Gość: Pigmalion IP: *.sheraton / 148.223.194.* 05.02.05, 21:02 ale to prawda. Przeciez lista Bronka dotyczy tylko W-wy i okolic. To towarzychpo trzesie dalej Polska.Stad ten bajzell,nieuctwo i korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pigmalion boisz sie pedzel,ze sie za was ,SBkow wezma ? IP: *.sheraton / 148.223.194.* 05.02.05, 21:09 Najwyzszy czas pedzel ! Radze ci emigrowac do przyjaciol z Bialorusi ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek spadaj cwe.lowata pokojówko 05.02.05, 21:12 spadaj cwe.lowata pokojówko, jeszcze cię kierownik w dupala nie zapiął i dlatego taka nerwowa jesteś? przyjezdna kurewko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigmalion [...] IP: *.sheraton / 148.223.194.* 05.02.05, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotel _forum Re: Wywalili mi watek,ze Warszawka jest SBcka IP: *.aster.pl 05.02.05, 21:06 Pigmalion, kim ty jesteś w tym Sheratonie, recepcjonistą czy pokojówką? Uważaj, bo jak się szef dowie, to cie wywalą z pracy. A jak sie wczoraj udał bal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigmalion Re: Wywalili mi watek,ze Warszawka jest SBcka IP: *.sheraton / 148.223.194.* 05.02.05, 21:12 Mam wlasny hotel, a tacy jak ty prosza mnie abym im znalazl fuche przy myciu kibli 4 $ za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Wywalili mi watek,ze Warszawka jest SBcka 05.02.05, 21:35 Albo jestes walniety i wlasnie do szpitala w Tworek dolaczyli dla jaj adres sheraton, albo jestes jednym z tzw. "kadrowcow" urzedu slusznego bezpieczenstwa, ktory sika po gaciach, ze jego nazwisko sie tam nie znalazlo i juz czuje sie czysty. Zwroc uwage, ze innych tez nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigmalion Re: Wywalili mi watek,ze Warszawka jest SBcka IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 06.02.05, 00:01 Zobacz lepiej ilu Warszawiakow jest na liscie. W koncu Warszawa skupiala po wojnie najgorsze komunistyczne bydlo w urzedach centralnych, w sadownictwie w szkolnictwie wyzszym, w mediach ... Ci ludzie lub ich zdegenreowani od urodzenia potomkowie nadal sa, nadal rzadza tym krajem,decyduja o wszystkim. Rezultaty widac golym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kzbyszynski Re: Wywalili mi watek,ze Warszawka jest SBcka 06.02.05, 07:54 nie znoszę jak ktos mówi "tym krajem", pachnie mi eskimosem spod Góry Synaj na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl52 Re: Wywalili mi watek,ze Warszawka jest SBcka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.05, 19:31 WOW! Straszne kompleksy musisz miec chlopie! Odpowiedz Link Zgłoś