Gość: betis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:07 było strasznie, egzaminatorzy bez emocji podeszli do zdających ,jeżeli nie wiesz o co chodzi w nowych zasadach to zrezygnuj z egzaminu .Zero pomocy i wielki stres tak było dziś w Legnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.chello.pl 11.01.06, 12:28 Tym bardziej gratulacje, skoro udało Ci się opanować ten mega stres i zdać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:04 Niestety po 35 mminutach jazdy po mieście poległam,ale trudno trzeba próbować daleji. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach 12.01.06, 01:00 uuu... uuu.. szkoda... Ale pamietaj ;-) optymistycznie trzeba patrzeć ;-) wierze ze ci sie uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
anqua Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach 13.01.06, 13:04 naprawde trzeba pokazac gdzie wymienia sie olej, gdzie jest pojemnik na plyn do spryskiwaczy i takie tam???????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:26 Tak wszystko musisz sprawdzić i powiedzieć jak sie wymienia olej ,jak się mierzy poziom,i mnie sie pytał co ile kilometrów sie go wymienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: zdawałam dzisiaj na nowych zasadach IP: *.chello.pl 12.01.06, 10:35 Następnym razem na pewno się uda. Trzymam kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:48 No niestety nieudało się choć się starałam .Teraz zgłosze się do mojego instruktora i niech mnie nauczy zawracania na skrzyżowaniu,czego wcześniej niezrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:09 z tym zawracaniem na skrzyżowaniu to nie jest tak zle - trzeba tylko popatrzeć czy można to zrobić i jeśli można (nie ma strzałki do skrętu w lewo ani żadnych znaków np zakazujących zawracania) to zawracasz i koniec problemu Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach 12.01.06, 12:42 A którymi ulicami jechałaś w Legnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betis Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:19 PO całym mieście ciągają zależy od egzaminatora , ja nieznam nazw ulic bo niejestem z Legnicy,ale jechałam koło Mcdonalda , dworca autobusowego,bazaru.Zawracanie jest na osiedlu ale też nieznam nazwy tego osiedla.Naprawde jest mi przykro że niemoge ci więcej pomóc.Życze POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: zdawałam dzisiaj na nowycz zasadach 12.01.06, 13:26 Dzięki :) Też nie jestem z Legnicy (jestem z Lubina) i znam to miasto tylko od strony chodnika jako pieszy ;)) Będę tam musiała tam mocno poćwiczyć - szczególnie okolice dworca ;) Odpowiedz Link Zgłoś