magda116 29.10.03, 19:36 No właśnie.CZy macie namiary na kogoś naprawdę dobrego?Jak w ogóle dostać się do kogoś sensownego, kto miałby podpisany kontrakt z NFZ? Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia i dobrego samopoczucia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: Psycholog w K-owie 29.10.03, 19:48 magda116 napisała: > No właśnie.CZy macie namiary na kogoś naprawdę dobrego?Jak w ogóle dostać się d > o kogoś sensownego, kto miałby podpisany kontrakt z NFZ? > Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia i dobrego samopoczucia! Kliknij sobie,znam wielu ale żadnego dobrego. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=99&w=4033057 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=99&w=5597825 Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Psycholog w K-owie 29.10.03, 20:15 Kiedyś dziewczyny z Krakowa polecały poradnię studencką przy ul.Tokarskiego. Pamietam, że dość dawno temu był tam całkiem sensowny zespół terapeutów, a jak jest teraz-możesz sama sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
starowinka40 Re: Psycholog w K-owie 29.10.03, 22:36 Dobrym psychologiem (ja chodzilam prywatnie, ae ona tez gdzies pracuje i na pewno mozna tam skorzystac) jest p. Bernacka - przyjmuje niedaleko Ronada Mogilskiego. Slucha uczciwe, ja jej zaufalam i sporo wiem:-) Dobrze prowadzi terapie takze p. Katarzyna Augustyn (chyba) w poradni przy Limanowskiego - jesli jeszcze takowa tam jest. I pani Malgosia ze Slaskiej (to w ramach NFZ, jesli nie masz 40 lat mozesz sie na terapie zalapac:) Zawiodam sie na psychologach z Lenartowicza - tutaj przerost formy nad trescia i na dodatek mania wielkosci i zdrowia. Z pewnoscia wielu chorym pomogli, ale ja wole, aby traktowac mnie jak czlowieka, ktory mysli i czuje, a nie jak ześwirowanego i bezrozumnego pacjenta, ktory "mowi objawami". ALe to rzecz gustu:-) Odradzam takze gabinet psychologiczno-psychiatryczny przy ul. Madalinskiego - Ale to oczywiscie opinia subiektywna... bo jestem wszak subiektem, a nie obiektem. Pozdrawiam cieplo... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Psycholog w K-owie 29.10.03, 23:43 starowinka40 napisała: > Zawiodam sie na psychologach z Lenartowicza - tutaj przerost formy nad trescia > i na dodatek mania wielkosci i zdrowia. To mogę tylko potwierdzić.Należy trzymać się z daleka od ul.Lenartowicza 14. Odpowiedz Link Zgłoś