carla.bruni 19.04.08, 12:18 u mnie ok. zostwlam swojego bylego -namietnego czatwnika i jestem eraz z kims innym. jestem szczesliwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanislaw1954 Re: hej:). co tam u Was? 19.04.08, 12:27 carla.bruni napisała: > u mnie ok. zostwlam swojego bylego -namietnego czatwnika i jestem eraz z kims > innym. jestem szczesliwa. pozdrawiam Dobrze, że czatownika a nie czarownika:)))A po drugie ; jak to kobiecie niewiele do szczęścia potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: hej:). co tam u Was? 19.04.08, 12:35 stanislaw1954 napisał: > carla.bruni napisała: > > > u mnie ok. zostwlam swojego bylego -namietnego czatwnika i jestem > eraz z kims > > innym. jestem szczesliwa. pozdrawiam fatczne nie wiele wystarczy tylko zostawic obludnika i klamczucha i poszukiwacza przygod:). > > Dobrze, że czatownika a nie czarownika:)))A po drugie ; jak to > kobiecie niewiele do szczęścia potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
andalou Re: hej:). co tam u Was? 19.04.08, 12:39 stanislaw1954 napisał: > jak to > kobiecie niewiele do szczęścia potrzeba. seksizm Odpowiedz Link Zgłoś