maja122only 30.12.07, 20:45 witam Biore 45mg dziennie i mam pytanie jak nie utyc po tym leku? Prosze o udzielenie konkretnej porady jesli ktos mial doswiadceznia na tym polu a zlosliwe uwagi prosze pozostawic dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morela12 Re: doxepin i tycie 30.12.07, 21:00 też bym chciała wiedzieć tym bardziej, że biorę 75 mg, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: doxepin i tycie 30.12.07, 21:07 wydaje mi się że podobny temat był już na tym forum proponuje poszukać w archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
maja122only Re: doxepin i tycie 30.12.07, 21:24 tak niektore watki czyatlam ale bardzo prosilabym o udzielenie konkretnej odpowiedzi.jak to tak naprawde jest z tym tyciem...czy to tylko na poczatku terapii a potem wszystko sie normuje ? ja odczuwam łaknienie ..ogromne i nie bardzo wiem jak je wyhamowac... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: doxepin i tycie 30.12.07, 21:41 tLPD w dawkach mniejszych niz 150 mg moga wcale nie dzialac i nawet te pobudzajace przypominaja neuroleptyki dopiero w "oknie terapeutycznym" 150- 200 mg i po odczekaniu 3- 6 tygodni pojawia sie antydepresyjne dzialanie leku Odpowiedz Link Zgłoś
aba1122 Re: doxepin i tycie 02.01.08, 18:30 Niestety ale nie pocieszę Was, ja brałam Doxepin na początku 40mg na dobę teraz 20 mg. Przytyłam lekko 5-7 kg! totalna załamka i to nie obiadałam się bo słyszałam że po nim można utyć. W pierwszym m-cu leczenia właściwie przytyłam wszystkie te kg, cycki miałam jak Pamela Anderson, myślałam że jestem w ciązy:) W tej chwili tj od m-ca biorę ten lek w dawce 20mg i już nie widzę żebym tyła więc moze tylko na początku się tak przybiera. Generalnie mnie ten lek baaardzo pomógł więc jesli ktoś naprawdę źle się czuje to chyba warto próbować go brać i bardzo drastycznie ograniczyć jedzenie. Zafundować sobie taką dietę ok 800 kcal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: doxepin i tycie 06.01.08, 03:44 doxepin to lek starej generacj.ale nie otym...chciaalam sie was zapytacz czy dziala nasennie.mam poroblemy ze snem . Odpowiedz Link Zgłoś
through_changes Re: doxepin i tycie 06.01.08, 14:59 Osoba o której pisałam (odwiedzała mnie), podobno bierze doxepin i jest raczej otyła, ale nie wiem czy istnieje związek przyczynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: doxepin i tycie 07.01.08, 21:44 do dziewczyn czy przy zażywaniu doxepinu (moja dawka 75mg) zwiekszył Wam biust? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: doxepin i tycie 16.01.08, 15:02 czy ktoś przy zażywaniu doxepin miał albo ma szumy uszne Odpowiedz Link Zgłoś
moherowa.mamusia Re: doxepin i tycie 17.01.08, 15:00 doksepin leczy nerwicew i chudniecie, wkrotce hudniecie bedzie skuteczne a leczenie koniecznie,gdyz sam fakt leczenia demoralizuje, nie tylko ciebie ale tez demoralizuje rodzine, a wiadomo ze dobra rodzina jest zawsze demoralizowana Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: doxepin i tycie 17.01.08, 16:25 czy to możliwe trzy tygodnie zażywałam doxepin i żadnych skutków ubocznych, teraz zaczyna się czwarty tydzień a ja czuje się gorzej i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: doxepin i tycie 17.01.08, 16:29 ja lyknalem doksempin 3 razy dziennie to sie czulem taki spiacy ze nie wiem, wiec lyaknalem 1 raz dziennie,to znow spac nie moglem, wiec lyknalem ( dla wywazenia) 1 i pol raza,i dopiero wtedy bylo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: doxepin i tycie 17.01.08, 16:38 przepraszam,ze marudze,ale nie gniewaj sie, bo teraz w sumie lykam 2 i pol raza ale jeszcze za dlugo spie rano a wieczorem nie moge spac,przypuszczam,ze kiedy lykne jeszcze pol raza to dopiero bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
bercia18 Re: doxepin i tycie 02.08.19, 07:43 Dziewczyny, czy jak ktoras odstawila to waga wróciła do normy? Odpowiedz Link Zgłoś
mardaani.74 Re: doxepin i tycie 02.08.19, 13:07 to jest wątek sprzed 11 lat, żadna z tych osób już tu nie pisuje. Odpowiedz Link Zgłoś