blue_a 01.09.03, 18:14 którzy działają na nas ANTYDEPRESYJNIE. Zaczynam. Robert Makłowicz i jego podróże kulinarne Kabaret Mumio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perfect_life Re: Ludzie... 01.09.03, 18:28 :-) No fajnie. Po pierwszym, niewłaściwym (na szczęście) przeczytaniu tego wątku, pomyślałem, że to niemożliwe, żeby R. Makłowicz działał depresyjnie. Ku mojej wielkiej radości znalazłem zaraz w wiadomym słowie przedrostek anty- i tym bardziej się ucieszyłem, że podzielam zdanie czcigodnej blue_a. Bardzo lubię programy kulinarne i podroże wspomnianego pana. W kwestii kabaretów zaś, to niestety kabaretu "Mumio" nie mogę sobie jakoś skojarzyć, choć z pewnością widziałem. Ja lubię J. Kryszaka, szczególnie z czasów parodiowania Wałęsy, Jaruzelskiego, Mazowieckiego i Leppera. Poza tym dobrze na mnie wpływa kabaret Ani mru mru. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Ludzie... 02.09.03, 00:12 s_a napisał: > Czy naprawdę was bawią tego typu wątki ? Mnie nie,czemu już dawałem wyraz.Pare osób stąd powinno przenieść się na inne forum np."moje małe smuty codzienne i pierdoły przychodzące mi do główki" albo chociaż na forum Psychologia,które byłoby bardziej właściwe co do niektórych tematów,skąd z resztą przylazała niejaka Kamfora nie wiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Ludzie... 02.09.03, 20:01 mr_hyde napisała: > Pare osób stąd powinno przenieść się na /.../ albo > chociaż na forum Psychologia,które byłoby bardziej właściwe co > do niektórych tematów,skąd z resztą przylazała niejaka Kamfora > nie wiadomo po co. Ja też przylazłam z innego miejsca jak każdy. Jeśli zostaną sami smutni, to ja zwiewam. Mistrzostwa w dołowaniu się nie są konstruktywne. Życzę Ci zdrowia Marta Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Ludzie... 03.09.03, 13:03 Cześć, Panie Hyde :) Muszę Cię o coś zapytać - wyszukiwarka nie chce mi odpowiedzieć :) Czy `malkontenctwo` <z wł. malcontento> stało się nowym objawem osiowym depresji? :) To pewnie wtedy, gdy byłam na urlopie... I przeoczyłam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Ludzie... 02.09.03, 04:09 Pisujący na Forum Prywatnym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1048 Murowana (u mnie) poprawa nastroju. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Ludzie... 02.09.03, 19:55 empeka napisała: > Murowana (u mnie) poprawa nastroju. Chyba źle wkleiłam link, nie bardzo się otwiera. Zainteresowanych odsyłam do klikania "na piechotę": forum / Forum Prywatne / Różne / ___Ano Malie___ Główny autor Ano Malii to niejaki "glupek_lesny". Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: Ludzie... 02.09.03, 16:25 Kuron junior Richard Mbewe ( z programu "plus minus") prof. Bralczyk Odpowiedz Link Zgłoś
lamarta Re: Ludzie... 02.09.03, 21:03 Ian Wright prowadzący program podróżniczy na Travel Wojciech Mann Makłowicz jak najbardziej :-) Więcej nie pamiętam, choć z pewnością paru by się jeszcze znalazło pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aretuza ludzie? 03.09.03, 21:05 No a czemu akurat wszyscy o tych znanych twarzach z ekranu, co? prawie wcale już nie oglądam szanownej TV a zresztą jeden Makłowicz nie zaradzi, żeby nie wiem ile pierogów ulepił;-) Antydepresyjnie to działają na mnie mój pies i kot;-) Cała góra wyważenia i spokoju...na kanapie;-)No i jeszcze moja przyszywana "babcia" z sąsiedztwa- żeby każdy miał choć tyle poczucia humoru , co ona w wieku 83 lat.Pozdrawiam wszystkich smutasów-niestety toksycznego towarzystwa jest więcej:-( Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: ludzie? 04.09.03, 17:06 aretuza napisała: > No a czemu akurat wszyscy o tych znanych twarzach z ekranu, co? prawie wcale > już nie oglądam szanownej TV a zresztą jeden Makłowicz nie zaradzi, żeby nie > wiem ile pierogów ulepił;-) > Antydepresyjnie to działają na mnie mój pies i kot;-) Cała góra wyważenia i > spokoju...na kanapie;-)No i jeszcze moja przyszywana "babcia" z sąsiedztwa- > żeby każdy miał choć tyle poczucia humoru , co ona w wieku 83 lat.Pozdrawiam > wszystkich smutasów-niestety toksycznego towarzystwa jest więcej:-( taa? to na mnie leny3 psa ani kota nie mam ale cudze psy na mnie dzialaja pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś