aurelia_aurita 05.04.08, 23:51 nie chcę podnosić poprzedniego wątku, więc tworzę nowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: chorazurojenia, masz maila 06.04.08, 00:34 i jak Ci Aurelio poszło na konferencji? wszystko ok było czy byłaś nieprzytomna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chorazurojenia Re: chorazurojenia, masz maila 06.04.08, 12:41 Nic nie dostalam :( Moze wyslij raz jeszcze? nie wiem czemu te maile z forum czesto nie dochodza... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: chorazurojenia, masz maila 06.04.08, 12:58 ok. spróbuję drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: chorazurojenia, masz maila 06.04.08, 12:58 hmm tak sobie? nie przesadzaj-pewnie poszło świetnie:) mam nadzieję że ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
chorazurojenia Re: chorazurojenia, masz maila 06.04.08, 21:56 Niestety nic nie dostalam :( Podaje zatem maila: mamakotka@wp.pl Moze teraz dojdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: chorazurojenia, masz maila 06.04.08, 22:40 cholerna poczta. pewnie obydwa dojdą w końcu, o jakiejś dziwnej porze - np. za pół roku ;) zaraz wysyłam na wp.pl. do trzech razy sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezkrolewie322 Re: chorazurojenia, masz maila 07.04.08, 14:19 kolezanka pomylila daty i nie ma pojecia ze amerykanie wyladowali na ksiezycu. na cale szczescie od jakiegos czasu w dzielnicy nie ma pradu Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: chorazurojenia, masz maila 07.04.08, 14:46 aurelia a masz pokrycie w aurorixie, ...bez pokrycia w aurorixie nie ma mowy o leczeniu, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: chorazurojenia, masz maila 08.04.08, 08:41 jesli ktos uwaza ze ja mam fobie spoleczna,to sie myli, ...zwyczajnie wstydze sie swojej namulonej geby, namulona geba,to nic przyjemnego,dlatego spacerki urzadzam sobie noca, Odpowiedz Link Zgłoś