carla.bruni 19.09.08, 19:22 tak powaznie to czuje sie zle, ale pewnie jutro bedzie lepiej. musi byc!! pozdrawiam serdecznie;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroczny_rycerz2 [...] 19.09.08, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni mroczny 21.09.08, 00:52 ciekawe co tez takiego mroczny tu napisal:)? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: kupie kilogram serotoniny;) 20.09.08, 00:56 Tego to akurat mam bardzo wiele. Caly czas ja tworze. Rob to samo, nie poddawaj sie negatywnosci, mozesz ja spotkac wszedzie, w zlym humorze ktorzy sa bliskich i dalekich, w problemach ktore wymagaja rozwiazania, w odczuciach somatycznych ktore przynosza niepokoj, w poczuciu bezradnosci, itp. Tez sie z tym spotykam na codzien ale to nie zmienia mojego nastroju. Problemy da sie sie rozwiazac, negatywnosc ta bliska czy daleka trzeba ignorowac, czasem mozna pomoc pozbyc sie jej. Nie mozna czekac na nastepny dzien aby przyniosl lepsze samopoczucie, trzeba je zmieniac samemu, mozesz to zrobic Carlo, jest tyle powodow do radosci i milosci. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś