Dodaj do ulubionych

"Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 13:34
Czy ktoś słyszał o szkole Zielony Listek z Warszawy? Są na rynku około roku,
jednak nie słyszałam żadnej opinii na ich temat. Obawiam się, że może to być
jakaś firma-krzak. Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagna Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.03.04, 09:05
      Mnie nie chcieli wydać zaświadczenia o ukończeniu kursu.
      • Gość: blon Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 11:00
        możesz podać jakieś szczegóły? (albo swój nr gg). PLIS
    • Gość: blon Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:56
      Rozumiem, że prawie nikt nie ma opinii na temat tej firmy?
      • Gość: Jagna Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 10:52
        Instruktor,który tam ze mną jeżdził- p.Malejczyk-kazał mi tonem nie znoszącym
        sprzeciwu po wyjeżdżeniu u niego na kursie tylko 10 godz.jazd -wykupić 15
        godz.jazd doszkalających bo inaczej nie wyjeździ ze mną kolejnych 10 godz.na
        kursie a co za tym idzie nie otrzymam zaświadczenia o ukończeniu kursu.
        Od razu zwialam z tej firmy.
        • Gość: blon Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 11:54
          Zastanawiam się, czy miał do tego prawo. Teraz oferują 30 godzin jazd w cenie
          800 zł za kurs i reklamują się, jako jedna z najlepszych szkół w wawie...
          Czy jest jakaś normalna i niezbyt droga szkoła w wawie, którą mogłabyś polecić?
          • Gość: AAAAAAA Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 25.03.04, 12:38
            Ja osobiści e uczę się w IMOLI - i w porównaniu do tego co tu czytam na forum o
            innych szkołach wydaje sie być całkiem normalna-nigdy nie miałam żadnych
            problemów z instruktorem, zaświadczenie o ukończeniu kursu wydali mi wcześniej
            zanim wyjeździłam 20 h żebym wczesniej zapisała się na teorię-jedyny minus ze
            na jazdy trzeba dojężdzać na Bankowy, ale z tego co obserwuję jężdząc tamtędy
            ludzie z zielonego listk astez się tam spotykają
            • Gość: nielaik Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.chello.pl 01.04.04, 00:38
              "Nr 1 w Warszawie",a nie wiedzą,że zaświadczenie mozna wydać po ukończeniu
              ostatniej godziny/20-tej/.To podstawa,do interwencji władz zwierzchnich.
              A tak na poważnie,coś mi tu pachnie wojną konkurencyjnych firm będących w dużym
              konflikcie,a z jakiego powodu,to wiedzą zainteresowani i jeszcze trochę
              ludzi "ze środowiska".
              Gdzie dwóch się bije,tam trzeci/reszta/korzysta.
              Trzeba być bardzo cienkim,albo pazernym,żeby wywoływać jakieś wewnętrzne
              konflikty w okresie trwającej hossy,ale co "Nr 1",to "Nr 1".
            • daimona ja z IMOLI nie byłam zadowolona - AUTO BIM polecam 19.01.05, 23:44
              dopiero tam nauczyli mnie jeździć.
              • kalooo OK. 20.01.05, 09:19
                IMHO Zielony jest OK-jak we wszystkich szkołach najważniejsze jest do jakiego
                instruktora trafisz na jazdy.Ja jeździłam z Arturem i jest genialny-najlepszy
                instruktor na świecie,jedyny który mnie nauczył wszystkiego w błyskawicznym
                tempie i w dodatku szalenie cierpliwy,z poczuciem humoru i wyrozumiały.No i
                sympatyczny-jeżdżąc 2h trudno wytrzymac z jakimś burakiem obok,a jeżdżenie z
                Arturem to naprawdę przyjemność-zero stresu i naprawdę człowiek sie uczy i
                przynajmniej wie za co płaci-za poziom,a nie papier.
                Ponadto-jako jedyny nie nawmawiał mnie na siłę na kolejne jazdy,nie wyciągał
                kasy bez potrzeby i w dodatku jako jedyny instruktor odwiódł mnie od pomysłu
                zdawania nie w Warszawie-uświadomił mi,że prawko to jedno,a umiejętność
                jeżdżenia to drugie.
                Ja z niego jestem bardzo zadowolona i życzę każdemu takiego instruktora.
    • Gość: jaaa Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 11:14
      jak na razie po pierwszych zajęciach wrażenia ok. ale jestem jeszcze przed
      jazdami, więc nic nie wiadomo
      • Gość: nie polecam Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: 62.233.164.* 30.03.04, 18:25
        manewry bez pachołków-absurd
        polecam LINIE
        • olkaaaa Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? 13.01.05, 13:06
          Jeżeli ktoś pisze że zaświatczenie można odebrać po 20-tej godzinie to niech
          zajrzy do Rosporządzenia Ministra Infrastruktury Dz.U.z24 grudnia 2003r.
          Poz.2334.to do ciebie nielaik
          • Gość: gość Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: 212.160.172.* 13.01.05, 13:56
            Pisze się zaświadczenie. A tak w ogóle to potwierdzam,że zielony jest do bani.
            Kończyłam tam kurs, jazdy doszkalające brałam gdzie indziej i zdałam
            • olkaaaa Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? 13.01.05, 18:19
              zaświadczenie zaświatczenie nie ważnie nie łap za słówka jak sie nie umie
              jeździć to najlepiej za szkołe zwalić bądz na instruktora nara
              • Gość: gość Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: 212.160.172.* 14.01.05, 10:22
                Nie wiem co się zwala ZA szkołę, ale ufam że Ty wiesz i dlatego jesteś dobrym
                kierowcą, w przeciwieństwie do mnie oczywiście. A poza tym, skoro uderzasz w
                taki ton, to w ramach riposty powiem: jak się nie zna zasad ortografii
                ojczystego języka, to nie należy wypowiadać się publicznie na forum. Błędy
                ortograficzne, to nie jest łapanie za słówka, gdyż w tym znaczeniu "słówka" to
                przejęzyczenia.
                • olkaaaa Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? 14.01.05, 20:52
                  o matko święta załamuje sie jak czytam co tacy ludzie jak ty piszą nie musze
                  znać szkoły po prostu nie pisze sie że coś jest do dupy jak komuś innemu może
                  odpowiadać
                • olkaaaa Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? 14.01.05, 20:54
                  a po 3 każdemu zdaży sie zrobić jakiś błąd ort więc nie wypomina sie cudzych
                  błędów bo to wstyt
    • Gość: wiola Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.w3cache.pl / *.pl 07.04.04, 00:00
      Moi Drodzy .. tak na prawdę to wszystko zależy od instruktora na którego się
      trafi ...a to czy będzie on pracował w zielonym czy różowym listku, nie ma
      najmniejszego znaczenia. Ja mam instruktora którego chyba sam Pan Bóg mi zesłał
      (na ciężkie czasy)... pogodny i baaaaaaaaaaaaaardzo cierpliwy człowiek (pomijam
      to że jestem melepetą i to strachliwym ...ale nie za kierownicą). I wiecie
      co ... TO INSTRUKTOR ZIELONEGO LISTKA. Nie mam osobiście najmniejszych zarzutów
      również co do samej firmy.
      PS. Pozdrawiam Cię Robert ;-)
    • Gość: IWKA Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:28
      oni sa do dupy
    • Gość: AsiaN. Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.chello.pl 22.04.04, 16:23
      Nie wydaje mi sie ze jest to nieznana firma sama wlasnie skonczylam tam kurs i
      jest duzo insrtuktorow idacych na bardzo dogodne kompromisy i ogolnie jest ok (
      plusem jest to ze teorie mozna zaczac prawie w kazdej chwili)
    • Gość: szela Re: "Zielony Listek" z wawy - O.K IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.04, 21:26
      Uważam że to najlepsza szkoła z jaką sie zetknołem w czasie swojej nauki na
      prawko!!! A było ich trzy, najpierw Auto Express na Górczewskiej ( do bani plac
      manewrowy) Imola (kretynów banda i... tyle). W Zielonm Listeku uczą efektywniej
      placu, fajni instruktorzy no i chyba najkorzystniejsza cena na rynku szkół.
    • Gość: bob Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.chello.pl 22.04.04, 23:08
      Ja osobiście jestem zaskoczony niektórymi wypowiedziami. Skończyłem osobiście
      kurs w ZIELONYM LISTKU , tak się złożyło , że uczyło mnie dwóch instruktorów
      nie miałem z nimi żadnych problemów , wszystko sprawnie , konkretnie i
      profesjonalnie. Punktualni i przedewszystkim opanowani ( nie łapią za
      kierownicę ). Zdecydowanie polecam i pozdrawiam gościa " nie polecam " który
      jeżdził bez pachołków , nie napisał że zdawał na kategorię T .
    • Gość: Mi Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.ncr.com 19.01.05, 16:05
      Wlasnie robie tam kurs, jestem po teorii i juz na polmetku lekcji praktycznych,
      jestem ogolnie zadowolona.
      Instruktorzy to przeciez sprawa indywidualna- jestem pewna,ze w kazdej szkole
      trafia sie jakies wyjatki niegodne polecenia.
      NAjcieplej wspominam Pana Jacka, ktory uczyl mnie teorii i pozdrawiam Go
      serdecznie!
      Przyszly Shumacher Polskich Drog
      • olkaaaa Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? 19.01.05, 16:58
        a kto cie uczy jeżdzić?????
        • Gość: Mi Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.ncr.com 19.01.05, 17:22
          na zmiane Pan Michal i Pan Robert- lekcje u dwoch roznych instruktorow maja te
          zalete, ze mozesz na ten sam manewr poznac troche inne metody (bo jednak ciut
          inaczej nauczaja)-polecam.
          nikt mi ich nie polecal, dostalam numery telefonow w biurze szkoly i na "chybil
          trafil" zadzwonilam- z dobrym skutkiem
          pozdrawiam
          :)
    • Gość: Ania Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:22
      Robiłam kurs w Zielonym Listku, niestety. Miałam tego pecha, że miałam kilku
      instruktorów chyba pięciu. Wyjazd z pl. Bankowego na Bemowo na plac manewrowy
      prawie 30 min w jedną stronę. Czyli 1 godzina plac i z powrotem na pl. Bankowy.
      Dwa razy jeździłam po mieście inna trasą. Po 30 godzinnym kursie nie umiałam
      jeździć ale biorę poprawkę na to, że jestem mniej zdolna. Na placu manewrowym
      wszyscy instruktorzy mieli nawyk chodzenia na zakupy do pobliskiego
      hipermarketu lub konsumowali to co wcześniej zakupili. Musiałam dokupic 30
      dodatkowych godzin oczywiście w innej firmie aby zacząć od początku się uczyć.
      Nie polecam!!!
      • Gość: Monia* Re: "Zielony Listek" z wawy - co to za szkoła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:58
        Polecam Szkołe Auto-Zerań na Odlewniczej. Dobra szkoła i instruktorzy,
        cierpliwi i bardzo fajni:) Mają plac manewrowy na miejscu i nie trzeba nigdzie
        jeździć. Polecam p.Jarka Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka