marianna.rokita 12.05.05, 18:01 Jestem uff, cala i zdrowa i z komputerem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7em Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:13 a czemu ci go zabrali? chyba nie za zrzenie prerzydenta? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:23 Nie Dam ci znac kiedy kupic gazetke Poczytasz o metodach Lukaszenki Z cyklu m.in jak aresztowac czyjs komputer Zabrali go z art. 267 KK.Na wniosek niejakiego JS Maca Dysponuje postanowieniem No ale jak widzisz juz mam kompa DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:28 marianna.rokita napisała: > Nie Dam ci znac kiedy kupic gazetke > Poczytasz o metodach Lukaszenki Z cyklu m.in jak aresztowac czyjs komputer : > ) > Zabrali go z art. 267 KK.Na wniosek niejakiego JS Maca Dysponuje > postanowieniem > No ale jak widzisz juz mam kompa > > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > nie ma sie co smiac. znajomy stracił komputer bo jego syn lrzył prerzydenta. ciekawe kiedy prezio zacznie sie zalizywac na porzyczke jak łukaszenka. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:33 Z tego to ja sie juz smieje dzisiaj Sam sobie ukrecil poteznego bata Aresztowano mojego kompa, poniewaz ow pan ma podejrzenie, ze sa w nim jak czytalam w postanowieniu, i uzyskalam wyjasnienie od dzielnych policjantow z komisariatu na Wilczej urzadzenia sluzace do przelamywania, podsluchiwania i w ogole. Czyli znowu widzial kosmitow, tak jak napisal Urban DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Swoja droga do policji, nie mam zadych zastrzezen. Panowie byli super Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:42 ten mak to niezły figlarz. w ramach solidarnosci z ucisnionymi [a teraz jestes ucisniona] wyrzucam z pamieci wszystke teksty tego maka, niedobrego maka. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:57 Kupujta tylko u Lexuya!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:39 7em napisał: > nie ma sie co smiac. znajomy stracił komputer bo jego syn lrzył prerzydenta. > ciekawe kiedy prezio zacznie sie zalizywac na porzyczke jak łukaszenka. Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:46 allegro.con.brio napisał: > 7em napisał: > > > nie ma sie co smiac. znajomy stracił komputer bo jego syn lrzył prerzyden > ta. > > ciekawe kiedy prezio zacznie sie zalizywac na porzyczke jak łukaszenka. > > Serio? absolutnie serio. tak serio ze az zatarlem wszelkie slady. <- to do was sierzancie, posterunkowy, plutonowy [czy jak was tam aportuja] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:50 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Melduje poslusznie,ze uszy pulkownika na pewno uslyszaly juz ta wiadomosc A i jego oczy takze nie pozostawaly bierne Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:58 Kupujta tylko u Lexuya!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:48 No serio,serio Pollak Jak chcesz to ci wysle kopie postanowienia, jak zeskanuje Wiec wiem juz hihi, co to znaczy miec "FBI" w domu DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:57 Kupujta tylko u Lexuya!! Odpowiedz Link Zgłoś
zalefski Albo klamiesz rokito, albo... 13.05.05, 13:41 przeceniasz mozliwosci niejakiego...jak ci zabrali komputer, to na podstawie postanowienia prokuratora jako narzedzie przestepstwa. Ja, zalefski, se moge wnioskowac zeby Kwachowi zabrali lancie i myslisz ze mu zabiorą? Totez jesli naprawde masz postanowienie, to je przeczytaj, albo klamiesz ze masz (nie masz, bo to co masz to "protokol zajecia" dokonanego NA PODZSTAWIE postanowienia prokuratora). I jak ci zajeli komputer to musieli miec bardzo sol;idne dowody ze z niego popelnili p-stwo (np. dane administratora). Poucz sie troche prawa, bedziesz miec mniej klopotow marianna.rokita napisała: > Zabrali go z art. 267 KK.Na wniosek niejakiego JS Maca Dysponuje > postanowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Mam postanowienie : 13.05.05, 17:31 wydane przez prok. o inicjalach W.G. w sprawie zaczynajacej sie na : na wniosek JSM w sprawie cyt" nielegalnego uzyskania informacji na szkode J.Mac"))))))))))))))))))))))))))) + protokol zajecia Widzisz, prokurator sie wsciekl. Ale nie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Mam postanowienie : 13.05.05, 17:41 Kupuyta tylko u Lexuya (d. Lechuj) U nasz ogromne rabaty na partyjne krawaty Koloru czerwonego I bilety na Balszoja Za darmo do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
zalefski To sobie wlasnie wypisalas akt oskarzenia za 13.05.05, 18:42 ujawnienie materialow ze sledztwa (art 241 par. 1 kk). Jak znam zycie, to gini zaraz zlozy donosik do prokuratora o inicjalach... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita [...] 13.05.05, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zalefski [...] 13.05.05, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita [...] 13.05.05, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
newsrum [...] 13.05.05, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita tu masz link 267 KK 12.05.05, 18:26 www.gazeta-it.pl/prawo/git32/przestepczosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re Niejaki landkarte sie czepia 12.05.05, 18:39 Twierdzi, ze ja pisze o Mance, ale Manka tez o niczym innym jak tylko o sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Re Niejaki landkarte sie czepia 12.05.05, 18:39 gini napisała: > Twierdzi, ze ja pisze o Mance, ale Manka tez o niczym innym jak tylko o sobie . Niedługo landkretyn dojdzie że Mańka to też Gini. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To tez pisz o sobie, gini. Czekam z utesknieniem.. 12.05.05, 23:18 Jak schabowe, schaby i zrzucanie nadwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To tez pisz o sobie, gini. Czekam z utesknien 12.05.05, 23:20 kropekuk napisał: > Jak schabowe, schaby i zrzucanie nadwagi? Kropa moge wiedziec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Kropa 12.05.05, 23:24 nic jej nie psz o schabowych ciiiiii CIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cho szaaaaaaa! agencja itartass donosi,ze nastepnego dnia poleci po gigot Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kropa 12.05.05, 23:26 marianna.rokita napisała: > nic jej nie psz o schabowych ciiiiii > CIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cho szaaaaaaa! > agencja itartass donosi,ze nastepnego dnia poleci po gigot > Nie musze latac nigdzie mam w zamrazarce , z piec sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: RPO sie zlapal za glowe :) n/t 12.05.05, 18:59 Kupujta tylko u Lexuya!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 12.05.05, 18:56 Kupujta tylko u Lexuya! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: pogielo cie lexuy ? n/t 12.05.05, 19:04 A propos "kupujta" - szkoda mi cię, Marianno, tyle ostatnio się wycierpiałaś, a jeszcze ktoś chce sprzedać twój rekord świata, czyli obok honoru i intelektu ostatnią rzecz która ci została... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=23717873&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita hihi 12.05.05, 19:21 Widac juz go reka boli ))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: pogielo cie lexuy ? n/t 12.05.05, 19:28 Kupujta tylko u Lexuya, d. Lechuja. Odpowiedz Link Zgłoś
patience trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 19:38 ...jest bardziej monumentalne przedsiewziecie niz jakis tam faxik tluczony nastepnie na 1000 postow. wojny kwietne wkroczyly na nowy etap, jak ktos bedzie chcial to przebic, to bedzie musial sie zastroszczyc o brygade antyterrorystyczna albo cos w tym guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 19:43 Ano bardziej Zalozono mu plomby i go aresztowano Co dzialo sie pozniej, o tym niestety w prasie. Patience, ty nie kracz z ta brygada. Chociaz brygada mowisz ? )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 20:46 Kupujta tylko u Lexuya, d. Lechuja Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 20:13 patience napisała: > ...jest bardziej monumentalne przedsiewziecie niz jakis tam faxik tluczony > nastepnie na 1000 postow. wojny kwietne wkroczyly na nowy etap, jak ktos bedzie > chcial to przebic, to bedzie musial sie zastroszczyc o brygade > antyterrorystyczna albo cos w tym guscie. proxy, internet przez komórke w prepejdzie i po krzyku. dopiero wiadra pomyj poleca przez takie lacza. ops! przepraszam jesli zdradzilem gotowca na absolutna niewidzialnosc. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 20:17 Ano )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Oczywiscie back-upow systematycznie nie robilas? 12.05.05, 20:26 Przeprzszam za ostatnia milkliwosc, ledwie pelzam, przywalony robota.Tak bedzie jeszcze cztery tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 20:46 Kupujta tylko u Lexuya, d. Lechuja! Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: trzeba przyznac ze aresztowanie komputera to 12.05.05, 22:46 patience napisała: > ...jest bardziej monumentalne przedsiewziecie niz jakis tam faxik Szczerze mówiąc, to po tym wszystkim co tu zaszło, nie spodziewałem się już czegoś mocniejszego. A tu proszę, taka perełka (w nowoczesnej formie: a tu proszę, taka roztoczańska pacynka). Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka O widze ze sobie poradzilas czyli kupilas nowy kom 12.05.05, 20:26 puter, ciesze sie A zarzut z art, 267 w zbiegu z 269 to powazna sprawa, nawet do 8 lat. Ale mam nadzieje ze sobie poradzisz. Jakby co, mozesz liczyc na mnie. Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a skad wiesz,ze mi kompa nie oddano he? n/t :))))) 12.05.05, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Re: a skad wiesz,ze mi kompa nie oddano he? n/t : 12.05.05, 20:32 bo to niemozliwe. Skoro ci go zabezpieczono jako narzedzie przestepstwa to o ew. oddaniu moze zadecydowac tylko sąd.Tak wynika z kpk.... Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: :)))))))))))))) n/t 12.05.05, 21:02 Kupujta tylko u Lexuya, d. Lechuja !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: a skad wiesz,ze mi kompa nie oddano he? n/t : 12.05.05, 20:46 Kupujta tylko u Lexuya, d. Lechuja!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: a skad wiesz,ze mi kompa nie oddano he? n/t : 12.05.05, 20:47 Kupujta tylko u Lexuya, d. Lechuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 20:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: O, dobrze, ze jestes! Jeszcze dwa piwa, OK? 12.05.05, 21:04 a jakie pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Hi, hi, chcesz napluc albo nasikac, wiem! 12.05.05, 21:16 Nie ze mna takie numery. Z piwem zartowalem. Napiwek dopisalem na rachunku. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Hi, hi, chcesz napluc albo nasikac, wiem! 12.05.05, 21:36 ojwawoj, cóż za prymitywne skojarzenia są. Trauma jakaś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga sutener na forum!!! 12.05.05, 21:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23713059&wv.x=1&a=23753166 Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Hi, hi, chcesz napluc albo nasikac, wiem! 13.05.05, 10:30 perla napisał: > ojwawoj, cóż za prymitywne skojarzenia są. Trauma jakaś czy co? Na zimne dmucha. Nie dziw mu sie. Przeciez Uszatka ma za najblizszego sasiada. ) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Hi, hi, chcesz napluc albo nasikac, wiem! 12.05.05, 22:44 t0g napisał: > Nie ze mna takie numery. Nauczony na bazie własnych błędów? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Nie wiem o kim piszesz, 12.05.05, 23:13 a po drugie, nie cholery nie rozumiem sensu tego zdania 'piwo naplute do'. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: drogi przyjacielu perlisty 12.05.05, 22:51 jestem wprawdzie przyjacielem mojego przyjaciela, ale to wcale nie swiadczy o tym,ze mamy te same nawyki. nigdy na tym forum nie uzylem ordynarnych slow w stosunku do kobiety, choc przyznam, ze ty nalezysz do tych, ktore same sie o to prosza. kontakt z przyroda, a w szczegolnosci wspomnienia roztoczanskich debow i spiewajacego w nich ptactwa nastrajaja mnie optymistycznie do swiata, a to wyklucza poslugiwanie sie slownictwem niecenzuralnym. > A pojde sobie jak bedzie mi sie chcialo, a na razie mi sie nie chce , coz taka > leniwa jestem. skoro ci sie nie chce isc, to nie narzekaj. proste, prawda? ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: drogi przyjacielu perlisty 12.05.05, 22:54 perlisty napisał: > jestem wprawdzie przyjacielem mojego przyjaciela, ale to wcale nie swiadczy o > tym,ze mamy te same nawyki. nigdy na tym forum nie uzylem ordynarnych slow w > stosunku do kobiety, choc przyznam, ze ty nalezysz do tych, ktore same sie o to > > prosza. kontakt z przyroda, a w szczegolnosci wspomnienia roztoczanskich debow > i spiewajacego w nich ptactwa nastrajaja mnie optymistycznie do swiata, a to > wyklucza poslugiwanie sie slownictwem niecenzuralnym. > > A pojde sobie jak bedzie mi sie chcialo, a na razie mi sie nie chce , coz > > taka > > leniwa jestem. > > skoro ci sie nie chce isc, to nie narzekaj. proste, prawda? > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 A gdzie ja narzekam?To zdaje sie ty proponujesz mi zebym sobie poszla, wiec moze jak Ci nie pasuje moje towarzystwo to Ty idz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: drogi przyjacielu perlisty 12.05.05, 23:05 > A gdzie ja narzekam?To zdaje sie ty proponujesz mi zebym sobie poszla, wiec > moze jak Ci nie pasuje moje towarzystwo to Ty idz sobie. ilekroc otwieram twoje posty bije z nich niezadowolenie w stosunku do tego,co dzieje sie na forum.to ponizej to tak na chybil-trafil. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23141288&a=23143448 ja natomiast nigdy nie wyrazalem sie krytycznie o forum i ani mi w glowie sie wynosic. obecnie tylko tu mam okazje spotykac sie z moim przyjacielem.o naszych wspolnych wedrowkach po roztoczu moge teraz tylko pomarzyc.dlatego zawsze z niecierpliwoscia czekam, kiedy pojawi sie jakis jego post. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna [...] 12.05.05, 22:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: drogi przyjacioolko gini 12.05.05, 22:54 rozczaruje ci owco - I am off beer. ale toleruje inne trunki. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: drogi przyjacioolko gini 12.05.05, 23:03 perlisty napisał: > rozczaruje ci owco - I am off beer. ale toleruje inne trunki. > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 hohohoho, nie ma sprawy Perlisty, to inny trunek też się szarpnę. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: do tej co beczy 12.05.05, 22:52 gini napisała: > Owca, wez relanium, a swoje rady zatrzymaj dla siebie. > Wyluzuj !!Nie becz tak przerazliwie. Daj jej spokój. Jest tak delikatna, że jeszcze trochę i sama się przełamie, przechodząc na naszą stronę barykady. Kretyn52 prędzej czy później z czymś do niej wyskoczy, jak do Danki. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: do tej co beczy 12.05.05, 22:55 to tu jest jakas barykada? ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: do tej co beczy 12.05.05, 22:58 perlisty napisał: > to tu jest jakas barykada? Nie musisz wiedzieć. A teraz sio, idź pobiegaj za Perłą. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: do tej co beczy 12.05.05, 23:07 widziales go gdzies? bardzo sie o niego niepokoje. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: do tej co beczy 12.05.05, 23:12 perlisty napisał: > widziales go gdzies? bardzo sie o niego niepokoje. Przecież co chwilę go tu widać, jednokomórkowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: do tej co beczy 12.05.05, 23:18 jednokomorkowcu? teraz widze te barykade i nawet wiem po ktorej stronie stoisz. poznalem to po wysublimowanym slownictwie. widzisz moj drogi, bylem tak zaabsorbowany konwersacja z urocza gini, ze nawet nie zauwazylem wejscia mojego przyjaciela. jestem ci bardzo wdzieczny,ze zwrtociles na to uwage. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: do tej co beczy 12.05.05, 23:37 perlisty napisał: > jestem ci bardzo wdzieczny,ze zwrtociles na to uwage. Dobrze, a teraz idź pobiegaj. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Drogi PERLO to juz jest pelna degrengolada.... 12.05.05, 23:03 No do kogo Ty sie lasisz... Co za straszliwy upadek.... Tak zejsc na kusiokantropy? O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: gini 12.05.05, 23:09 przyjacielu, po co te nerwy? a porzadek zrob, zrob koniecznie! ta owca jest coraz bardziej bezczelna. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: gini 12.05.05, 23:16 wiesz, jesteś nudna już. A owca na moim celowniku jest i nic tego nie zmieni właśnie. Sama chciała. )) Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: gini 12.05.05, 23:20 och perlo, jaki ty jestes nieustraszony !!!! jestem pelen podziwu. taak miriam mowila - przyjdzie perla i zrobi z wami porzadek! miriam wie co mowi. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Perła- Ring I - pierwsze stracie boks Unia Lublin 12.05.05, 23:34 perla napisał: > wiesz, jesteś nudna już. A owca na moim celowniku jest i nic tego nie zmieni > właśnie. > Sama chciała. )) Np to Perła jazda, zaczynamy, masz ubrane rękawice? Tylko bez kastetów Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Perła- Ring I - pierwsze stracie boks Unia L 13.05.05, 03:57 owca_czarna napisała: > Np to Perła jazda, zaczynamy, masz ubrane rękawice? A w co te rękawice ma ubrać? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Perła- Ring I - pierwsze stracie boks Unia L 13.05.05, 10:32 xiazeluka napisała: > owca_czarna napisała: > > > Np to Perła jazda, zaczynamy, masz ubrane rękawice? > > A w co te rękawice ma ubrać? w ferworze walki ubrałam rękawice, oczywiście, że trzeba wciągnąć lub włożyć. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
perla jeszcze o Owcy gini jest 12.05.05, 23:24 oni na prawdę nie rozumieją jak ich łatwo skasować można. Jak na dłoni są. Miriam im napisała, że wątek zniknie. I zniknął, choć Mańka na swgo trupa powoływała się. )) owca czarna... Zrobię z nią porządek w końcu. Ostrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty uroczy jestes moj maly !!! 12.05.05, 23:26 buziaczki! ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: jeszcze o Owcy i Krzysiu 12.05.05, 23:36 perla napisał: > oni na prawdę nie rozumieją jak ich łatwo skasować można. Jak na dłoni są. > Miriam im napisała, że wątek zniknie. I zniknął, choć Mańka na swgo trupa > powoływała się. )) > owca czarna... Zrobię z nią porządek w końcu. > Ostrzegałem. > a ja napisałam że Krzyś wróci i wrócił ) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita wierszyk : 12.05.05, 23:38 Te lala Miriam kuma takie klimaty i jej ziomal tez No to chetam wierszyk : Jan Andrzej Morsztyn Nagrobek Perlisi Perłą tu leży, nie ta co Szczęśliwe Wyspy więc noszą, ani brzegi krzywe Oryjentalskie, ani te skorupy, Które bogate w sobie kryją łupy. Kosztowniejsza to perła, która siła Wraz w sobie skarbów bogatych nosiła: Nos załamany, sierć bielsza niż wełna, Miększa niż tyrski jedwab, niż bawełna, Oczy wypukłe, ogon zatoczony I w kilka kręgów pięknie ucerklony, Wzrost niezwyczajny, mały i sudanny, Jak do rękawka potrzebują panny - Owa co kiedy nadobnego było W malteńskich pieskach, jej samej służyło. A przy tym dowcip i wdzięczne pieszczoty, Wierność i co jest we psiech tylko cnoty, I ochędóstwo niezwyczajne miała, I tym się w łasce swej paniej trzymała. Pies ją niebieski żywota pozbawił, Ale postrzegszy, co niechcący sprawił, Zawył lamenty trąbą swą do góry I za żałobę przywdział czarne chmury. Płakał jej pokój i łóżka płakały, Płakał i ciepły komin owdowiały: Płacze i łzami kosztownymi ani Da się utulić nad nią moja pani. Sam się śnieg śmieje, bo za tym pogrzebem Bielszego nadeń nie masz nic pod niebem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Chetam wierszyk. 12.05.05, 23:40 Napisala "nobliwa " manka, co szuka klimatow. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna [...] 12.05.05, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: do pojebusa Perly 12.05.05, 23:29 moj przyjaciel troche sie zdenerwowal, wiesz te kompleksy - patrz sygnaturka. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: do pojebusa Perly 12.05.05, 23:33 co ty powiesz? ta owca to nauczycielka? to dlatego taka przemadrzala. nie zalamuj sie jednak. z taka kazdy tapicer powinie sobie poradzic. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty perla, nie odpuszczaj 12.05.05, 23:37 pokaz co potrafisz. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Znasz taki wierszyk poety barokowego 12.05.05, 23:35 "Nagrobek PERLisi"? Owco? Poszukam w necie zaro Widzie,ze Perla ci grozi donosem, toz to prawdziwy spirytus movens tej jatki,bez rewerencji,w swietle gazety,zaplute i zaslinione reakcyjne fandango ! Poszedlby z 5, 6 "ptacy" ogladac.... Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Znasz taki wierszyk poety barokowego 13.05.05, 00:49 Kupujta tylko u Lexuya (d. Lechuj)! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Znasz taki wierszyk poety barokowego 13.05.05, 01:37 marianna.rokita napisała: > "Nagrobek PERLisi"? > Owco? > Poszukam w necie zaro > > > Widzie,ze Perla ci grozi donosem, toz to prawdziwy spirytus movens tej > jatki,bez rewerencji,w swietle gazety,zaplute i zaslinione reakcyjne fandango ! > > Poszedlby z 5, 6 "ptacy" ogladac.... donos to taki nawyk z przeszłości. Pogratuluję mu dochowania tradycji czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g [...] 12.05.05, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owieczko, myslisz, ze do kopyciary cos dotrze 13.05.05, 00:56 Tomku ja wiem, że nie dotrze, ale przeciez nie mogę dopuścić do tego, aby gini, gdy tylko pojawię się na forum dosiadała mnie okrakiem i okładaa wyzwiskami, czy taki Perła odgrażał. Jakie oni mają do tego prawo? Oni zwlaszczyli to forum, czy jak? pozdrawiam )))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
landkarte Re: Owieczko, myslisz, ze do kopyciary cos dotrze 13.05.05, 00:59 slusznie owco, chamstwo trzeba z buta.a z tym roztoczanskim kmiotem nie ma co sie cackac. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owieczko, myslisz, ze do kopyciary cos dotrze 13.05.05, 01:18 landkarte napisał: > slusznie owco, chamstwo trzeba z buta.a z tym roztoczanskim kmiotem nie ma co > sie cackac. Landkarte, a jutro będzie na forum moderacji "Prosze Tebe a tam ma Aquanecie bluzgał Perlisty i ta owca, a przeciez to jest forum polityczne" . hehehe, ale teraz nasunęła mi sie mysl, bo to forum powinno nazywać się hahahhaha "O polityce przy boksie" czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita tradycyjnie ? 12.05.05, 23:17 Cos tu duzo wpisow,czyby Gini zabrala szczek? Chwala ustawieniom forumowym,ze jej nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: tradycyjnie ? 13.05.05, 06:44 Kupujta tylko u Lexuya (d. Lechuj) Kupujta Co do cen - nie pójdziem do wójta! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I koniecznie o pobiciu starszej pani, tak ze 12.05.05, 23:22 wyladowala w szpitalu ze wstrzasem mozgu - cos na ten temat slyszalem od znajomego policjanta z Zeromskiego. Ile za to w Polsce daja? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: I koniecznie o pobiciu starszej pani, tak ze 12.05.05, 23:24 kropekuk napisał: > wyladowala w szpitalu ze wstrzasem mozgu - cos na ten temat slyszalem od > znajomego policjanta z Zeromskiego. Ile za to w Polsce daja? Schabowe, pobilam starsza pania, w dodatku w Warszawie. Ciekawe, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Przeciez nie do Ciebie, tylko do tego bydlaka xyz 13.05.05, 06:27 Chwilowo pod ksywka .... - nazwisko stanie sie powszechnie znane po ogloszeniu wyroku za zmasakrowanie tej starszej pani. Hihihi...Tym razem bydlak kiepsko trafil, bo starsza pani ma nieskalana opinie, a dochodzenie prowadzi kobietka - blondyneczka w okularkach z komendy na Zeromskiego: tu juz fallus zlamany nie zelga, nie nabrecha, nie namedzi i niech sie cieszy, ze na policyjnym dolku do sprawy nie siedzi. A Ty muchy bys nie skrzywdzila, a wiec sie nie podczepiaj. Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Zalezy z jakiego oskarzenia....... n/t 12.05.05, 23:27 czy prywatnego czy urzedowego. - art. 156 KK spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu w postaci: 1) pozbawienia człowieka wzroku, słuchu, mowy, zdolności płodzenia, 2) innego ciężkiego kalectwa, ciężkiej choroby nieuleczalnej lub długotrwałej, choroby realnie zagrażającej życiu, trwałej choroby psychicznej, całkowitej albo znacznej trwałej niezdolności do pracy w zawodzie lub trwałego, istotnego zeszpecenia lub zniekształcenia ciała - art. 157 KK spowodowanie naruszenia czynności narządu ciała lub rozstroju zdrowia, innego niż określony w art. 156 § 1, spowodowanie naruszenia czynności narządu ciała lub rozstroju zdrowia trwające nie dłużej niż 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Zalezy z jakiego oskarzenia....... n/t 13.05.05, 00:52 Kupujta tylko u Lexuya (d. Lechuja). Dla stary klejenteli rabaty na czerwone krawaty i bilety na "Konika Garbuska"! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wyglada na 157 KK. Scigane z urzedu. 13.05.05, 06:30 Cywilne roszczenia niech starsza pani od razu dolaczy do sprawy (jest taki specjalny druczek policyjny, niech od razu bedzie w aktach - po skazaniu z KK roszczenia cywilne ida automatycznie)- golodupca w skarpetkach nawet bez 10- letniej nexii sie pusci Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 23:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla [...] 12.05.05, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
landkarte Re: manka 12.05.05, 23:59 a ty arabski materacu jak zwykle w swoim zywiole? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Czy gini napisala dzis cos co nie jest atakiem?n/t 12.05.05, 23:50 Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Czy gini napisala dzis cos co nie jest atakie 13.05.05, 00:48 Kupujta tylko u Lexuya (d. Lechuj) Odpowiedz Link Zgłoś
lexuy Re: Witam :) I przyjaciol i wrogow :) 13.05.05, 06:46 Kupuyta tylko u Lexuya (d. Lechuja)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś