nowa.w.miescie 14.12.08, 12:26 Witam, Czy ktoś z Was się tam leczył ? Bardzo proszę o opinię nt ośrodka i opis całej formalności jak sie tam dostać - bo mi obecnie mózg nie działa ;((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: Kraków - Lenartowicza 14.12.08, 23:22 Nie wiem nic o Lenartowicza ale gdybyś chciała namiary na prywatnego lekarza i terapeuty nawzajem który naprawił mój mózg to daj znać pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.w.miescie Re: Kraków - Lenartowicza 15.12.08, 08:01 Znam, tylko jak Ci mam to przekazać kiedy poczty nie czytasz ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.w.miescie Re: Kraków - Lenartowicza 15.12.08, 09:54 Boże, rzeczywiście mi mózg nie działa. Dopiero teraz widzę co napisałeś. Nie, na chwilę obecną nie stać mnie. Chodzilam parę lat prywatnie, i teraz chce "darmowo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.w.miescie Re: Kraków - Lenartowicza 15.12.08, 09:56 Albo napisz mi ;) Jak nie teraz to innym razem skorzystam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Kraków - Lenartowicza 16.12.08, 20:52 dr Paweł Smyk Centrum Psychoterapii ul. Studencka bierze 80 zł za wizytę polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Kraków - Lenartowicza 15.12.08, 12:07 Z tego co słyszałam, to ten ośrodek ma dobrą opinię i często jest polecany np przez lekarzy pierwszego kontaktu i innych specjalności. Ale nie wiem na ile to jest kwestia marketingu i tego, że jest to jedyny bardziej znany i chyba jeden z najstarszych ośrodków leczenia nerwic w Krakowie. Osobiście znałam jedną osobę, która bardzo zachwalała ich i twierdziła, że wyleczyła się tam z ciężkiej nerwicy. Ale to było jakieś 10lat temu a ta osoba była zdecydowaną zwolenniczką psychoterapii, na której podobno głównie opierała się tamtejsza terapia. A co do formalności, to zapewne nie różnią się one od formalności w innych przychodniach, czyli po prostu trzeba się zarejestrować i czekać na termin. ;) Odpowiedz Link Zgłoś