Dodaj do ulubionych

Na ruinach blairyzmu

IP: *.215.77.83.cust.bluewin.ch 24.09.04, 22:04
Bush, Blair, Berlusconi, Kwasniewski przez sprawe Iraku przechodza na
smietnik historii.. To kwestia krotkiego okresu czasu..Nie mozna wykluczyc
sie spotkaja sie ponownie przed Trybunalem za zbrodnie wojenne...polecam
ksiazke Williama Bluma o panstwie zla...
Obserwuj wątek
    • Gość: Alojz TGA grafomanie to ciebie jescze drukuja? IP: 140.247.126.* 24.09.04, 22:47
      To juz chyba tylko w Gie. Wyborczojej, bo gdzie indziej to bys musial pewnie
      drukowac na wlasny koszt. Ale mozesz sprobowac w takiej l'Humanite, bo to
      akurat twoj poziom.
      • Gość: . Ash byl i jest Torysem, a Irak ma w d. (jak IP: *.range81-153.btcentralplus.com 24.09.04, 23:15
        Woodentop Duncan i Zyd Howard - chodzi tylko o ZLE prztgotowana wojne, a nie o
        wojna neo-kolonialna.Kpisz czy o droge pytasz?) - grafomanem tez nie jest,
        pisze dobrze, aktualnie ma kontrakt w USA w Hoover'ze...A to
        przeciez "gniazdko" amerykanskich jastrzebi. Czy ty go z kim innym nie mylisz?
      • Gość: Jerzy Re: TGA grafomanie to ciebie jescze drukuja? IP: *.proxy.aol.com 26.09.04, 12:11

Ty kurzy mozdzku, nie dorastasz nawet do piet Timothy Garton Ash.
    • swiatlo Znowu ten troll 24.09.04, 23:36
      Jest taki troll, który się wpisuje pod każdym artykułem "Hej Wisła gol,
      tralala". Moderatorom sporo pracy kosztuje aby pętaka ścigać i wycinać.
      Czy nie można zastosować podobnej taktyki do tego durnia piszącego z bluewin.ch?
    • Gość: Gieniek Ja nie polityk ale tu tego gnojka pacyfisty to IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 00:05
      wszystko sie rozwala. A ja mysle, ze mu pacyfizm sie calkiem juz rozwalil, bo
      wszedzie wojny.
      • Gość: maruda Re: Ja nie polityk ale tu tego gnojka pacyfisty t IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 05:44
        ość portalu: Gieniek napisał(a):

> wszystko sie rozwala. A ja mysle, ze mu pacyfizm sie calkiem juz rozwalil, bo
        > wszedzie wojny.

A więc z faktu, że wszędzie wojny wynika konieczność stawiania na faszyzm?

• Gość: Jan K. Kretyn Maruda IP: *.asm.bellsouth.net 25.09.04, 15:51
          Gość portalu: kompletny kretyn maruda napisał(a):

> ość portalu: Gieniek napisał(a):
          >
          > > wszystko sie rozwala. A ja mysle, ze mu pacyfizm sie calkiem juz rozwalil
          > , bo
          > > wszedzie wojny.
          >
          > **************************
          >
          > A więc z faktu, że wszędzie wojny wynika konieczność stawiania na faszyzm?
          >

Prymitywny oszołomie - najwięcej ludzi każdego tygodnia ginie w prowincji
          Darfur w Sudanie. Impotencja ONZetu, Unii Europejskiej i Unii Afrykańskiej
          (nie mówiąc o spisku krajów arabskich i innych islamskich) oraz matactwa Rosjii
          i Chin przy milczeniu "postępowej" prasy jest główną przyczyną tolerancji wobec
          ludobójstwa w Sudanie. Odpowiedz, kretynie, na następujące pytania:

1. Czy problem Darfuru ma coś wspólnego z pacyfizmem i faszyzmem?
          2. Czy wojna z terrorzymem ma coś wspólnego z faszyzmem?
          3. Jaki kraj, jak dotąd bezskutecznie, stara się pomóc niewinnym ofiarom
          arabskich bojówek?
          4. Kto torpeduje wysiłki kraju z punktu 3?
          5. Czy ONZ ma szansę na rozwiązanie jakiegokolwiek konfliktu na świecie?

Jan K.
          • indris Pytanie dodatkowe 25.09.04, 16:15
            Czy atak na Irak miał coś wspólnego z "wojną z terroryzmem" ? A jeżeli tak, to
            co ?
            • Gość: frtiz Re: Pytanie dodatkowe i jeszcze pytanie IP: *.adsl.solnet.ch 26.09.04, 01:06
              Co mialo wspolnego NRD ( Niemiecka Republika Demokratyczna ) z terroryzmem?

Co mila Kuba wspolnego z terroryzmem w Ameryce Lacinskiej?
    • Gość: Adam Re: Na ruinach blairyzmu IP: *.pool21756.interbusiness.it 25.09.04, 19:42
      A Kwaśniewski dalej w upojeniu nie widzi, że okręt tonie. Docuci się dopiero w Hadze. A miało być tak ślicznie, posada w NATO, żonka na jego fotelu. Papa.
      Czekam na relacje z procesów.
    • Gość: Arczyslaw Podzialy europejskie IP: *.sympatico.ca 25.09.04, 21:23
      "...kto jest po drugiej stronie? Berlusconi, Bush, polski prezydent, eks-
      komunista Aleksander Kwaśniewski, no i, owszem, Tony Blair".
      Podzial Europy na orientacje pro-Bushowska i anty-Bushowska jest o tyle
      nieprecyzyjny, ze rowniez w orientacji pro-Bushowskiej politycy tych krajow nie
      moga liczyc na poparcie swoich spoleczenstw (wiekszosc Brytyjczykow, Wlochow i
      Polakow byla przeciwna militarnemu udzialowi ich wojsk w Iraku). A wiec liderzy
      za Bushem ale narod juz nie. No a poza tym, to od kiedy Bushowi pozwolono grac
      w druzynie europejskiej (ktorej kapitanem jest Blair)?
      • Gość: Alfred Jesli mowisz juz o pilce to pewnie noznej. Macie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.09.04, 01:23
        szczescie w Europie, ze u nas palant i football amerykanski to glowne zespolowe
        gry na trawie. Nie, ze akurat USA musialyby byc mistrzem swiata bez przerwy,
        ale to, ze najlepsi gracze byliby tu. Tak jak w innych sportach z najwiekszym
        szmalem (tenis, hokej, koszykowka). I tyle byscie widzieli dobrych graczy. A w
        grze w swiat nie liczy sie, czy jest Bush czy ktos inny. Liczy sie,ze jest
        jedno supermocarstwo i lepiej niech swiat sie do tego przyzwyczai. Polacy jak
        zwykle pojda na pasku francuskim. Po co wiec chcieliscie byc w NATO ? Za darmo,
        i tylkow w jedna strone. Niech Ameryka nas broni, ale pomoc dla USA. Nie, tu
        Francja decyduje.
        • Gość: Adam Faktycznie jest jedno mocarstwo - Chiny IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.09.04, 12:36
          Zwane inaczej i nie bez powodu, Państwem Środka.
    • Gość: Misior Sweet dreams Mr. Ash IP: *.eli.ubc.ca 26.09.04, 02:03
      Bardzo ciekawy tekst. JAk tylko przeczytalem nazwisko autora i tytul zebralo mi
      sie na ziewanie. AAAAAAAAAAAA, good night Mr. Ash and sweet dreams.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka