ataner1111 13.01.08, 21:11 biore 100 mg doxepin i zauwazylam ze tyje...mam pytanie jak nie utyc na tym leku?macie jakies sprawdzone sposoby... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ataner1111 Re: odchudzanie sie 14.01.08, 07:44 Czekam na wasze odpowiedzi,..Moze komus udalo sie schudnac podczas brania lekow...prosze o wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny_atak_personalny Re: odchudzanie sie 14.01.08, 17:55 Wskazówki są takie że trzeba mniej żreć.Albo zmienić lek na inny który wyhamuje nadmierne łaknienie i mniej żreć będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
urselka Re: odchudzanie sie 14.01.08, 20:36 ehe, zaczac brac leki, ktore zmniejszaja laknienie, a najlepiej przestac w ogole jesc? bomba pomysl...nie pomysleliscie o jednym: do glodu mozna sie naprawde dobrze przyzwyczaic, a o anoreksje przy depresji latwo... wiem, co mowie. Nawet jak przytyjesz, to wyleczysz depresje, a z otylosci rozsadnie wyjsc mozna. Stanowczo odradzam leki hamujace laknienie!!! ale jak sobie chcecie...ja wiem tylko do jekiego bagna to moze prowadzic (i nie trzeba byc wcale skonczonym idiota) Odpowiedz Link Zgłoś
ataner1111 Re: odchudzanie sie 14.01.08, 22:09 tak ro prawda..zaczne wiecej sie ruszac i cwiczyc...ogranicze slodkosci i zobacze co z tego wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
urselka Re: odchudzanie sie 14.01.08, 23:39 dobry pomysł. :) pozdrawiam. aha, dziwi mnie troszkę to forum, bo zaskakująco mało jest wątków jak pomóc. Inaczej jest zupełnie na innych forach o zdrowiu, ale to pewnie dlatego, że wiele osób zna się tu już od dawna - takie odczucie nowo przybyłej. Hmm...życzę uśmiechu i sił - wszystkim się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: odchudzanie sie 15.01.08, 20:07 ja moge ci doradzic herbatke z herbapolu oczyszczanie albo spalanie Na mnie dziala tzn nie tyje ale nie wiem jak jest z twoja przemiana materii ale spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś