iso1 21.08.07, 20:55 setaloft 50mg rano leviron 10mg wieczór brał ktoś może w/w "zestaw" ? jeśli tak to jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: setaloft + leviron 23.08.07, 21:39 no jeśli tak się traktuje "weterana" to forum schodzi na psy ! nikt nie miał styczności z tymi lekami ? czyżbym miał być "królikiem doświadczalnym" ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: setaloft + leviron 24.08.07, 09:15 Brałam kiedyś Setaloft, ale z Xetanorem. Nic wiecej nie napisze bo męczy mnie kac jak stąd do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: setaloft + leviron 24.08.07, 11:16 człowieku, no chyba z milion razy było już o podobnych zestawach, jak jesteś weteranem to powinieneś wiedzieć że na plaster Ci odczucia innych, Ty i tak możesz się czuć o 180 stopni inaczej niż reszta. Weź łykaj i przestań biadolić jak nie przymierzając suchy. Odpowiedz Link Zgłoś
corimre Re: setaloft + leviron 24.08.07, 10:48 Biore Setaloft ale z Tegretolem. Setaloft (sertralina) może silnie pobudzic zwlaszcza w poczatkach brania i dlatego moze dostales Lerivon na noc, zebys zasnac mogl. Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: setaloft + leviron 24.08.07, 12:07 Ja sam setaloft łykam (150 mg dzinnie - 100 rano i 50 ok. południa, ale na mnie działa jak valium na ślimaka (wracam do domku koło 15 i kimam do 19), co wybitnie świadczy o tym,że działać może różnie i nijak się odnoszą moje doświadczenia do reszty ludzkości(?). Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: setaloft + leviron 24.08.07, 12:20 to forum jest mocno podejrzane niczym wilk z babcią w brzuchu więc spytam : dlaczego na tym forum rozmawiacie tylko o kilku lekach i to raczej badziewnych czyzbyście nie byli ani pacjentami ani lekarzami nawet, tylko postronnymi osobami które wyjarały, że na psychiatrii mozna zrobic najwiękrze pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: setaloft + leviron 26.08.07, 09:06 pier... nie biorę nic na razie przypadkowa lekarka mi to przepisała ale póki co będę się męczył dalej bez leków liczę na terapię w hipnozie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: reli von 26.08.07, 09:17 neuroleptyki to są szatańskie prochy niewiele jest wypadków kiedy stosowane są w sposób nie nieszczący człowieka każdy kto podawał je innym ludziom pod przymusem będzie potepiony a jesli są wątpliwości,...to jest duże prawdopodobieństwo że będzie i pójdzie do piekła kościół tego nie potępił,..no to milej będzie kiedy ktos usłyszy że w chwili przyjmowania ostatnich sakramentów kościół włąśnie nałozył ekskomunikę, albo po smierci lepiej sobie kamień młyński uwiążcie u szyi Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: reli von 26.08.07, 09:41 te schematy ze wzajemnym wyrzynaniem tez są złe i też na piekło zasługują Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: setaloft + leviron 26.08.07, 10:19 a ja na złość babci odmrożę sobie ucho... booooże jak ja mam dość takiego biadolenia. to forum naprawdę schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: setaloft + leviron 26.08.07, 11:03 palenie człowieka na wieki w piekle uważasz za niegodne biadolenia zważ szerokość głębokość i długość piekłą a potem jeszcze raz odpowiedz na ten post Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: setaloft + leviron 26.08.07, 11:09 sneeper, idź sobie lepiej popisz sprayem po murach. ładna pogoda, przy okazji się dotlenisz. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona.z.izraela_25 Re: setaloft + leviron 26.08.07, 18:25 " na złość mamie odmroże sobie uszy" -szczęscie zaczyna sie tam gdzie kończy się czyjeś szczęście ????? Odpowiedz Link Zgłoś
boneless Re: setaloft + leviron 16.01.08, 21:52 ja za kilka ndi będę brał setaloft (200mg) rano i Lerivon (30mg) na noc więc będzie wesoło :) Tzn ja się przerzucam na Setaloft, bo brałem Asentrę, ale lekarz mi zmienił, żeby było taniej ,bo ponoć to to samo. Zwiększył mi tylko dawkę do 200mg bo nadal mam objawy lękowe... Odpowiedz Link Zgłoś