tiszircik 16.07.07, 12:44 Mam do was pytanko: czy w aptece mogę wykupić efectin 75 jeśli na recepcie mam efectin 150? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper_1 Re: recepta-pytanie 16.07.07, 12:47 dupki sa ,boja sie, nadasertywnosc, u mnie w domu nawet lampy od fototerapii sie boja, Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: studnia wyroczni 16.07.07, 13:03 zlote jajka sie skoncza to kurka idzie ,nawet nie na rosol t,ylko do wilka, ewenuelnie do lwa k...do lwa o boze !! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: studnia wyroczni 16.07.07, 13:10 o co chodzi....hmm o co chodzi.... [ ?? ], dobra.. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: studnia wyroczni 16.07.07, 13:14 w takim miejscu wypada rzec ze mam za mala rente, a potrzebuje co miesiac kupic leki za granica za 4 stowki, kot osuwa sie na ziemie, wychodzimy,rzygac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: recepta-pytanie 16.07.07, 13:28 myślę że lek o mniejszej "mocy" możesz wykupić zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: recepta-pytanie 16.07.07, 13:32 i chorowac do konca zycia tylko troche mniej, a jest zupelnie mozliwe wyjsc z tych klopotow, a jesli ktos z wiekrza kasa kupuje lek o mniejszej mocy, podczas gdy ktos z mala kasa musi kupic lek o duzej mocy - nie bardzo to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: recepta-pytanie 16.07.07, 21:41 jeśli poprosisz dostaniesz 2 opakowanie po 75, ale bez refundacji Odpowiedz Link Zgłoś
niutka Re: recepta-pytanie 16.07.07, 22:55 Nie ma problemu aby kupic lek o nizszej dawce. W druga strone to nie przejdzie. N. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 garniec bez dna 17.07.07, 15:21 Jakies pomyslowe ludzie zauwazyli ze kiedy nie dostane dodatku do renty i nie przywioza mi wody samochodem,to po glodnemu tworze ciekawe rzeczy, jeszcze kiedy braknie prochow w aptece zamieniam sie w geniusza - narcyzem nie jestem,ale mnie sie tez podoba,... TYLKO ZE JESTEM CORAZ BARDZIEJ GLODNY I CHUDY, tylko oczy mi spuchly Odpowiedz Link Zgłoś