maijkell 22.09.07, 22:10 Dlaczego czuje sie zawsze jak kretyn w obecnosci niedobrze znanych mi ludzi?! Dlaczego wydaje mi się, że za moimi plecami mówią o mnie z pogardą i obgadują mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: paranoja 22.09.07, 22:24 masz fobię społeczną? zdarza się. bierz leki, to minie. ps. "niedobrze znanych mi ludzi" - świetnie zabrzmiało! (i jak groźnie ;) (cholera, pierwszy dzień powrotu do antydepresantów, a ja JUŻ wszędzie widzę elementy humorystyczne... ;) ale w sumie: czy to źle?!? Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 poprawne wychowanie mlodzierzy zapobiega gwałtom 22.09.07, 22:47 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: poprawne wychowanie mlodzierzy zapobiega gwał 23.09.07, 12:03 tak to fobia lub podejrzliwość obecna w depresji/nerwicy dosyć często.bierz leki-powinno z czasem minąć-mi też pomogły leki zwłaszcza antylękowy lexapro Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 ludziektórzyutworzyli stosujate prawoniemająpoczuc 23.09.07, 14:13 szkodliwości społecznej ustano ale mają poczucie korzyści jakie odnoszą dizęki te Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 poczucie to by mieli gdyby przemocą na zdrowego 23.09.07, 14:17 aplikować im takie prochy aż do złamania zdrowia psyuch ale wtedy to JA byłbym okrutny -jest jednak wyjście z tej sytuacji,które medycyna skrzętnie ukrywa ATYDEPRESANTY KLASYCZNE ODWRACAJĄ KATALEPTYCZNY WPŁYW NEUROLEPTYKÓW i mozna walic niemalże na umór tylko odtrutki muszą być zarejestrowane w kraju i trzeba je otrzymać i uzyskać kwarantannę CO ZA CHAMSTWO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: poczucie to by mieli gdyby przemocą na zdrowe 23.09.07, 14:29 ja nikomu niczego nie sugeruje ponieważ tak JEST, a więc nie mozna tego ponownie stworzyć jesli już jest można ntomiast Odpowiedz Link Zgłoś