obatala 24.02.08, 21:57 przynajmniej na chwile. Jestem czysta. Zero stanow lekowych, a bylo srednio Jedyne, co mnie teraz obchodzi, to turlanie kota po sofie i jutrzejszy sweeney todd. *** words are trivial pleasures remain Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubba Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 21:59 jasne, że się wychodzi :)))))))) i żeby nie psuć wiośnianego nastroju dzisiejszego dnia nie dopiszę nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 22:06 lubba napisała: > jasne, że się wychodzi :)))))))) > > i żeby nie psuć wiośnianego nastroju dzisiejszego dnia nie dopiszę > nic więcej i to ile razy? Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 22:08 a po co liczyć? jak najdalej od konkretów, nie wiem ile razy jak również nie wiem ile ważę :( Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 22:14 oki, są tacy którzy wchodzą i wychodzą raz, PODOBNO? ostatnio jestem jak niewierny Tomasz, i musiałabym takie dziwo zobaczyć i obmacać ale to pewnie przez okesową lekturę FD Odpowiedz Link Zgłoś
berrberochon Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 22:47 nogami do przodu zycie to tasma, jak ostatnie minuty "katynia" Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 22:53 jesli istnieje emotikon oznaczajacy prychniecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
berrberochon Re: Z tego sie wychodzi 24.02.08, 22:55 istnieje, ale ja go nie umiem zrobic. czasem ktoras kreska ukosna robi sie falista. odbieram to jako prychniecie Odpowiedz Link Zgłoś
berrberochon Re: może 24.02.08, 22:59 to jest emotikon zakutego psychopaty z milczenia owiec www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4882388.html Odpowiedz Link Zgłoś
lubba jej! 24.02.08, 23:02 co na to powiedziałby mój terapeuta, gdyby taki istniał, że wymyśliłam psychopatyczny emotikon na prychnięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
berrberochon a co mowia terapeuci? 24.02.08, 23:06 czy chcesz o tym porozmawiac? tylko trzeba wrzucic monete Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: a co mowia terapeuci? 24.02.08, 23:10 jedną co minutę :)))))))) jakże mnię to interesuje, te wnioski z kolorowych mazajów tylko to poniżanie się, i robienie ze swojego życia, poczytnego tygodnika życie na gorąco dla znudzonego terapeuty (skandale, nieślubne dzieci, molestowanie, nieudane związki, parszywe cechy charakteru i psychopatyczne emotikony) nie podlegałam terapii, juhuuuuu a jednak ciekawi mnie szalenie, być może skosztuje jak bede mieć nadmiar czasu i monet Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: jej! 24.02.08, 23:13 Pewnie pogłaskałby po portfelu. Takie dolarowe usta mnie bardziej kojarzą się z politykami i terapeutami właśnie. Może jakiś test, powiedz, co widzisz w emotikonie, a dowiesz się, z czego będziesz wychodzić. :® Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: jej! 24.02.08, 23:18 dwie kropki i r w kółeczku, teraz wszystko kojarzy mi się z niczym (wolę obcą ale logiczną składnię) ale wysilam się i mlaskanie, obrzydliwe jedzenie z otwartymi ustami taaak negatwne skojarzenia i niecheć do bliźnich, uczucie wyższości i inne parszystwa, typ zaburzony a nawet:$ Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: jej! 24.02.08, 23:25 Maskanie, masqaikowanie ohyda albo jeszcze brzydsza ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
lubba muszę wyjsć, 24.02.08, 23:31 ze wszystkiego da się wyjść, tylko nie z FD, gazeto zlikwiduj! Odpowiedz Link Zgłoś