yara 06.11.03, 19:09 znowu mam atak wydaje mi sie ze sie dusze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starowinka40 Re: znowu mam atak paniki 06.11.03, 19:14 nie udusisz sie.. wiesz o tym, prawda? Ale wiem, ze nie jestes w stanie myslec... jak chcesz, wpadnij do mnie na gg: 1479001 ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_gl Re: znowu mam atak paniki 07.11.03, 16:16 Fajna z Ciebie babka ;-). Mam nadzieję, że Yara skorzysta z Twojego zaproszenia. Pozdrawiam serdecznie, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
yara Re: znowu mam atak paniki 07.11.03, 17:00 Skorzystałam z niego Andrzeju pomogła mi!!! Xanax niestety tez się przyłączył do akcji ratunkowej ale przeszło zanim zaczął działać!!! Siła odwrócenia myśli zadziałała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_gl Re: znowu mam atak paniki 07.11.03, 18:31 > yara napisała: > > Skorzystałam z niego Andrzeju pomogła mi!!! Xanax niestety tez się przyłączył > do akcji ratunkowej ale przeszło zanim zaczął działać!!! Siła odwrócenia > myśli zadziałała!!! Miło mi o tym słyszeć ;-). Posuwaj się dalej w tym kierunku ;-). Pozdrawiam serdecznie, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś