Dodaj do ulubionych

ChAd a hipomania

16.04.08, 19:56
Czy zdarzyło Wam się zrobić podczas okresu hipomanii coś za co Wam wstyd do
dzisiaj, coś, czego absolutnie nie zrobilibyście podczas "zdrowych okresów",
coś czego żałujecie a może skutki trwają do dziś?
Obserwuj wątek
    • suchyxxx2 Re: ChAd a hipomania 16.04.08, 20:00
      do dziś może nie trwają skutki ale zdarzyło mi się obrazić parę osób za prawdę a wymknęło mi się w przypływie nastroju albo pyskować nauczycielce i powiedzieć jej jaka jest głupia i nie umie prowadzić zajęć w liceum(na koniec roku szkolnego po maturze).jeszcze było parę wstydliwych rzeczy które powiedziałem bez oporu ale teraz stram się kontrolować no i brać leki odpowiednie.oczywiście nadal jestem szczery aż do bólu i jadę po całości ale to już nie to-szczerość mam po prostu taką i już.
      • lahlique Re: ChAd a hipomania 16.04.08, 20:03
        I nie masz problemu z tym, że Twoja szczerość może komuś sprawić ból?
        Może to są rzeczy, które przeszkadzają tylko Tobie?
        • suchyxxx2 Re: ChAd a hipomania 16.04.08, 20:07
          moja szczerość może sprawić ból albo ktoś może się obrazić ale szczerze? wali mnie to-jestem jaki jestem i jak komuś nie pasuje nie musi ze mną gadać:) przynajmniej mam dorych znajomych i się fajnie z nimi gada:) i oni tolerują moją szczerość-przyzwyczaili się do tego też:) sami też niektórzy są szczerzy do bólu.całe życie byłem cichy,zalękniony i nieśmiały więc czas na to abym wreszcie się wygadał i mówił to co myślę-rozumiem komuna była ale teraz to demokracja amerykańska jest;p
          • suchyxxx2 Re: ChAd a hipomania 16.04.08, 20:09
            cholera co się ze mną dzieje? czuję jakbym wreszcie miał swoją osobowość i jakby wykształtował mi się charakter-wreszcie to nastąpiło a do tej pory nie wiedziałem kim jestem i byłem dzieciak
          • lahlique Re: ChAd a hipomania 16.04.08, 20:16
            Taaa... Muszę sobie wyrobić opinię postami zanim odpowiem.
            • suchyxxx2 Re: ChAd a hipomania 16.04.08, 20:20
              a to wyrabiaj:)))ale coś się ten tego zmieniło-jakby roz.. układanka osobowości się powoli składała i zaczeła tworzyć twardy szkielet.czuję się pewniej? wiem co chcę? dziwne to to...
    • lahlique Re: ChAd a hipomania 19.04.08, 00:05
      Żadnych dziwactw? :)
    • obatala Re: ChAd a hipomania 04.05.08, 00:26
      Tak, jak diabli żałuję jednego maila sprzed dwóch miesięcy. Przez czystą głupotę
      odpisałam idiotycznie bardzo sensownemu facetowi. O tyle dobrze, że krótko, ale
      to se ne wrati. Takich nie ma zbyt wielu.
      • demole Re: ChAd a hipomania 04.05.08, 00:33
        jeden facet wyrzucił cos do rzeki i też załował,
        był nawet taki film "fatalny list"
        na koniec zeżarła to taka wieelka ryba i ją złowiono

www.zwoje-scrolls.com/zwoje38/text02p.htm
        • demole Re: ChAd a hipomania 04.05.08, 00:42
          e,to łatwe,
          po skojarzeniach,
          tak samo jak te obieranie jabłek przed snem

smacznego
          ACME

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się