kamila77 18.08.04, 19:32 Jest taka forumowa opcja: ukryj posty nieprzyjaciol. Mam do ciebie zatem prosbe, niewymagajaca wielkiego wysilku - umiesc moj login na owej "liscie nieprzyjaciol". Szczerze zobowiazana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Prosba do fujahuja 18.08.04, 19:46 obok wyszarzania, mogłaby być też opcja znikania, czyli nie widzisz, co taki pacjent pisze, takie puste miejsce prezentacja pustego miejsca w interpretacji Znanego Artysty: Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Glowa do gory, loki! 18.08.04, 22:39 mietowe_loczki napisała: > obok wyszarzania, mogłaby być też opcja znikania, czyli nie widzisz, co taki > pacjent pisze, takie puste miejsce > > prezentacja pustego miejsca w interpretacji Znanego Artysty: > Smialo loki, nie krepuj sie. Mnie naprawde nie zalezy na Twym aplauzie (ani jego braku), ale ciesze sie, ze wzbudzam w Tobie AZ TAK zywiolowe emocje. Oby tak dalej. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Glowa do gory, loki! 18.08.04, 22:40 przytłaczasz mnie, znaczy, to, co piszesz, wot zagadka Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Glowa do gory, loki! 18.08.04, 22:56 cieszę się, fui, że tak krótko, i że obyło się bez cytowania, i cytowania cytowanych cytatów, i cytowania cytatów zacytowanych już wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: Glowa do gory, loki! 18.08.04, 23:10 mietowe_loczki napisała: > cieszę się, fui, że tak krótko, i że obyło się bez cytowania, i cytowania > cytowanych cytatów, i cytowania cytatów zacytowanych już wcześniej > Na tym polega istota zaskoczenia. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: Prosba do fujahuja 19.08.04, 09:03 mietowe_loczki napisała: > obok wyszarzania, mogłaby być też opcja znikania, czyli nie widzisz, co taki > pacjent pisze, takie puste miejsce Ależ jest taka loki, jeden ptaszek do zaznaczenia pod listą nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: Prosba do fujahuja 19.08.04, 09:27 wojtek33 napisał: Ależ jest taka loki, jeden ptaszek do zaznaczenia pod listą nieprzyjaciół z ptaszkiem to sobie każdy poradzi, ale jak ukryć się przed Orłacieniem Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: Prosba do fujahuja 18.08.04, 22:37 kamila77 napisała: > Jest taka forumowa opcja: ukryj posty nieprzyjaciol. Mam do ciebie zatem > prosbe, niewymagajaca wielkiego wysilku - umiesc moj login na owej "liscie > nieprzyjaciol". > > Szczerze zobowiazana > Nie jestes mi nieprzyjacielem, dlatego nie umieszcze na zadnej liscie Twego nicka. Jest mi on obojetny, nie wiaze z nim ani z Toba jako taka zadnych uczuc. Pozwolisz zatem, ze to JA bede decydowal o tym, co robie - a za rady dziekuje. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Prosba do fujahuja 19.08.04, 01:10 fujhuj to fajny facet, tylko mu z duupy śmiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Prosba do fujahuja 19.08.04, 11:19 lubie.pomponiki napisał: > fujhuj to fajny facet, tylko mu z duupy śmiedzi pomponiki , chociaż raz sie z Tobą zgadzam, Pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś