kicho_nor 20.09.14, 22:43 Nie wiem czy taki temat tu był, ale nawet jeśli był to poproszę o jeszcze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris.w5 Akwarela amatorska 26.09.23, 19:54 akwarela amatorskiej niemieckiej malarki Maud Riess, Charlottenburg, Berlin Odpowiedz Link
mala200333 Re: Akwarela 19.01.21, 19:23 jutta_t napisała: > A z tego blogu nie mozna...ot zycie Odpowiedz Link
black_jotka Re: Akwarela 21.09.14, 12:32 kicho_nor napisał: > Nie wiem czy taki temat tu był, ale nawet jeśli był to poproszę o jeszcze A Ty tez zamieszczaj! Pozdro.. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Akwarela 21.09.14, 14:15 Że niby ja też mam umieszczać Hm, nie bardzo wiem co w umieszczaniu można a co nie. Bo, umieszczając czyjeś, nie wiem czy nie naruszam praw autora. Poza tym, sam maluję i umieszczając moje powiedzą że się promuję. Wprawdzie mogę wrzucić – moje, jako nie wiadomo czyje. A w ogóle zapytam jaka jest „obyczajowość” w tej materii też Pozdr. Odpowiedz Link
seremine Re: Akwarela 21.09.14, 21:14 Z portali gdzie sa administratorzy, moderatorzy jak Facebook. Gdy coś nie tak to zaraz usuwają z portalu. Gdy jest to znaczy ze jest ok zamieszczanie. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Akwarela 06.10.14, 21:26 co spowodowało, zapytam- że te ostatnie tu wrzucone zakwalifikowano jako akwarele? Kichonor Odpowiedz Link