Dodaj do ulubionych

Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie

08.08.04, 09:50
udawać i zacznijcie coś robić albo dajcie innym spokój . Depresje wymyśliły
firmy farmaceutyczne i teraz na takich matołach zarabiają . Depresja to
sposób uniknięcia prawdziwego życia które nie jest łatwe i usłane różami . Z
mitu depresji korzystają też księża czyli moi słudzy którzy wmawiają ludziom
że są opętani przez diabła . Bzdury . Jesteście po prostu bandą leni którzy
żerują na reszcie społeczeństwa . Spłoniecie za to w piekle . Pan z wami
owieczki opętane .
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 10:18
      jezuschrystus napisał:

> . Spłoniecie za to w piekle . Pan z wami
      > owieczki opętane .

Rozumiem że spłoniesz razem z nami w tym piekle? Ciekawe?...
    • nasiek79 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:20
      Jezusku... mnie już kilka lat temu ksiądz wywalił z lekcji religii twierdząc
      iż "mam w sobie diabła" (nota bene może ten ksiądz też powinien tu z nami na
      forum pogaworzyć? bo chyba ma jakiś poważny problem.....), więc myślę, że dla
      mnie ratunku przed piekłem już nie ma..... Ale serdecznie dziękujemy za to, że
      raczyłeś zstąpić na ziemię i próbować ratować przed ogniami piekielnymi nas-
      nieszczęsne zagubione (i jakżesz leniwe!!)owieczki.
    • kaleson1 Ale co to jest lenistwo? 08.08.04, 11:23
      • cafe_lorafen O ! Wreszcie jakis prawdziwy wariat :))) 08.08.04, 11:28
        Na oddzialach zamknietych tez znajdziesz paru Chrystusow. Powazna sprawa.
        Trzeba to leczyc. Radze udac sie do psychiatry.
        • lucyna_n Re: O ! Wreszcie jakis prawdziwy wariat :))) 08.08.04, 11:59
          Cafe. to pewnie jest psychiatra:)) ze zbyt dlugim stazem:)
          • aneta10ta Re: O ! Wreszcie jakis prawdziwy wariat :))) 10.08.04, 01:36
            Na pewno nie. To jakiś szczyl.
            Aneta
      • aneta10ta Re: Ale co to jest lenistwo? 10.08.04, 01:35
        Pracujesz za dwóch, to i masz prawo nie wiedzieć.
        Nie umiem Ci pomóc.
        Aneta
    • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:33
      O Matko i Corko!!!
      • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:42
        eeee fantazja w zbawcy forum skruszala, lepsze posty kiedys pisal, chyba sie znudzil...tym
        zbawianiem.
        • gloom a moze ma depreche? 08.08.04, 11:47
          oslabla, oslabla - a moze ma depreche:)? np. na pielgrzymke sie spoznil? trzeba
          szybko organizowac grupe wsparcia ;)
          • sabeena Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:51
            gloom napisał:

> szybko organizowac grupe wsparcia ;)

No bez jaj, jeszcze by ekskomunika oblozyl za takie propozycje. Toz depresja to
            wymysl szatana.
            Pozdro
            S.
            • gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:52
              no, przeciez dzielny jest - dostrzegl zdzblo w oku swoim ;)
              milo znow spotkac - pozdr.
              g
              • sabeena Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:55
                gloom napisał:

> no, przeciez dzielny jest - dostrzegl zdzblo w oku swoim ;)

Jak na razie to dostrzegl belke w oku moim ;)))

> milo znow spotkac - pozdr.
                > g

Pozdro bardzo serdeczne :)
                S.
                • gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:57
                  wlasciwie to nasz zbawiciel wyregulowal mi nierowne tetno. dobry zart tynfa
                  wart :)
                  • sabeena Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:02
                    No to juz Ci sie trafil niezly powod zeby ruszyc dzis do kosciolka - niedziela,
                    nie? ;)
                    • gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:03
                      cos ty - taki kawal drogi. dzis sie jednak polenie ;)
                      g.
                      • lucyna_n Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:08
                        a ja pojde i bede sie modlic za glupkow:))
                      • sabeena Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:08
                        > dzis sie jednak polenie ;)

