Dodaj do ulubionych

Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne!

10.12.04, 22:18
Witam, poszukuje dobrego kardiologa dzieciecego, ktory moglby wykonac zabieg
operacyjny na serduszku 9 miesiecznej dziewczynki. Czy mozecie kogos polecic!

Pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • agnieszkabryndza Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 10.12.04, 22:42
      ale napisz cos wiecej , operacje serca u dzieci wykonywane sa w Warszawie w
      CZD, w szpitalu AM na Działdowskiej i na Litewskiej, w Aninie.B
      • agablues Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 10.12.04, 23:00
        Pooecam Działdowską. Moja siostra była tam operowana. To szpital kliniczny.
        Jedynym minusem jest to, ze nie można zostać ( chyba, lepiej się dowiedz) na noc
        z dzieckiem.
        Pozdrawiam Aga
        • agnieszkabryndza Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 10.12.04, 23:29
          Aga na kardio mozna z dzieckiem zostac:)
          Operuje tam prof. Karolczak.
          B.
    • pullpecja Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 11.12.04, 09:18
      O ile wiem to raczej rodzice nie decydują o wyborze lekarza, który ma dokonać
      operacji na sercu. Zawsze jest to zespół lekarzy, których ustala się na
      posiedzeniu zwanym "kominkiem", a jeśli jest to palanowana operacja to dostaje
      się zawiadomienie listem poleconym wstawienia się z dzieckiem u konkretnego
      lekarza. W każdym razie znam jednego lekarza, który okazał nam wiele serca i
      życzliwości. Mogę polecić szanowanego specjalistę kardiochirurga, jest nim dr.
      Malec ze szpitala na ul. Litewskiej w Warszawie (koło Marszałkowskiej). Mam
      nadzieję, że jeszcze tam pracuje. Ale w pierw doradzam sprawdzenie panujących
      waruków na oddziale chirurgii i porównała ich z Centrum Zdrowia Dziecka. Jest
      to istotną sprawą w kwestji rekonwalescencji dziecka. Życzę powodzenia i
      trzymam kciuki!
    • mutantowa Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 11.12.04, 12:34
      Moze zapytaj na forum Wrodzone Wady Serca, tam na pewno kogoś dobergo Ci polecą
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24429
    • isa2 Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 12.12.04, 15:46
      WSZYSTKIM WAM SERDECZNIE DZIEKUJE!!
    • aqua696 Re: Kardiolog dzieciecy w Warszawie, pilne! 14.12.04, 06:13
      Polecam doc.dr.hab.n.med. Piotra Buczyńskiego IP CZDwarszawa np. facet z sercem
      z rekach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka