Gość: ala IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.05.13, 16:40 Czy ktoś wie coś na temat budowy Lidla na Korfantego? Jakiś czas temu pojawiła się taka informacja na stronie magistratu, a rzekome prace miały rozpocząć się w okolicach kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Lidl na Korfantego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 13:05 No właśnie co z tym Lidlem na Korfantego?ruszyły jakies roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.05.13, 13:16 A gdzie miałby dokładnie powstać, bo z informacji zamieszczonych na stronie urzędu miasta i magistratu wynika,że dokładnie tam...gdzie stoi Obi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lidl na Korfantego? IP: *.215.197.140-internet.zabrze.debacom.pl 08.05.13, 17:04 a moze powstanie w miejscu dawnej Biedronki na ul Gdańskiej, tam trwa remont od poczatku kwietnia wiec by pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.05.13, 19:06 Ale na tablicy informacyjnej widnieje inwestor Jeronimo Martins czyli właściciel sieci Biedronka. Poza tym Lidl ma powstać na al.Korfantego więc to raczej nie to chociaż na początku też tak myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
leotti Re: Lidl na Korfantego? 08.05.13, 20:45 Na rogu ulic Niedziałkowskiego i Al.Korfantego jest ogrodzony teren i coś tam budują,więc może tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Lidl na Korfantego? koło OBI i Makro IP: *.bnet.pl 08.05.13, 21:33 W/g tego co tu piszą to musi to być koło Makro i OBI Ogłoszenie Poza tym odpada ta lokalizacja Biedronki, bo to jest Gdańska, a nie Korfantego. Odpada też skrzyżowanie Korfantego i Niedziałkowskiego bo to za małe (samych miejsc do parkowania ma być 280). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lidl na Korfantego? koło OBI i Makro IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.05.13, 22:52 Na skrzyżowaniu Niedziałkowskiego i Korfantego budują poradnię stomatologiczną. Najbardziej dziwi mnie to że w obwieszczeniu na stronie urzędu miasta są napisane numery działek na których ma powstać Lidl ale stoi tam już Obi. Czyżby aż takie przeoczenie? A między Makro a Obi nie ma tyle miejsca, chyba że za stacją benzynową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lidl na Korfantego? koło OBI i Makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:26 wygląda na to że błąd urzednikow zablokował budowę Lidla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Lidl na Korfantego? IP: *.play-internet.pl 10.05.13, 21:44 Lidl powstanie na części działki obok Obi,usytuowany będzie naprzeciw stacji paliw.Właśnie ogrodzono plac pod budowę,zwieziono pierwsze baraki budowlańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuszt Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.05.13, 13:33 To fajnie, bede mogl w kapciach po wuszty biegac ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.05.13, 20:11 Ale ja tam 280 miejsc parkingowych nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Lidl na Korfantego? IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.13, 19:44 wie ktos kiedy otwarcie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.11.13, 21:28 wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Lidl na Korfantego? IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 07:50 tyle to i ja wiem..chodziło mi o konkrety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.11.13, 09:59 na razie nie ma konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidlfan Re: Lidl na Korfantego? IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 10:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.11.13, 10:42 raczej już nie w tym miesiącu, ale przed świętami na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Lidl na Korfantego? IP: *.215.195.229-internet.zabrze.debacom.pl 21.11.13, 00:13 otwarcie 5 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidl na Korfantego? IP: 213.227.120.* 21.11.13, 11:23 A co się tak jaracie kolejnym marketem w Zabrzu? Za darmo będą rozdawać towar, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkańcy Re: Lidl na Korfantego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 12:34 Nie po prostu jesteśmy podnieceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidl_NIE_fan Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.11.13, 12:40 niektórzy widać żeby zostać podnieconymi wystarczy nowy market z super promocjami. Goła baba już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Lidl na Korfantego? IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.11.13, 23:02 He, he, dobre z tą przyczyną podniecenia... Swoją drogą, lokalizacja LIDL-a przy OBI na pierwszy odruch dziwna, bo mogłaby być bliżej osiedla, ale przecież przy okazji wizyty w OBI też można wpaść po żarcie czy coś innego i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Lidl na Korfantego? IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.13, 19:25 5 grudnia to fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Lidl na Korfantego IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.11.13, 20:35 będzie okazja wydać barbórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Lidl na Korfantego IP: *.play-internet.pl 23.11.13, 21:10 tylko patrzeć jak towar wjedzie, kończą już prace na parkingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 555 Re: Lidl na Korfantego? IP: 178.215.197.* 30.11.13, 17:28 otwarcie 5 grudnia jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilda Re: Lidl na Korfantego? IP: *.bnet.pl 02.12.13, 20:40 Jo sie mysla ze styknie tych marketow.U Erny to byl fajny sklep te 60 lat temu nazad.Heringi z beczki ,cieply chleb co jak sie nioslo do domu trza bylo obmamlac .Dobre stare czasy,A lasu w Zabrzu bylo pelno ,Pozdro od Omy Hildy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda godziny otwarcia IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 19:24 jakie godziny otwarcia w tygodniu i weekendy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: godziny otwarcia IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.12.13, 20:21 a to stronka lidla nie działa żeby sobie sprawdzić?? czy może szare komóreczki nie zadziałały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: godziny otwarcia IP: *.internetia.net.pl 06.12.13, 21:35 pytacie się o te cholerne markety kiedy otwarcie itp. !!!! kur... dosyć juz tych marketow w Zabrzu ! w tej Gminie jest ich najwięcej nawet Katowice nie mają ich tyle ! dajecie szkopom zarabiac ! chodzicie w niedziele a durne polaczki muszą pracowac dla frycow bo tłuki przychodzą w niedziele na zakupy ! Idzcie lepiej z rodziną na spacer lub do kina ! kiedyś jakos wszyscy zdązyli zrobic zakupy w tygodniu ! aby miec niedzielę dla rodziny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ciebie obchodzi Re: godziny otwarcia IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.12.13, 22:16 Co do ilośc marketów w Zabrzu, to masz racje, ale co do tego, jak ludzie spędzają niedzielę, powinno Ciebie guzik obchodzić. Żyjemy w wolnym kraju i kazdy może w wolnym czasie robić to na co ma ochote. Pouczać możesz swoje dzieci,jeżeli takowe masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marketowy Re: godziny otwarcia IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.12.13, 22:24 idź sprawdź czy w lidlu sie nowe promocje nie pojawiły lepiej Odpowiedz Link Zgłoś