czarna_wolga 17.11.08, 18:59 Co sie stało ze starymi forumowiczami bo jakos ostatnio ich nie widac wyzdrowieli ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uri_ja Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 17.11.08, 19:06 czesc z nich nie pisze, bo nie wie o czym mozna :) co sie w depresja miesci a o nie. czesc nie ma ochoty patrzec na znikajace posty. ten watek tez zniknie. nie martw sie. niewatpliwie jakiejs czesci jest lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 17.11.08, 19:13 wysiadują poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 25.11.08, 12:08 uri_ja napisała: > czesc z nich nie pisze, bo nie wie o czym mozna :) > co sie w depresja miesci a o nie. > czesc nie ma ochoty patrzec na znikajace posty. > ten watek tez zniknie. nie martw sie. > niewatpliwie jakiejs czesci jest lepiej :) no właśnie,moje dwa wpisy też dwa poleciały. jestem tu nowa i nie wiem kto tu jest cenzorem. snajper? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 17.11.08, 20:25 zostali pochlastani i zeszli do schronu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wolga Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 17.11.08, 21:50 kiedys sucharki zoltanki edyta iso i ta z czarwonej kanapy oraz edyta generowali kilkadziesiad postow na godzine cos ostatnio umilklo Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 17.11.08, 22:20 sucharek się obraził, pewnie podczytuje ale nie pisze , twardo zaparł się w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 18.11.08, 13:08 chyba "obraził", bo to forum sie na niego obraziło Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 18.11.08, 13:50 o nie nie nie, to on pierwszy strzelil focha i poleciał z jęzorem na skargę na forum i wstrętne trolle. To co, miało się forum ucieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 18.11.08, 14:33 o przepraszam, nie skojarzyłam, rzeczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
graffffi Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 19.11.08, 08:23 lucyna_n napisała: > sucharek się obraził, pewnie podczytuje ale nie pisze , twardo zaparł się w sob > ie. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 22.11.08, 11:32 bez przesady z tymi kilkudziesięcioma postami na godzinę ale faktem jest że odkąd zdrowieję to rzadziej tu bywam a pojawienie się snajpera i cięcie przez niego wątków zniechęciło mnie kompletnie do pisania na tym forum to forum "nie ma już jaj" tak jak kiedyś a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 18.11.08, 00:21 Nie pokazują się, bo snajper ich odstrzeliwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
syfek17 Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 18.11.08, 12:15 jw razie kłopotów z mysleniem lepiej od razu strzelic,niz bawic się w skrupuły... a ludzi coraz mniej wprawdzie po fakcie ale chciałem zapytać czy mozna brać dogmatil forte razem z preparatami ginekologicznymi, czy moze na ten czas zejść do 50 mg chodzi o artrotec bardzo smutna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
m-b Re: poważnie 18.11.08, 19:41 a co cie to obchodzi czemu nie pisza - nie manipuluj ludzmi - wyleczyli sie z depresji lub z mody na depresje i z tego mało fachowego forum - to mowilem ja deprim forte w czopkach Odpowiedz Link Zgłoś
18_listopada Re: poważnie 19.11.08, 00:05 >i z tego mało fachowego forum i to bylo najpiekniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 19.11.08, 14:08 czarna_wolga napisał: > Co sie stało ze starymi forumowiczami bo jakos ostatnio ich nie > widac wyzdrowieli ?? uciekli od snajpera, ale nadal sa w stanie pomagac jesli potrzeba. wlasciwie to nawet nie wiem czy snajper tu jeszcze jest. ja tam jestem na forum zaburzenia lękowe i depresja cafe pod szczurem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 19.11.08, 23:44 Zaglądam tu czasem z przyzwyczajenia, ale coraz rzadziej się odzywam. Nie mam chęci zginać się pod gust snajpera i berty ani wycinanek jakie tu urządzają. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 20.11.08, 00:02 pisz w szczurzej kafejce Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 25.11.08, 17:20 nie mam czasu, a poza tym nie wiem co miałbym napisać :/ pozdrawiam starych towarzyszy, w szczególności Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Co sie stało ze starymi forumowiczami 25.11.08, 17:48 brak czasu, to brzmi naprawdę dobrze. Też Cię pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś