apja 12.04.05, 18:03 Macie na to jakieś rady? Łącznie z operacjami plastycznymi? Chociaż pewnie na nie mnie nie stać.(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostruszka Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 24.04.05, 20:31 Apja, dzisiaj znalazłam Twój post. Odpisuję, bo temat także dla mnie bardzo osobisty. Ja przez dwa lata po porodzie właściwie nie mialam biustu - dwa obwisłe flaczki. Podejrzewam, że stało się tak dlatego, że z godziny na godzinę przestałam karmić (długa historia), kazano mi się obwijać szczelnie bandażami przez wiele dni i moje piersi po prostu tego nie wytrzymały.To był dla mnie straszny problem, także psychiczny - spałam w biustonoszu, mąż nie miał prawa (prawie trzy!!! lata) ogladać i dotykać moich piersi. Po prostu tragedia... Od kilku miesięcy wygląd mojego biustu jest coraz lepszy, ja powoli wyzbywam się kompleksów. Nie stosowałam żadnych kremów, zadnych ćwiczeń. Nie wiem, dlaczego... Chyba nie wierzyłam, ze coś dadzą. może to był błąd... Nie znam Twojej historii, więc trudno mi wyrokować, czy u Ciebie to też kwestia czasu np. po porodzie, czy "problem" masz od zawsze. Ja osobiście boję się operacji plastycznych, więc raczej bym się nie zdecydowała. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 25.04.05, 10:50 mam ten sam problem. Używam biustonosza z dwoma prami wkłądek. Nie wiem czy bez operacji plastycznej da się go rozwiązać, w kremu cuad jakoś nie wierzę. Przed operacja powstrzymuje mnie ból który podobno jest okopny. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 26.04.05, 15:15 Już gdzieś polecałam, ale sie powtórzę - świetne są ampułki Phytrel z firmy Lierac, do kupienia w aptekach. Około 130 zł, starcza na 2 miesiące mniej więcej. Mnie zreanimowały po karmieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 04.05.05, 09:47 ale w jaki sposób Cię zreanimowały? Biust Ci się podniósł czy urósł? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 04.05.05, 12:25 Skóra się ujędrniła, biust się podniósł i wygląda ok. Wypełnił się jakby też? Ale nie urósł . Jakbym się uparła, mogę biegać bez stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina5551 Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 03.05.05, 17:52 ACH MY BIEDNE KOBITKI.MAM PODOBNY PROBLEM I TO OD DAWNA.MAŁY BIUST ZAWSZE MIAŁAM PORÓD I KARMIENIE SPOWODOWAŁO,ŻE TROCHĘ OPADŁY.NIE WIDZĘ INNEGO WYJŚCIA JAK TYLKO OPERACJA PLASTYCZNA.JAK NARAZIE MNIE NIE STAC,ALE STARAM SIĘ CO NIECO ODŁOŻYC.WYTRZYMAM TEN BÓL MYŚLE,ŻE JEST WART.JEDYNA MOJA OBAWA TO,ŻE MOGŁO BY SIĘ COŚ NIE UDAC CO ZDAŻA SIĘ ŻADKO PRZY OPERACJ BIUSTU (TAK SŁYSZAŁAM).MOJE ZDANIE JEST TAKIE NIC INNEGO NIE DA TAKIEGO REZULTATU JAK OPERACJA.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
gagu3 Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 03.05.05, 20:55 Właściwie jestem tu przypadkiem....ale chcę Was pocieszyć. Zawsze jest opcja dużego i obwi... biustu. Z mojego punktu widzenia to też duuużyyyy problem. Pomyślcie o bólu kręgosłupa przy 75F....A o nawale pokarmu i karmieniu..... O opracji nie myślę , stawiam na gimnasykę i różne smarowidła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: A teraz - mały i obwi... biust :(((( 05.05.05, 15:08 Dziewczyny! Ja też ostatnio miałam doła z tego powodu, mój biust po odstawieniu mojej córeczki stał się obwisły i miękki. Byłam załamana, ale zamówiłam krem modelujący biust z Avonu i widzę poprawę, przynajmniej jestem z niej zadowolona - dlatego polecam... Odpowiedz Link Zgłoś