doupa_nazi 02.09.04, 14:46 razem ze swoim kochankiem. a ze gapus i niezdara z naszego vipka, to sie caly oblal zupa. - ahhh!! wygladam jak swinia! - krzyczy vipe-cipek - no, - mowi kochanek - i na dodatek polales sie zupa!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: siedzi vipek i wcina zupe IP: *.cwshs.com 02.09.04, 14:53 siedzi vipek, wcina zupe doupiastego kopie w dupe potem zjada drugie danie dupiastemu dajac lanie VIP na koniec ma deserek polamanie doupie zeberek Odpowiedz Link Zgłoś
vvolf prosto z przedszkola 02.09.04, 15:13 ewidentnie twoj poziom umyslowy, einsteinie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ty masz dla odmiany bardzo wysoki poziom IP: *.cwshs.com 02.09.04, 16:01 ale nie umyslu tylko gowna we lbie Odpowiedz Link Zgłoś
vip-1 DUZY VIPek 02.09.04, 16:27 Siedzi VIPek(duza podroba!) i je zupe A potem se wsadzil palec w dupe. Co z tej dupy zas wydrapie to ze smakiem se zajada jak smaczna czeko-lada !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 maly vipie IP: *.cwshs.com 02.09.04, 17:06 chcialbys palcem grzebac w cipie lecz ze jestes bydle glupie mozesz grzebac tylko w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
vip-1 DUZY vipie 02.09.04, 17:32 Czy ty myslisz ze grzebales kiedys w cipie??? Nie, to byla tylko dupa a w tej dupie bylo gowno, co ci pryslo w oko rowno . To cos bral za silny orgazm, to pedalska jest padaczka. To co z lzami ci po pysku splywa to zwyczajna, rzadka sraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 maly vipie IP: *.cwshs.com 02.09.04, 18:25 mozesz grzebac w koziej cipie mozesz jebac ja dowoli pozniej pies cie wypierdoli a jak pies juz z toba skonczy przyjdzie slon i cie wykonczy tak cie bowiem slon wyjebie ze sie szybko znajdziesz w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: maly vipie 02.09.04, 18:27 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > mozesz grzebac w koziej cipie > mozesz jebac ja dowoli > pozniej pies cie wypierdoli > a jak pies juz z toba skonczy > przyjdzie slon i cie wykonczy > tak cie bowiem slon wyjebie > ze sie szybko znajdziesz w niebie ►chciales powiedziec "w glebie", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: maly vipie IP: *.cwshs.com 02.09.04, 18:30 tak na szybko nic lepszego mi nie wpadlo do glowy faktycznie, "w glebie" jest duuuuuzo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: maly vipie 02.09.04, 18:37 ja do malego nic nie mam, ale nie moglem nie wniesc "poprawki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: maly vipie IP: *.cwshs.com 02.09.04, 18:46 ja tam tez do malego nic nie mam ale po uszach czasami mu sie nalezy w koncu nie moge dopuscic do tego zeby w pracy zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
vip-1 Re: maly vipie 02.09.04, 19:18 Gdy raz VIP ek w "pracy" usnal, To go Murzyn chujem musnal. I po buzi go pociera, co za polska szmata, sciera ! Otworz gebe, duza cioto i wsadz w geba czarne to-to... Ciagnij, az cie strzyknie w grzbiecie, Boc tu wszyscy rowni przecie. Czarne chuje, chuje male Obezane i te cale. Imigranta losik podly: Lepszy chuj .........czy kij od miotly ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 maly vipie IP: *.cwshs.com 02.09.04, 19:28 juz nie mozesz grzebac w cipie palce twoje sa juz zgnile psy oszczaly twa mogile teraz mozesz zamiast gadac z robakami seks uprawiac Odpowiedz Link Zgłoś