narysuj.mi.baranka 20.05.05, 11:50 Windygo, czy Ty od czasu do czasu reklamujesz to forum na f. Gdansk-Sopot- Gdynia? :) Bo nie wierze, zeby byly tylko 3 gdynianki korzystajace z portalu gazeta... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Strasznie nas tu malo :( 20.05.05, 14:11 No ale tak właśnie jest..Już o tym pisałam ,ale to właściwie matka założycielka troszkę zapomina,,ja wiem że to kobieta pracująca,,ale naprawdę szkoda tego forum.Wszyscy uciekają..gdzie indziej.bo tu głucho.. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Strasznie nas tu malo :( 26.05.05, 22:43 Jeśli gremium będzie za.. zamieszczę linka na moim forum [na które zresztą zapraszam]. Zagląda do mnie 5 osób z Trójmiasta :) Znamy się już dość dobrze - już w realu :) i miłośników gdyni jest conajmniej troje :) Odpowiedz Link
vitalia Re: Strasznie nas tu malo :( 27.05.05, 10:44 Jesteśmy za>>>zapraszaj tu ludzi. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Strasznie nas tu malo :( 27.05.05, 17:59 słowo się rzekło :) p.s. co to znaczy i po jakiemu te robaczki w Twojej stopce? :) Odpowiedz Link
vitalia Re: Strasznie nas tu malo :( 28.05.05, 18:56 tamara_t napisała: > słowo się rzekło :) > > p.s. co to znaczy i po jakiemu te robaczki w Twojej stopce? :) > Te robaczki to po Hebrajsku.. Odpowiedz Link
cat_s Re: Strasznie nas tu malo :( 28.05.05, 22:25 Witam, Cóż, po takim dramatycznym poscie Baranka to i ja się ośmielę;-) Witam wszystkich serdecznie. Co prawda z Gdynią obecnie mam tylko tyle wspólnego, że się w niej ładny kawałek czasu temu urodziłem - ale po cichutku z ciekawością i nostalgią Was podczytuję. I podczytywać dalej będę;-) Pozdrawiam serdecznie cat_s Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Strasznie nas tu malo :( 28.05.05, 16:27 Ja właśnie po tym linku trafiłem :) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Strasznie nas tu malo :( 29.05.05, 14:19 Cieszę się bardzo! :) Będę dalej propagować forum, a co! :DDD Odpowiedz Link