Hah, i depresja gotowa!
                        S.
                        • gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:09
                          jak amen w paciorku :)
                • lucyna_n Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:01
                  dostrzezcie a i wam bedzie dostrzezone... (to w sprawie zdzbla i belki)
                  • gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 12:04
                    otoz to, pewnie subiekt i obiekt mu sie pomieszaly:)
          • lucyna_n Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:53
            to nie deprecha to lenistwo!
            • gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:54
              moim zdaniem to projekcja :)
              • lucyna_n Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:57
                zadna tam projekcja, nie chce mu sie pisac, wiec to lenistwo, a nie deprecha.

• gloom Re: a moze ma depreche? 08.08.04, 11:58
                  albo go trafila i siedzi w kacie
                  • gloom ...i sie leni :) 08.08.04, 12:00
        • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 01:38
          Czy gorszenie nie wydaje się bardziej pociągające?
          Aneta
      • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 01:37
        To byli trzej faceci.
    • o-ren_ishi Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:41
      Aby móc prawić morały, nie wystarczy tylko podpisać się pod znanym nazwiskiem..
      • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:46
        o-ren_ishi napisała:

> Aby móc prawić morały, nie wystarczy tylko podpisać się pod znanym
        nazwiskiem..

Heh, toz to nawet ciezko moralami nazwac. Unikajac okreslen nie uzywanych
        zazwyczaj w kulturalnym towarzystwie to ja nawet nie wiem jak to nazwac
        adekwatnie do istoty sprawy.
        Pzdr
        S.
        • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:54
          adekwatnie do istoty sprawy to palant!
          • nasiek79 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:57
            Ja bym raczej powiedziała: niedoinformowany...... a przecie w niebiesiech
            powinni wiedzieć wszystko, nie?
            • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:58
              a ja bym powiedziala ze palant.
            • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:00
              > Ja bym raczej powiedziała: niedoinformowany...... a przecie w niebiesiech
              > powinni wiedzieć wszystko, nie?

E tam, toc widzisz ze on na ziemi wsrod zblakanych owieczek przebywa, dawno nie
              mial kontaktu ze zrodlem informacji, nie zna nowinek medycznych. A
              sprobowalabys takiemu wspomniec o teorii Darwina...To by sie dzialo!
              S.
              • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:02
                a ja mysle, ze najpierw myslal, ze to lenistwo, postanowil sie polenic i
                deprecha gotowa. mowiac uczenie - obserwacja uczestniczaca:)
                • an_a1 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 08:26
                  ...że to nie łzy są, ale że kamienie
                  i że nikt na nie nie czeka...
                  Ana
            • o-ren_ishi Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:01
              Odpowiadając na jego post ładujemy baterie jego prowokacji. Od tej pory w
              ramach strajku postaram sie pomilczec...
              • nasiek79 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:02
                Jestem nowa, ale i tak pozwolę sobie dołączyć się do strajku :)
                • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 08:42
                  Pozwalaj sobie, pozwalaj, dopóki inni Ci pozwylają.
                  Aneta
              • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:04
                proponuje klikac kosz jak ktos ma wyrzuty sumienia ze wspiera glupka a on sie cieszy ze watek
                rozkwita bo ani chybi tak jest.
                Ja jednak na razie dobrze sie bawie ta wymiana zdan i tym ze bez oporow moge pojezdzic po nim jak
                po zdechlym kocie:)
                • nasiek79 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:06
                  No, no, no!... tylko bez kotów mi tu! :>
                  • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:12
                    zwlaszcza zdechlych...
                    • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 08:52
                      Te szybko się rozkładają.
                      Aneta
                  • an_a1 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 08:49
                    Lepiej mieć rozszarpaną aortę przez lwa niż okulbaczyć zdechłego kota...
                    Ana
                • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 08:33
                  lucyna_n napisała:

> proponuje klikac kosz jak ktos ma wyrzuty sumienia ze wspiera glupka a on sie
                  c
                  > ieszy ze watek
                  > rozkwita bo ani chybi tak jest.
                  Głupki też zapadają na deprechę, nie tylko -kuźwa- nie tylko!

> Ja jednak na razie dobrze sie bawie ta wymiana zdan i tym ze bez oporow moge
                  p
                  > ojezdzic po nim jak
                  > po zdechlym kocie:)

W jakim celu ktokolwiek miałby jeździć po zdechłym kocie?
                  Skąd z całą pewnością można twierdzić, który zdechły, który nie?
                  Czym różniłaby się jazda po żywym od tej samej czynności nakierowanej na zewłok?
                  Chyba mi się udziela.
                  Aneta
                • an_a1 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 08:46
                  Śpiewaczce nie Ty będziesz czyścił...
                  Ana
              • sabeena Łamistrajk 08.08.04, 12:05
                Ech, moim zdaniem to baterie by mu sie ladowaly jakby ktos probowal z nim
                dyskutowac, po to pewnie byla ta prowokacja. A ze jak jeden maz szydzimy sobie
                i bawimy sie przednio jak raz w aniol panski, to nie ma co mu sie ladowac. Gul
                moze mu sie laduje, ot i co. Ja sie wylamuje ze strajku. Chyba ze zostane tu
                sama, to wtedy dolaczam z przekonaniem o slusznosci takiego postepowania ;)
                Pozdro
                S.
              • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:08
                Mysle sobie, ze jeszcze kilka postow i zrozumie, ze jest jednym z nas :)
                • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:10
                  ciekawe czyj alternatywny nick to jest, bo pewnie czyjs jest? Kto tu lubi prowokacje hmmm...?
                  • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:12
                    oh, ja jeszcze nie jestem tak uczony w pismie, zeby wskazac
                  • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:15
                    Prowokacje to ja lubie, ale mam tez poczucie nieprzekraczalnej granicy dowcipu,
                    ktora zostala przez tworce watku powaznie nadwerezona. A poza tym jestem
                    wzglednie nowa, a zdaje sie ze kolega juz dal sie tu poznac. Tez jestem
                    ciekawa, moze sie ktos przyzna? Jak dla mnie moze byc na priv, gotowam nawet
                    obiecac nierozgloszenie publicznie otrzymanych informacji.
                    S.
                    • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:20
                      no to przyznasz troche naiwne bylo:) psu na bude taka prowokacja zeby na priv pisac kto i po co.
                      • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:25
                        Tak, ale zawsze mozna liczyc ze pare osob pragnacych podszyc sie pod naszego
                        zbawiciela na priv mi napisze - i bedzie zabawnie jak np. przyzna sie 5 osob.
                        To przynajmniej bede wiedziec, kto nie jest zbawicielem ;) A psu na bude to ja
                        bym znalazla ciekawsze materialy budowlane niz ta pozal sie Boze prowokacja :)))
                        S.
                        • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:34
                          jak napisza to daj mi znac na priv kto:))

fakt psu na bude nalezy sie cos lepszego:)
                          • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 22:40
                            lucyna_n napisała:

>
                            > fakt psu na bude nalezy sie cos lepszego:)
                            Co komu po posiadaniu prawa, hak nie ma środków jego egzekucji?
                            Aneta
                • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:11
                  gloom napisał:

> Mysle sobie, ze jeszcze kilka postow i zrozumie, ze jest jednym z nas :)

No wypraszam sobie, mnie w to prosze nie wlaczac!!! Ja zadnej wspolnoty z
                  zalozycielem watku nie czuje, a jakbym kiedys zaczela to sama sie zglosze do
                  najblizszej odpowiedniej jednostki, celem dokonania na mej osobie kilku
                  profilaktycznych egzorcyzmow.
                  Pzdr
                  S.
                  • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:14
                    o, to juz jestes na wlasciwej drodze :)
                    pzdr
                    g.
                    • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:17
                      ku czemu?
                      • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:17
                        bo zaczynam sie niepokoic...
                      • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:18
                        sorki, pogubilem sie w swojej dialektyce :)
                        pzdr.
                        gloom
                        • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:23
                          moze Glooma tez trzeba wyegzorcyzmowac profilaktycznie? :)) bo sie pogubil, a zagubione owieczki to
                          jest to co autor watku lubi najbardziej.
                          • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:26
                            z radoscia:) - jesli tylko dziala:)))
                            • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:32
                              To co, kolega Gloom na ochotnika, zebym mogla se popatrzec i w razie czego ze
                              spokojnym sumieniem poczuc wspolnote z zalozycielem watku, nie bojac sie juz
                              takiego egzorcyzmowania? A jak faktycznie na cos pomoze to moze ja sie tez
                              zapisze, nawet i bez poczucia wspolnoty...;)
                              S.
                              • gloom Prosze egzorcyzmowac 08.08.04, 12:33
                          • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:28
                            Tak, najlepiej niech autor watku egzoryzmuje profilaktycznie na zywo na forum,
                            przynajmniej bede wiedziec co mnie czeka jak sie we mnie poczucie wspolnoty z
                            wyzej wymienionym (autorem watku, nie Gloomem) zacznie budzic ;)
                            S.
                      • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 22:42
                        ku gwiazdom
                  • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:16
                    hia hia, wyegzorcyzmowac profilaktycznie:))) dobre:)
                    • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:17
                      ojej, od razu mam nieuczesane mysli :)))
                      • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:24
                        ?
                        • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:27
                          wyobrazilem sobie, jak mi sie swirki publicznie eksternalizuja:)
                          • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 12:36
                            uzywasz dziwacznych slow,
                            trzeba Cie jednak wyegzorcyzmowac bo wiesz, kto wie co sie za tym kryje?
                            • gloom Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:37
                              • sabeena Re: Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:42
                                No i co, gdzie te egzorcyzmy? Gloom, czujesz sie jakos dziwnie (w sensie
                                bardziej niz zazwyczaj)? Bo moze juz nam autor watku zaocznie aplikuje jakos
                                kuracje, a my tu gadu gadu...
                                S.
                                • gloom Re: Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:44
                                  Na razie, jak juz wspominalem, palpitacje sie uspokoily:) Poza tym przydala by
                                  sie obecnosc egzorcysty:) Wyobraznie to ja mam, ale nie az taka, zeby sobie
                                  wyprojektowac egzorcyste i jeszcze go animaowac:)
                                  • lucyna_n Re: Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:49
                                    chyba tu zareklamowalismy jakis ciemnogrod, teraz bede dostawac maile na co stosuje sie egzorcyzmy,
                                    w jakich dawkach i jakie sa skutki uboczne oraz dokad sie udac i ile kosztuje?
                                    • gloom Re: Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:51
                                      no, raczej kiepsko by wyszli na takiej ekipie pi-apowej :) zwlaszcza, ze ekipa
                                      leniwa:)
                                    • sabeena Re: Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:55
                                      Od razu kieruj wszystkich zainteresowanych do zalozyciela watku, w koncu to on
                                      jest w tej materii specjalista. Albo na liste dyskusyjna "Ciemnogrod" - ponoc
                                      taka istnieje, co prawda z posiadanych informacji wnosze, ze nie douczaja tam w
                                      kwestii egzorcyzmow, ale jak zainteresowani beda uparci i zdeterminowani, to
                                      moze sie i czegos ciekawego dowiedza.
                                      Pozdro, S.
                                  • sabeena Re: Najwyzszy czas:) 08.08.04, 12:58
                                    No i tak, czlowiek sie na cos nastawi, a tu bliźniemu sie nie chce nawet troche
                                    ruszyc wyobraznia zeby sprawic drugiemu drobna przyjemnosc. Ale w sumie nie
                                    zakladalam, ze zalozyciel watku juz zaczal swoje kuracje na naszych zblakanych
                                    duszyczkach, wiec moze i niepotrzebnie sie czepiam ;)
                                    S.
          • sabeena Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 11:58
            lucyna_n napisała:

> adekwatnie do istoty sprawy to palant!

Oj, swiete slowa Lucynko!
            S.
      • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 01:44
        Co stanowi warunek konieczny?
        Aneta
    • kamila551 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 14:50
      ty sam jestes opentany, tysie zpalisz w piekle jak mozna bluznic i podawac sie
      za Jezusa
    • huckleberry-wild Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 15:49
      S P I E R D A L A J
      • kamila551 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 17:16
        to bylo do mnie?
    • schizofrenik Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 16:52
      w pelni sie zgadzam z jezusem amen
      • kamila551 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 17:13
        To po co prosisz o porade na tym forum jezeli uwazasz tak samo przeciez
        odpowiadaja ci ludzie z depresja
        • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 17:18
          moim zdaniem schizofrenik i jezus chrystus to jedna paczka chlopaczkow, ktorzy
          tu zamieszczaja swoje wprawki literackie. oczywiscie, przefajnowane, bo widac
          szwy
          • kamila551 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 17:30
            masz racje- ale zobacz jaki falszywy,zgadza sie z tym tamtym a jednoczesnie
            teraz rozmawia z ludzmi ktorych nierozumie
            • gloom Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 17:32
              nasiek chyba ma racje (ponizej)
    • nasiek79 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 08.08.04, 17:28
      A mnie się wydaje, że ten wątek robi się już powoli niesmaczny... No ile
      można???? Przecie już zaczynają się już jakieś niesnaski.... a dajta sobie
      spokój... wszędzie pojawiają się osobniki, które nie mają nic do powiedzenia,
      albo to co mówią nie jest warte funta kłaków, więc po co się w ogóle dawać
      wciągać w dyskusję? Wydaje mi się, że wszyscy kórzy już sobie chcieli pojezdzić
      po autorze tego tematu już to zrobili, więc może już nie dostarczajmy mu
      większej satysfakcji? W ramach protestu zakładam nowy wątek (i będzie to nie
      tylko protest... przeczytałam pewien artykuł i mnie aż zmroziło......)
    • karierowiczka Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 09.08.04, 08:08
      ooooooooooooo
      • kiskil-lilla Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 09.08.04, 10:29
        Drogi panie jezusiechrystusie... jesli twierdzisz ze depresja to lenistwo to
        rzecywiscie to swiadczy tylko o tym jak na niskim pozimie jest twoja wiedza z
        zakresu medycyny a wnosski swoje wysnówasz tylko na podstawie objawów choroby a
        nie jej skutków. Depresją w tym momencie jest twoja wiedza...naprawde gorzej
        niz na poziomie zerowym. I nie zamierzam z Tobą dyskutowac bo analizujac twoja
        wypowiedz przez pryzmat wiedzy o psychitrii z zakresu patologii funkcjonowania
        układu nerwowego to tylko sie ośmieszasz w oczach ludzi którzy taką wiedzę
        posiadają.
        Wnios4ek z tego taki ze powinienes zabrac z tąd swoje szanowne 4 litery bo
        robisz z siebie idio...
        • kiskil-lilla Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 09.08.04, 10:30
          Przepraszam za błąd...miało byc przyczyn zamiast skutków
          • lucyna_n Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 09.08.04, 10:37
            a Ty co, psychiatra?
    • as38 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 09.08.04, 20:33
      Niee Umiesz w inny sposob zwracac na siebie uwagi???
      Stary - jestes sadysta? Znęcasz sie na zwierzątkach?

Zmień forum.
    • crashoverride24 Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 09.08.04, 20:45
      Autor tego wątku podszywający się pod Jezusa to cham i palant, szukający tanich
      wrażeń kosztem ludzi chorych. Idź się leczyć debilu.
    • aneta10ta Re: Depresja to lenistwo nic więcej . Przestańcie 10.08.04, 01:33
      Zająłbyś się tajemnicą Trójcy św. Może skorzystałaby na tym choć jedna osoba, w
      mojej osobie np. I bez tych trojga mam za dużo na głowie.
      Aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka