madziarek_edziecko 29.01.04, 08:18 Berenika - podoba Wam się to imię? Mi tak,nawet bardzo. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Berenika - podoba się? 29.01.04, 10:40 madziarek_edziecko napisała: > Berenika - podoba Wam się to imię? Mi tak,nawet bardzo. Kiedys tez mi sie podobalo. Przy obecnym zalewie Weronik, Berenika bedzie wyjatkiem, acz podobnym. Mimo to, nie wiem czemu, zmienilam front i to imie mi sie wcale nie podoba, na chwile obecna. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Berenika - podoba się? 29.01.04, 10:56 hmmm... moja ukochana suka miała rodowodowe imię Berenika właśnie, więc ja bym się nie zdecydowała nazwać tak swojego dziecka obiektywnie - całkiem całkiem, lepsze od Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Berenika - podoba się? 29.01.04, 12:59 Czesc ! Nie wiem dlaczego,ale kojarzy mi sie z taka gruba baba BERENIKA.Nie podoba mi sie .Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Berenika - podoba się? 29.01.04, 13:09 itsola napisała: > Czesc ! > Nie wiem dlaczego,ale kojarzy mi sie z taka gruba baba BERENIKA.Nie podoba mi > sie .Ola )))) a moja suka była nieludzko duża i chuda i jedyna znana mi Berenika też jest raczej długa i szczupła, więc skojarzenia mam zuuuuupełnie w drugą stronę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Berenika - podoba się? 20.03.04, 17:27 Imie pozytywne, ciekawe, choc mnie nie zachywca. Odpowiedz Link Zgłoś