mala200333 Re: ....ha,....ha.... 24.02.19, 21:48 W wojsku: -Towarzyszu Rabinowicz,czy kochacie Ojczyznę? -No pewnie,ze kocham! Całym sercem i dusza! -Czy jesteście gotowi za nią umrzeć? -Ja bardzo przepraszam,a kto wtedy będzie ja kochał? Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 24.02.19, 21:55 -Rabinowicz,gdzie chcielibyście mieszkać? -Nie gdzie,a z kim! -Wiec,wtedy z kim? -To zależy gdzie. Odpowiedz Link
seremine Re: ....ha,....ha.... 25.02.19, 02:57 Młody, przystojny facet mówi do lekarza: - Panie doktorze, mam już wszystko, co normalnemu człowiekowi jest potrzebne do życia. Zbudowałem piękny dom, mam kochającą żonę, trójkę dzieci, dobrze prosperującą firmę i kupę kasy. Jedno, czego mi brakuje, to silne emocje. Potrzebuję ciągle dużej dawki adrenaliny, bo nie mogę normalnie funkcjonować. Próbowałem już i skoków spadochronowych, nurkowania w głębinach i nawet wybrałem się samotnie do dżungli. Chce mi sie więcej adrenaliny... - Niech pan znajdzie sobie kochankę - proponuje lekarz. - Mam już trzy kochanki. - No to niech pan o nich powie żonie Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 25.02.19, 17:00 W restauracji siedzi dwóch już niemłodych Żydów. -Szymku,wyobrażasz sobie zakochałem się! Ona ma 20 lat,a ja już 65. Jestem bardzo bogatym! Jak myślisz,czy będę miał większe szanse,jeżeli powiem,ze mam 50? -Jakubie,będziesz miał o wiele większą szanse,jeżeli powiesz,ze masz 90! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 25.02.19, 19:37 żona do męża: - Kochanie,lekarz poradził nam , abyśmy odpoczęli na Bahamach lub na Wyspach Kanaryjskich. Dokąd pojedziemy? - Do innego lekarza ! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 25.02.19, 19:38 Lekarz bada kobietę. - Potrzeba pani więcej rozrywki. Powinna pani robić coś na co ma pani największą ochotę. - Niestety - wzdycha kobieta - mam bardzo zazdrosnego męża... Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 25.02.19, 19:39 Mamusiu nauczyciel geografii powiedział nam w szkole, abyśmy kupili sobie nowe atlasy. -Izaaku,powiedz swojemu nauczycielowi geografii,ze nie ma sensu kupować nowy atlas,dopóki sytuacja w świecie się nie ustabilizuje... Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 25.02.19, 19:41 Mojżesz udaje się do swego przyjaciela Izaaka i mówi: "Śpię z żoną rabina". Spróbuj zatrzymać go w synagodze przez godzinę po służbie " Izaakowi to się nie spodobało,ale jako przyjaciel zgadza się na to. Po modlitwie, zaczyna rozmawiać z rabinem, żądając mu różne głupie pytania aby go zatrzymać jak najdłużej. Wreszcie Rabin zmęczony tym wszystkim i zirytowany pyta Izaaka po co on to robi. Izaak mając poczucie winy, w końcu się przyznaje: "Mój przyjaciel śpi teraz z pana żoną i dlatego mnie prosił aby pana zatrzymał jak najdłużej". Rebe uśmiechnął się, położył rękę na ramieniu Izaaka i mówi: "Lepiej spiesz się do domu. Moja żona zmarła rok temu." Odpowiedz Link
seremine Re: ....ha,....ha.... 28.02.19, 06:19 Plotki o romansie Lady Gagi i Bradleya Coopera nie cichną. Odtwórcy głównych ról w nominowanym do Oscara filmie "Narodziny gwiazdy" posądzani są o uczucie, które miało zrodzić się w trakcie pracy nad historią Ally i Jacksona. Wszystko wskazuje na to, że tych dwoje łączy zakazane uczucie. Aktor od kilku lat związany jest bowiem z Iriną Shayk, z którą wspólnie wychowuje córkę. Oliwy do ognia dolał fakt, że niedawno Lady Gaga niespodziewanie zerwała zaręczyny Gorącą atmosferę podgrzał także ich występ podczas tegorocznej gali Oscarów. Podczas wspólnego wykonania piosenki "Shallow" przez filmową parę, na sali zapadła głucha cisza. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 01.03.19, 22:50 Wróbel: Ile to się trzeba naćwierkać, żeby przyszła wiosna.” (Čapek Karel) Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 02.03.19, 18:46 Eugene Halpern 5 hrs · - Żmij pożałował,że kusił Ewe w raju. - Dlaczego? - Bo ona zobaczyła w nim nie tylko zwierze,ale i to,że z niego można robić paski,portmonetki i ładne torebki... Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 02.03.19, 18:46 „Popatrz jak nam wiosna ubiera przyrodę i rozbiera panny, a zwłaszcza te młode.” (Lech Konopiński) Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 02.03.19, 21:10 -Jak myślicie nasza Róża będzie śpiewaczką czy tancerką ? -Myślimy,że tancerka! -Na pewno widzieliście jak ona tańczy. -Nie,słyszeliśmy jak ona śpiewa. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 02.03.19, 21:28 Jaki piękny układ towarzysko-polityczny w NBP, dowodzonym przez Glapińskiego. A jaka wartość finansowa owego układu. Przecież IM SIĘ TE PIENIĄDZE NALEŻAŁY ! - Syn Mariusza Kamińskiego w Banku Światowym - była żona Mariusza Kamińskiego w NBP - Martyna Wojciechowska - dyrektor Departamentu Komunikacji i Promocji. Zarobki - ok. 50 tys. zł miesięcznie. Ponadto w Radzie Nadzorczej Bankowego Funduszu Gwarancyjnego (bez odpowiednich kwalifikacji !) – dodatkowe 12 tys. zł. - Kamila Sukiennik - urzędniczka kierująca gabinetem prezesa NBP, o której były szef KNF mówił, że "reklamowała rajstopy". To druga bliska współpracownica prezesa Adama Glapińskiego. Zarobki - ponad 40 tys. zł miesięcznie. Dodatkowo pobiera wynagrodzenie jako członkini Rady Nadzorczej Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych. Nominacja ta budziła dyskusje, ponieważ członkowie rady nadzorczej KDPW powinni mieć bardzo wysokie kwalifikacje w zakresie rynków finansowych. Nic nie wiadomo o takich kwalifikacjach Sukiennik. O ile niezwykła kariera Martyny Wojciechowskiej może budzić wątpliwości natury etycznej, o tyle stanowisko dyrektorskie dla Kamili Sukiennik sprzeczne z prawej unijnym. Dyrektywa unijna z lipca 2014 roku w sprawie centralnych depozytów papierów wartościowych stanowi, iż w radzie nadzorczej Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych powinna zasiadać osoba posiadająca kompetencje, doświadczenie i wiedzę o rynku. - Daria Wojciechowska-Bujno - młodsza siostra Martyny Wojciechowskiej. Pracowała jako przedszkolanka w przedszkolach Niebieskie Migdały i Konfacela oraz w firmie reklamowej. Obecnie w Komisji Nadzoru Finansowego - mąż Wojciechowskiej-Bujno pracuje w firmie Rochstar, która w styczniu 2018 r. wygrała wart 6 mln zł przetarg NBP na działania promocyjne z okazji stulecia odzyskania niepodległości. Rochstar organizował też na zlecenie NBP widowisko "Wolność we krwi", a w marcu 2017 r. wyprodukował przedstawienie z okazji prezentacji monet z żołnierzami wyklętymi. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ....ha,....ha.... 02.03.19, 21:28 żona do męża: Mój drogi,czy ty wiesz,ze samica królika zmienia futerko pare razy do roku?... Tak, ale to dlatego,ze u niej nigdy nie boli głowa... Odpowiedz Link