Dodaj do ulubionych

YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kochani !!

IP: 212.122.233.* 14.12.04, 21:56
Kochani Turysci ! Z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia oraz Nowego
Roku 2005 Zyczymy duzo radosci, pomyslnosci, cieplej rodzinnej atmosfery.
Dzielimy sie z Wami symbolicznym chlebem Bozonarodzeniowym.
Rezydenci Selectours i Exim Tours - Sharm El Sheikh
Obserwuj wątek
    • derduch Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha 14.12.04, 22:06
      Sympatyczny gest.
      Pozdrawiam serdecznie :-)

I jednocześnie chciałbym przeprosić rezydentkę Selestours w Hurghadzie E.S. za
      te śledzie których nie dostała :-)))
    • scorpio1956 Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha 14.12.04, 23:37
      Dziękuję w swoim imieniu i mam nadzieję w imieniu wielu, wielu zadowolonych z
      Was i Waszych biur turystów. Ja też życzę Wam wszystkiego naj,naj.
      Zbyszek

P.S
      Pozdrówcie ode mnie kochany Sharm,już w maju tam będę.
      Do zobaczenia
    • Gość: ziuta1 Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha IP: 213.77.27.* 15.12.04, 06:46
      Milo z Waszej strony.......
      Poznań rownież zyczy Wszystkiego Dobrego i dałabym wiele aby Sylwestra
      przetańczyć w Sharm....
    • zuza1976 Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha 15.12.04, 09:36
      I wzajemnie, wzajemnie oczywiscie..
      Wszystkiego najlepszego.

Zuza
      • madzia112 Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha 15.12.04, 10:49
        Dołączam się do świątecznych życzeń - wszystkiego dobrego, miłych turystów ;) a
        pięknej pogody nie muszę Wam przecież życzyć :)) I pozdrowienia dla Ramziego !

Magda
        • pc_maniac Dla Was również... 15.12.04, 15:03
          Choć nie korzystałem z usług Waszego biura (ale wszystko przede mną ;o))
          to dołączam się do przedmówców i Wam również życzę misłych, pogodnych Świąt
          Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
          Jak najmniej problemów w pracy, mało marudnych turystów, zadowolenia z pracy i
          pogody ducha w każdej sytuacji.

PC_Maniac
          • Gość: eva2412 Re: Dla Was również... IP: *.devs.futuro.pl 15.12.04, 21:57
            Dziękuję i rówież życzę Wesołych Świąt i samych szczęśliwych dni w nadchodzącym
            roku.
    • Gość: mateuszek Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha IP: *.vx.pl 15.12.04, 23:01
      szczecin dziekuje za zyczenia Kochani 04012005 lece na Szarm napiszcie cos o
      pogodzie ,nie wiem jakie mam brac ubrania czy mozna plywac ZYCZE WAM MILYCH
      TURYSKOW SZCZESLIWYCH SWIAT DUZO RADOSCI W NOWYM ROKU czekam na informacje
    • Gość: madzia Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha IP: *.vx.pl 15.12.04, 23:13
      spotkamy sie w styczniu jaka tam pogoda odpisz
      • pc_maniac re. jaka tam pogoda w styczniu 15.12.04, 23:35
        Na to to ja mogę Ci odpisać., bo w tym roku byłem w styczniu z żoną.
        Temperatury do 24 st C. W nocy temp. spada o 10-13 stopni. Woda w morzu ...
        chm, zimnawa jak u nas w Bałtyku w lecie, tyle, że powietrze nieco zimniejsze
        niż woda, więc po wyjściu z wody czujesz się dziwnie (może telepać).
        Jednak poza nocą i rankami, spokojnie można chodzić w krótkim rękawku (t-shirt
        np.). Noce zimne i o ile klima działa trzeba nastawić na grzanie. Niesety
        Egipcjanie chyba nie wiedzą co to kołdry, więc pod kocykiem w łóżku jest dość
        zimno.
        Dni krótkie, noce długie. W nocy w Hurghadzie, w przeciwieństwie do sierpnia,
        miasto wygląda jak wyludnione. Mniej turystów, szczególnie z Europy Zachodniej.

Pogoda idealna na zwiedzanie i fakultety, pływanie w basenach nie podgrzewanych
        (a takie stanowią 95%) niemożliwe ze wzgledu na zimną wodę.

Szok termiczny po powrocie do kraju gwarantowany. Ja czekając na przesiadkę na
        dworcu dostałem takiego bólu mięśni, że chodzić nie mogłem, ale to moja wina,
        bo można bylo choćby aspirynę wziąć na pobudzenie krążenia.
        • Gość: mateuszek Re: re. jaka tam pogoda w styczniu IP: *.vx.pl 16.12.04, 21:24
          Dziękuję za informacje .Zdrowych Wesołych Swiąt
    • Gość: Kasia i Sylwia Re: YM Zyczenia Swiateczne z Sharmu dla WAS Kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:30
      Serdecznie dziekujemy za życzenia.
      Pragniemy też na Wasze ręce przekazać życzenia samej pomyślniści w Nowym Roku
      2005.Niech te Świeta Bożego Narodzenia, spędzone w tak uroczym miejscu jak
      Sharm El Sheikh,będą mimo rozłąki z najbliższymi pełne ciepła.Sercem jesteśmy z
      Wami w tym magicznym czasie i dziekujemy za wspólną,owocną współpracę w
      mijającym 2004 roku.

Kasia i Sylwia
      Exim Tours Warszwawa
      pl.Mirowski 14
      kasia_l@eximtours.pl

P.S. szczególne uściski dla Moniki z Eximu i Madzi z Selectours.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka