edytunia86 10.09.07, 18:29 Dojechałam dziś z Poznania sama do Warszawy bez problemów. Poradziłam sobie lepiej niż myślał , źe sobie poradzę z ruchomymi schodami. Myślałam, że będzie gorzej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obsmialem_sie_jak_norka Re: Dziś 10.09.07, 19:51 > Myślałam, że będzie gorzej Myslala.......ale najwieksze bydle forumowe, zwane chamem, sku..synem, posrancem stalo za edytuniom i czuwalo zeby tej dobrej dziewczynie nozka sie nie obslizgnela Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dziś 10.09.07, 21:27 Orzydałeś się. Nie zgadzam się z tym co co napisałeś o sobie. Jesteś w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Dziś 10.09.07, 21:55 edytunia86 napisała: > Dojechałam dziś z Poznania sama do Warszawy bez problemów. > Poradziłam sobie lepiej niż myślał , źe sobie poradzę z ruchomymi > schodami. Myślałam, że będzie gorzej. Pozdrawiam ciesze sie Twoim sukcesem;). udalo sie to co mialas zaplanowane? Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dziś 11.09.07, 10:25 Dzięki. Ja też się cieszę swoimi sukcesami. Na razie udało mi się to co miałam zaplanowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Dziś 10.09.07, 22:25 Przekonujesz sie ze nie ma powodu do strachu. Kazde takie przekonanie i uwierzenie ze poradzisz Sobie, pozbawia Cie tego strachu. Im wiecej pokonasz strachu tym bardziej jestes wolna, tym lepiej potrafisz korzystac z zycia bo strach przestaje Cie ograniczac. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: Dziś 10.09.07, 22:31 nikt nie jest w porzadku ale nie kazdy ma poczucie ze tak jest a inni to wykorzystują wtedy ich złoto ląduje w banku, -- www.verichipcorp.com/ czip logiczny niematerialny Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: Dziś 10.09.07, 22:37 kto się nie boi ten ginie coś chyba gdzieś zostawiłem, Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dziś 11.09.07, 10:27 Narazie mi się udaje przełamywać swój strach, ale nie zawsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Dziś 11.09.07, 10:36 1980.nieopatrznie weszedłem do psychiatryka,myslałem ze będą wczasy, i byłyby,gdyby nie leki 1982. za wiele sobie pozwoliłem z chuliganieniem i do końca życia zamiast depresji przypisano mi schizofrenię ( piekna nagroda za odwagę ) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Dziś 11.09.07, 10:37 a dlaczego ? - dlatego że odwaznego trzeba w dupe .. bbo wszystko by porozwalał Odpowiedz Link Zgłoś