proste 15.07.07, 17:29 mjott musisz zglosic sie do informatyka zeby przepisal ci z powrotem tamta klawiature, wprawdzie powstaja chore teksty, ale swietnie okruchy widac, no i pisanie szpilka po stykach jest gites wyrabia dokladnosc szybkosc szkuka cyrkowa, Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Sneeper 15.07.07, 17:58 Jeju, zaczynam Cię lubić. To moja wada oceniam ludzi (prywatnie) zbyt szybko, albo tak jest, że wielu z nas wystawia kolce i długi czas musi minąć nim je powoli zacznie chować Odpowiedz Link Zgłoś