aqusza 08.07.04, 18:10 Duzo dziewczyn na tym forum pisze o wyjazdach na stale do USA od wczesniej poznanych Amerykaninow. Gdzie znalezc takich fajnych facetow? Ja tez byc tak chcial :D bo w Polsce to same wiecie co jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drakulek1 Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura 08.07.04, 18:37 aqusza napisała: > Gdzie znalezc takich fajnych facetow? Ja tez byc tak chcial :D Moze w klubie dla pedalow ? Serio. Osobiscie to nie znam takiej panienki ani jednej. Ani nikt z mojej rodziny nie zna, pytalem :) Urok internetu: mozna wsisnac kazdy kit, a juz najzabawniejsze sa te teksty typu "to prawdziwy Amerykanin", he he he ! Kit, bajer, balach, bull shit, gowno prawda, pierdolenie o Szopenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welpus Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura IP: *.alxndr01.va.comcast.net 08.07.04, 18:53 Fajnych facetow....... hahahaha Tu nie ma fajnych facetow. Jedynie kolesie ktorzy tu sa w porzadku to COWBOYS. reszta to szkoda gadac... Siedza przy komputerach w pracy i to jest jedynie co umieja robic. A jak potrzeba w domy zmienic zarowke albo ustawic programy w telewizorze to rece rozkladaja i nie wiedza jak to zrobic. Co z tego ze maja bmw , chodza w garniturkach i wydaja sie zajebisciu jak w srodku sa tacy pusci...... ALe to tylko moja opinia. Jak sie w Polsce oglada amerykanskie filmy i widzy tych wszytkich super madrych, umiesnionych amerykanow to mozna sobie nielze wyobrazenie zrobic..... ALe rzeczewistosc jest zupelnie inna.... Zdazaja sie jedank wyjatki. I jezeli te dziewczyny ktore znalazly tu mezow i sa z nimi szczesliwe mozna tylko nazwac SUPER LUCKY GIRLS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura IP: 194.63.132.* 08.07.04, 21:32 Fajnych facetow mozna poznac wszedzie - bo tacy istnieja:) Jest troche fajnych polakow, francuzow, anglikow, amerykanow, szwedow..itp - W kazdym narodzie zyja fajni ludzie - fajne dziewczyny, fajni faceci:) Kwestia przypadku ( w jakims tam stopniu) jest oczywiscie fakt, czy poznasz kogos fajnego czy asshola. Jezeli poznasz asshola - to natychmiast przestaniesz sie z takim typem zadawac, no chyba ze lubisz, lub sam jestes takim samym rodzajem. Natomiast jesli poznasz fajnego "osobnika" - to cala przyszlosc przed wami..:) I nie wazne czy to amerykanin, rosjanin czy niemiec - najwazniejsze zeby TOBIE odpowiadal:) A amerykanina w celu wymiany kulturalnej mozesz poznac np. w organizacjach studenckich, charytatywnych = przyjezdzaja do polski uczyc angielskiego, pomagac - mozna tez przez forum na internecie - znalezc sobie pen pala - naprawde, jak ktos sie uprze na amerykanina, to go sobie spod ziemii wyciagnie:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:15 witam,,fajni faceci hmm,,sa wszedzie kto szuka ten znajdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura IP: *.access.uk.tiscali.com 09.07.04, 13:06 Ja jestem fajny, mam paszport kanadyjski,polski oraz amerykanska zielona karte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.04, 13:24 jak jestes fajny, to podaj swoj e-mail adres - zobaczysz, nie bedziesz mogl sie opedzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Married to US guy Re: Jak poznac amerykanina w celu wymiany kultura IP: *.client.comcast.net 09.07.04, 21:10 ja jak mialam 17 lat wyjechalam do USA jako exchange student i tam poznalam w high school wielu ludzi, wyszlam za jednego z nich, i tyle z historii :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś