doubleimpact 06.08.07, 10:20 czy ktoś moze mi powiedzieć po jakim czasie zaczyna działaś w sposób wyraźny? Biorę 9 dzień, pierwsze 6 dni dawka 5 mg, od 3 dni 10 mg. Żadnych zmian. Kto brał i ma jakieś doswiadczenie w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluelagoon Re: lexapro 08.08.07, 17:29 wszystkie antyderesanty zaczynaja dzialac po okolo dwoch tygodniach Lexapro to dobry lek to slowa mojego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: lexapro 08.08.07, 17:34 Ciesz się że nie ma zmian. Przez pierwsze 2 tygodnie zmiany są wyłącznie na gorsze. Cierpliwości. Za tydzień dwa zacznie działać Odpowiedz Link Zgłoś
kaana1 Re: lexapro 29.08.07, 23:42 Jak dla mnie lexapro to bardzo słaby lek. Brałam go 3 miesiące najpierw 5mg, potem 10mg i na końcu 15mg. I praktycznie nie zaczął działać. A ponieważ produkuje go chyba tylko jedna firma to jest bardzo drogi. W ogóle lexapro to taki "ulepszony" cital (który jest znacznie tańszy). Teraz biorę cital i trochę jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: lexapro 06.10.07, 22:56 jak na mnie lexapro w dawce 10 mg zaczal tak naprawde dzialac po okolo 2 miesiacach, biore go w polaczeniu z antylękowcem (clonazepam). Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lexapro 06.10.07, 23:05 po 3 tygodniach brania tego leku-dawka 10mg nagle sytuacja zaczła się poprawiać w dodatku żadnych objawów ubocznych.w dodatku 0 strachu-ten lek jest super wynalazkiem szkoda tylko drogi ale naprawde zmienia czlowieka i leczy Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lexapro 06.10.07, 23:06 ale na początku też nie czułem niczego-żadnej poprawy-to chyba normalne że trzeba dac czas Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lexapro 06.10.07, 23:13 po wszystkich ssri mialem-drzenia rąk,pocenie się oraz częste huśtawki nastroju a po tym ssri-jako jedynym tego nie mam a kryzysy takie godzinne są tylko raz na 2 tygodnie średnio i jakoś się żyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
sandihali Re: lexapro 09.10.07, 18:06 Witam ja mecze sie z nerwica lekowa juz pare lat 2 m temu dopadla mnie silna depresja od tego czasu biore lexapro 10mg i jest super zadnych atakow leku ,zero objawow somatycznych .U mnie poprawa nastapila ok 2 tyg po zazyciu pierwszej tabletki.Psychiatra powiedzial ze musze brac przynajmniej 6 m.Mam pytanie czy ktos bral tyle czasu i jak sie czul po odstawieniu bardzo sie boje nawrotu choroby !!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH DEPRESYJNYCH Odpowiedz Link Zgłoś