maretina 19.05.04, 11:16 globulki dopochwowe. bralyscie kiedys ten lek na infekcje? skuteczny? co dano wtedy waszemu mezowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justina34 Re: mac miror complex 500, co to jest? 19.05.04, 11:54 Ohyda! Zielono-żółte globulki, które będziesz mieć wszędzie... Ja to brałam na bakterie i grzyby. Absolutnie nieskuteczne, wyrzucone pieniądze. Dla chłopa to samo w maści. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: mac miror complex 500, co to jest? 19.05.04, 12:01 hmmm dzieki na innym forum odpisala mi kobieta, ktora byla zadowolona z dzialania. no nic, nie ma wyjscia, sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: mac miror complex 500, co to jest? 19.05.04, 12:06 Hej, ja się nie zgodzę z Justiną. Trzeba wziąć pod uwage,że każdemu pomaga co innego. Mnie macmiror akurat też pomógł i wcale nie jest , jak to justina powiedziała, ohydny w używaniu. Są to takie pomarańczowe kulki, i jak większośc globulek dopochwowych trochę brudzi, dlatego używanie podpaski jest wskazane. Ale żeby to było coś nie do zniesienia, to bym nie powiedziała. Życzę zdrówka- aga Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: mac miror complex 500, co to jest? 19.05.04, 12:16 stosowalam na stan zapalny, pomoglo no faktycznie plamia bielizne ale sa przeciez wkladki partner dostal masc a w ogole to trudno rozwazac czy skuteczny czy nie bo on ma szerokie spectrum dzialania i jednym pomoze innym nie, tak jak jedna zlapie infekcje a druga nie Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: mac miror complex 500, co to jest? 19.05.04, 12:32 Mi pomogło po nieskutecznych kuracjach innymi lekami, które trwało 3 lata, więc będę mac miror błogosławić do końca życia . Co do jego stosowania - uważam, że nie jest taki zły - jest wiele dużo gorszych niż mac miror, choćby ablothyl (czy jakoś tak). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: mac miror complex 500, co to jest? 19.05.04, 12:34 dzieki dziewczyny. kochane jestescie)) Odpowiedz Link Zgłoś