meonline 02.11.08, 17:59 macie jakies ulubione cytaty odnosnie zycia,milosci,smierci,bolu,czegokolwiek? podzielcie sie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meonline Re: pytanie do Was fobicy 02.11.08, 18:09 dam na poczatek cos od siebie: " And I also know how important it is in life, not necessarily to be strong, but to feel strong, to measure yourself at least once, to find yourself at least once in the most ancient of human conditions. Facing the blind, deaf stone alone, with nothing to help you but your hands and your own head' ( Primo Levi, cytat uzyty w filmie " Into the wild ", polecam film! ) Odpowiedz Link Zgłoś
witajcie2 Re: pytanie do Was fobicy 02.11.08, 21:21 don't give up'cause you have friends Czasami milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc Zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: pytanie do Was fobicy 03.11.08, 00:40 witajcie2 napisała: > Czasami milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: pytanie do Was fobicy 04.11.08, 09:13 tiktak100 napisał: > witajcie2 napisała: > > Czasami milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc > > naiwność. i tu sie zgadzam na calej linii krzyczcie ludzie, bo inaczej zginiecie Odpowiedz Link Zgłoś
witajcie2 Re: pytanie do Was fobicy 04.11.08, 16:04 Do nienill :Weszłam na to forum po to żeby znaleźć wsparcie a nie krytykę, która mnie dobija. Mam wrażenie że bawi Cię to co piszę lub sobie ze mnie drwisz. Szczerze mówiąc wypowiadanie się na forach sprawia mi ogromną trudność, prawie taką samą jak rozmowa z kimś na żywo, a każde słowo krytyki biorę zbytnio do siebie. Jeśli uważasz że mam zły sposób myślenia to proszę Cię napisz to bardziej zyczliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: pytanie do Was fobicy 04.11.08, 17:39 witajcie2 napisała: Szczerze mówiąc wypowiadanie się na forach > sprawia mi ogromną trudność, prawie taką samą jak rozmowa z kimś na > żywo, a każde słowo krytyki biorę zbytnio do siebie. wiec trenuj Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: pytanie do Was fobicy 04.11.08, 17:40 ale podziwiam to, ze jasno i otwarcie napisalas co czujesz to sie ceni Odpowiedz Link Zgłoś
witajcie2 Re: pytanie do Was fobicy 02.11.08, 21:23 Lepiej umrzeć od razu niż całe zycie przepedzić w strachu Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: pytanie do Was fobicy 03.11.08, 00:42 lepiej umrzeć od razu, niż tlić się powoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
witajcie2 Re: pytanie do Was fobicy 02.11.08, 21:24 cierpienie wymaga wiecej odwagi niż śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: pytanie do Was fobicy 02.11.08, 21:45 witajcie2 napisała: > cierpienie wymaga wiecej odwagi niż śmierć lub glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: pytanie do Was fobicy 03.11.08, 00:51 nienill napisała: > witajcie2 napisała: > > > cierpienie wymaga wiecej odwagi niż śmierć > lub glupoty > cierpienie nie zawsze zależne od nas... Odpowiedz Link Zgłoś
witajcie2 Re: pytanie do Was fobicy 02.11.08, 21:26 Życie jest jak sen. Nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie, a kiedy skończy. Chyba, że sami nastawimy budzik Odpowiedz Link Zgłoś
malte1 Re: pytanie do Was fobicy 03.11.08, 16:45 to z tym budzkiem, to chodzi o samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: pytanie do Was fobicy 03.11.08, 00:37 Życia, miłości, śmierci... poważne sprawy! Ja mam tekst piosenki, jest o miłości... tej nieszczęśliwej (takie tematy lubię najbardziej) Proszę pozwól mi znów zasnąć we włosach twych Chcę słyszeć twój sen i szept twojej krwi Chcę dotyku twych ust tak czystego , jak chrzest Nim zbudzi cię świt i chłód moich łez Zanim chłód, zanim lęk, zanim świt , zanim dzień Chcę strzec twego snu i tulić twój cień Proszę pozwól mi znów czekać z tobą na deszcz Być kroplą , co drży na skraju twych rzęs I już nie chcę znać twoich snów Proszę , miej własny świat I wracaj , gdy chcesz , a ja Będę tu Nie mów mi , że nie ma nas Lepiej nie mów nic Proszę , pozwól mi raz jeszcze poczuć twój dreszcz Niech w ciele mym gra , jak wiatr w skroniach wierzb Pozwól , proszę niech noc ta odbierze mi wzrok Ja źrenic mam sto na skórze mych rąk Nie mów mi, że nie ma nas Lepiej nie mów nic Póki milczysz , ja wiem , że wciąż jeszcze jest czas Chcę być światłem dnia, co pieści twą twarz Proszę , pozwól mi dziś na tę ostatnią z prób Nim odejdę stąd po śladach twych stóp / Anna Maria Jopek "Zanim zasnę", tekst: Marcin Kydryński / Kocham tą piosenkę, jeśli ktoś znajdzie piękniejszy tekst chętnie przeczytam. Trochę osobiście... Oczywiście nie jest to bełkot sfrustrowanego fobika. Ta piosenka swego czasu miała dla mnie ogromne znaczenie, w kierunku pewnej osoby, oczywiście mojej byłej dziewczyny... Traf chciał, że zaprosiła mnie teraz po roku milczenia na przepiękny koncert do stolicy :) Tak mi zależy, że tego dnia po prostu oleję sam siebie, choćbym miał najgorsze objawy fobii i największą depresję... pojadę tam! będę... muszę... chcę :) Odpowiedz Link Zgłoś