nikusia85 20.09.07, 22:11 Jakie były Wasze doświadczenia z tym lekiem?Zaczynam brać od jutra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: Asentra 20.09.07, 22:36 miałem 3 przygody z tym lekiem. z tego co pamiętam bardzo pobudzał, szczególnie w pierwszych tygodniach brania. ale wiesz, nie jestem grupą statystyczną. niech inni się wypowiedza. suchy może napisać o tym leku referat Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Asentra 20.09.07, 22:43 brałem tylko 2 miesiące nie pomógł i woguóle troszkę chyba zmulał bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 20.09.07, 23:01 suchyxxx2 napisał: > Zoltanek dlaczego się nie odzywasz na gg? Nie znam gościa, ale coś mi się widzi, że zimny jak lód, a jak czyta takie teksty, zmraża sie do temperatury ciekłego azotu. Może pogadasz na gg z kimś innym, np, ze sneeperem? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 20.09.07, 23:03 masz rację lepiej na gg ze sneperem niż ze skończonych ch..em;p walę go i blokuję. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 20.09.07, 22:57 Lepiej za dużo nie wiedzieć. Żreć po cichu i nikomu się nie zwierzać. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 20.09.07, 22:57 mnie ten lek przymulał i nic takiego nie dawał0-dalej na nim płakałem i byłem seny Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 20.09.07, 22:59 nie no wku...w na maxa! Chemiczna dawaj mi tu swój łeb;p Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 20.09.07, 23:02 Wiecie co? nienawidzę jak ktoś mnie olewa i nawet nie chce nic wytłumaczyć jak Zoltanek.boi się mnie chyba skoro brak mu odwagi żeby napisać na głupim gg Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 20.09.07, 23:05 suchyxxx2 napisał: > nie no wku...w na maxa! Chemiczna dawaj mi tu swój łeb;p Nie mam nawet numeru gg. Na szczęście. Znasz Lou Reeda? But she never lost her head Even when she was given head Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: Asentra 20.09.07, 23:06 dzięki za info, ale możemy się trzymać tematu, bo mi na tym zależy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 20.09.07, 23:12 żałuję tylko że wogóle poznałem kogoś takiego-tak nieszczerego,takiego kombinatora,plotkarza.No nic zaczynam nowy rozdział w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 20.09.07, 23:13 Siwa pewnie wejdzie i zrobi "ciach! ciach!" Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 20.09.07, 23:59 Zrobilam mały risercz i muszę powiedzieć, że kiedyś się tak nie rozklejałeś. Głównie kozaczyłeś, pisząc o psychotropowych koktailach i od czasu do czasu wdawaleś się w jakieś awantury. Skąd więc ta nagła siercaszczipatielnost? I to tak nie licująca z tą jaskinią zbójców. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 21.09.07, 11:50 eizo111 napisał: > oj króciutko go znasz > Prawda Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 21.09.07, 12:08 krótko ale zawsze można się poznać bliżej;d Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: Asentra 21.09.07, 12:47 wiem, że się powatarzam, ale trochę mnie to wkurza - ten temat miał dotyczyć czegoś innego, a jeżeli nie zamierzacie się tego trzymać, to może załóżcie inny i tam się dzielcie opiniami? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Asentra 21.09.07, 12:53 a Ty zamiast tak marudzić, poszukaj w wyszukiwarce, już do znudzenia o tych lekach było, w kółko to samo pisać, ile można. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 21.09.07, 15:45 suchyxxx2 napisał: > krótko ale zawsze można się poznać bliżej;d I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 21.09.07, 19:29 Nie bądźmy dziećmi! O istnieniu Zoltanka dowiedziałem się jedynie dzięki waszej małżeńskiej kłótni. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 21.09.07, 16:24 lucyna_n napisała: > bliższe poznanie, większe rozczarowanie:) Czy to znaczy, że nie jestem pierwsza? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Asentra 21.09.07, 18:56 w jakim sensie pierwsza? to była uwaga natury ogólnej co do poznawania się bliżej. zresztą niezupelnie serio,i trochę przekornie, bo co do kilku osób z forum wcale się nie rozczarowalam po bliższym poznaniu, a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 21.09.07, 19:37 lucyna_n napisała: > w jakim sensie pierwsza? Nie wiem. Pierwszeństwo to mój wieczny problem. Chyba dlatego nie poszłam na studia. Z ubiegania o palme pierwszeństwa odbiła mi palma. Odpowiedz Link Zgłoś
matika10 Re: Asentra 21.09.07, 14:37 Ja Asentrę biorę od pół roku. Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji. Na początku były dziwne odczucia, np. bywały dni, że czułam jakbym nie miała żadnych uczuć, ani żalu ani smutku ani radości ani lęku, nic nic nic, byłam tym przerażona, obawiałam się, że tak zostanie. Totalna pustka w głowie! Poza tym fizycznie odczuwałam dziwne mrowienia np. w klatce piersiowej. Ale to w końcu minęło i teraz jest o.k. Wracam do życia. Nawet moje natręctwa jakby przycichły. Myślę, że to dobry lek. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: Asentra 21.09.07, 14:42 Lucyno! W wyszukiwarce też sprawdzałam, ale interesują mnie Wasze opinie i to jak najbradziej aktualne, więc uznałam, że jest to odpowiednie miejsce. Dziękuję za odpowiedzi na temat! :-* Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Asentra 21.09.07, 15:06 w wyszukiwarce forumowej znajdziesz właśnie "nasze" opinie. Zapewniam Cię że nic się w kwestii odczuć po SSRI nie zmieniło, nadal jest to sprawa wysoce zindywidualizowana, ale skoro już musisz tak naciskać to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Asentra 21.09.07, 16:32 no masz przecież moją opinię,opinię koleżanki i kogoś jeszcze więc? mówiłem że dla mnie ten lek był taki nijaki tzn. nic nie czułem więc zmieniono mi na lexapro po którym jest lepiej przynajmniej trochę lepiej tylko że alkoholu nie mogę pić bo zaczyna mnie boleć strasznie głowa już po piwie a na asentrze piłem spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: Asentra 21.09.07, 16:44 powiedziałam tylko, że wątek odbiega od tematu i tyle... i mówiłam, że dziękuję za odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Asentra 21.09.07, 16:45 nikusia85 napisała: > Lucyno! W wyszukiwarce też sprawdzałam, ale interesują mnie Wasze > opinie i to jak najbradziej aktualne, więc uznałam, że jest to > odpowiednie miejsce. Dziękuję za odpowiedzi na temat! :-* starzy sie rozpisali na temat lekow i nowym kaza jeszcze czytac. jakby nowe pokolenie nie mialo prawa do swych pism. mask tez zarzyga mlodszych swoim doswiadczeniem ze mlodszym sie doswiadczac odechce. -- masońska lewicowa szmata debilna sexmachina idiota lezba intelektualny mięśniak letni pacjent Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 21.09.07, 17:08 a co -może nieprawda,może,nie ? niektóre dosadnew określenia są poto aby pokazać że to jest ZŁE Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Asentra 21.09.07, 17:13 znalazles juz legitymacje mamusi, dziadkow i tatusia w szafie? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 21.09.07, 17:24 niee, pamietam tylko gołe baby w mojej szafie schowane przed mamusią i tatusiem, gorąco mi się robi i słabo,bom chory, wnerwiają mnie dzieci sąsiada,z osiedla cioci, wtedy to nawet nie gorąco,ale słabo mi jest i obawiam się ze juz umieram i nigdy nie wyzdrowieję tak,jestem byłym pedalcem,niestety dlatego musiałem wylądować na psychiatrii, bo oprócz listy wykończonych przeze mnie niechcaco osób, wpisała się w moją czrną skrzynkę lista zleceniodawców -- przeklęta komuna i masoneria !! przeklę [.........] Odpowiedz Link Zgłoś
demole sfałszowane rachunki 21.09.07, 18:14 moja agresja kończy się na sznitach rozumiejąc zasade indukcji matematycznej mozna niemalże nie mieć zyletki w ręce a z premedytacją Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: sfałszowane rachunki 21.09.07, 19:35 Apropos genetycznej dyskusji Sz. Panów. Mój kolega uczy dzieci w liceum i tam panna jakaś odpowiedziała mu - całkiej zresztą serio - ŻE W AUSCHWITZ HITLER ROBIŁ Z ŻYDÓW MIÓD. To zdanie to ósme wrota obłędu, vraiment pas? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 21.09.07, 22:57 Moim zdaniem najlepiej brać tę k... rano. Brana wieczorem niszczy człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 21.09.07, 23:05 dalszą część rachunku zostawiam dla siebie ( można bank założyć} nie dlatego zeby szantażować innych i odbierać im majątki ja mysle innymi kategoriami, oberwiesz za te k... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 21.09.07, 23:14 Król przebywał w rezydencji zimowej jak zwykle w dziewiątym miesiącu, a naczynie z rozżarzonymi węglami płonęło przed nim. Gdy Judi przeczytał trzy lub cztery kolumny, odcinał je król nożem pisarskim i rzucał do ognia, który był w naczyniu, dopóki cały zwój nie spłonął w ogniu, który był w naczyniu. Król i wszyscy jego dworzanie słysząc te słowa nie przelękli się ani nie rozdarli swoich szat. Elnatan jednak, Delajasz i Gemariasz nalegali na króla, by nie palił zwoju. Lecz ich nie usłuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 00:52 za dwa lata pedalstwa dostałem 25 lat psychiatrii,w znacznej części na neuroleptykach.a więc dziesięciokrotną karę.Spojrzałem na to bliżej,ze swojej perspektywy dwoma metodami statystycznymi i wynik był ten sam.Za jedno zwalenie konia 10 tabletek neuroleptyku,na przykład stelazyny albo czegos silniejszego. Taka kara w razie kilkudziesięciu wybryków na koncie przewiduje od od stu do tysiąca tabletek czyli od kilku do 12 miesięcy łykania neuroleptyków. .....Po jednym miesiącu niekiedy dochodzi do nieodwracalnych zmian w mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 22.09.07, 10:17 Rozczuliłeś mnie tym Jeremiaszem. Pedalstwo. No cóż, w takim razie wybaczam Ci oziębłość i tego kurczaka, którym mnie nie poczęstowałeś. Zawsze w fantazjach jawiłeś mi sie hermafrodytycznie jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:22 ja...ktora biorę prace należne tylko mężczyznom, wszystkie zawody,łącznie z armią ,policją, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:26 a co mnie obchodzi czyjeś wybaczenie ,kiedy cały czas pakowany jestem do wora Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:31 tak,niczym ciąg malejący,który wcale nie maleje bo konstans równa się zero, ale kogo to obchodzi, zmieniamy daty i jest Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:35 na ogłupiaczach sie powtórzy, to zależy do dawki ogłupiacza z góry sądze że nie chcesz spróbować nauki jazdy,tym razem bez hamulców Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 22.09.07, 10:37 Ze starotestamentalnym prorokiem? Czemu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:40 ze Starotestamentalnym prorokiem również NIE człowiek po to ma chamulce,aby je w pewnych okolicznościach użyć jeśli juz ja musiałem w ten spoób uczyc się żyć nie oznacza aby kazdy musiał ale... Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 22.09.07, 10:39 Strindberg namiętnie czytywał Biblię, zakładając co ulubieńsze fragmenty zużytymi kondomami. Tak sobie Ciebie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:42 naprawdęmam wątpliwości, skierowanie na naukę strzelania w okolicznościach frontu to zabójstwo jeśli mówiłem o tej drugiej części,to w tym sensie pojeżdzij sobie zabiore ci wcześniej faceta Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:45 włąśnie o to idzie że jesteście " w trakcie" marny mój los czasami obawiam sie czy wcześniej tez nie byliście ide pooglądać 12 żab Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 22.09.07, 10:46 demole napisał: > ide pooglądać 12 żab Masz na Myśli 12 pokoleń Izraela czy 12 apostołów? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Asentra 22.09.07, 10:45 Nie mam faceta, szukam dziewczyny, albo najlepiej - hermafrodyty (podobnie jak Ty jestem konserwatystką) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asentra 22.09.07, 10:52 niee ,"wszystkojest iluminacją" pooglądać, uczciwy żyd przyznał się,że czasem oni byli górą, chyba niedikładnie przeczytał jeszcze stary testament fizyczny występek zawsze zostaje wystepek, aczkolwiek ta sztuczka z drugą częścią jesli była podpowiedziana przez kogos bardzo sprytnego -to nie wiem wiadomo jakie przyjemne są neuroleptyki nc Odpowiedz Link Zgłoś
matika10 Re: Asentra 22.09.07, 20:53 Otwórzcie wątek "pierdu pierdu nie na temat" ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś