Dodaj do ulubionych

zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:07
było strasznie, egzaminatorzy bez emocji podeszli do zdających ,jeżeli nie
wiesz o co chodzi w nowych zasadach to zrezygnuj z egzaminu .Zero pomocy i
wielki stres tak było dziś w Legnicy
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.chello.pl 11.01.06, 12:28
      Tym bardziej gratulacje, skoro udało Ci się opanować ten mega stres i zdać :-))
    • Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:04
      Niestety po 35 mminutach jazdy po mieście poległam,ale trudno trzeba próbować
      daleji.
      • charlotta_lotta Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach 12.01.06, 01:00

uuu... uuu..
        szkoda...
        Ale pamietaj ;-) optymistycznie trzeba patrzeć ;-) wierze ze ci sie uda!!
        • anqua Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach 13.01.06, 13:04
          naprawde trzeba pokazac gdzie wymienia sie olej, gdzie jest pojemnik na plyn do
          spryskiwaczy i takie tam???????????????/
          • Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:26
            Tak wszystko musisz sprawdzić i powiedzieć jak sie wymienia olej ,jak się
            mierzy poziom,i mnie sie pytał co ile kilometrów sie go wymienia.
      • Gość: Agnieszka Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach IP: *.chello.pl 12.01.06, 10:35
        Następnym razem na pewno się uda. Trzymam kciuki :-)
    • Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:48
      No niestety nieudało się choć się starałam .Teraz zgłosze się do mojego
      instruktora i niech mnie nauczy zawracania na skrzyżowaniu,czego wcześniej
      niezrobił.
      • Gość: P.S Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:09
        z tym zawracaniem na skrzyżowaniu to nie jest tak zle - trzeba tylko popatrzeć
        czy można to zrobić i jeśli można (nie ma strzałki do skrętu w lewo ani żadnych
        znaków np zakazujących zawracania) to zawracasz i koniec problemu
    • if_ona Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach 12.01.06, 12:42

A którymi ulicami jechałaś w Legnicy?
      • Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:19
        PO całym mieście ciągają zależy od egzaminatora , ja nieznam nazw ulic bo
        niejestem z Legnicy,ale jechałam koło Mcdonalda , dworca
        autobusowego,bazaru.Zawracanie jest na osiedlu ale też nieznam nazwy tego
        osiedla.Naprawde jest mi przykro że niemoge ci więcej pomóc.Życze POWODZENIA
        • if_ona Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach 12.01.06, 13:26

Dzięki :) Też nie jestem z Legnicy (jestem z Lubina) i znam to miasto tylko od
          strony chodnika jako pieszy ;)) Będę tam musiała tam mocno poćwiczyć -
          szczególnie okolice dworca ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka