aniap133 25.03.08, 19:41 szuykam dobrego psychiatry lub psychologa potrzebna pomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskaiq Re: zazdrośc 26.03.08, 09:06 Zazdrosc to strach przed tym ze mozesz stracic kogos kto jest wazny. W wiekszosc przypadkow ten sytrach jest nieuzasadniony. Zwykle ukladamy scenariusze, oparte na przeslankach a nie na faktach. To prowadzi do urojen i utracie kontroli nad soba ktora przynosi powolne niszczenie zwiazku. Nie mozna ukladac scenariuszy bo one przynosza strach. Bardzo trudno jest przerwac ukladanie scenariuszy ale trzeba ciagle probowac. Bardzo pomagaja codzienne cwiczenia fizyczne i dieta z duza iloscia owocow i warzyw. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bajdon Re: zazdrośc 26.03.08, 09:18 Jeeejuuu!! Mskaiq, nie mogę już czytać tego co piszesz, poprostu wymiękam. zeby przestac odczuwac lek, to trzeba przestac odczuwac lęk, na zazdrosc cwiczenia fizyczne i dieta. ja pier... przepraszam, ale skad Ty żeś sie urwał? Wszedzie sie madrzysz, na poczatku to mnie nawet smieszylo, bo niezle bzdury wypisujesz, ale teraz zaczynam sie o Ciebie martwic. Jak daleko musi byc Twoja przypadlosc posunieta, zeby w watku, gdzie ktos tylko szuka psychologa/psychiatry wypisywac swoje denne teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
lillys Re: zazdrośc 26.03.08, 13:10 nie sa takie denne. Ja je lubie. I usmiechnąc się można, i zastanowic. A i post jest dziwny - pod tytulem zazdrość szukac lekarza...hmmm.... no chyba, ze i ty bajdon, dysponujesz taka logika. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: zazdrośc 26.03.08, 13:23 m_adzia1666 napisala - biala lista, tam mozna sobie poczytac, lubie poczytac Odpowiedz Link Zgłoś