Dodaj do ulubionych

gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, next

25.07.05, 19:59
poza oczywiście allegro
wiem że był wątek odnośnie sklepow internetowych USA wysyłających do Polski
ale po pierwsze było to dawno a po drugie do żadnych konkretnych wniosków
interlokutorki nie doszły. Może ktoś ma świeże doświadczenia i może się nimi
podzielić.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 25.07.05, 20:29
      Witaj!

Nowe ciuszki Nexta będą najpóźniej 1 sierpnia w sklepiku internetowym:
      www.szafamalucha.pl

Mąż włąśnie jest w Anglii i dziś zakupił właśnie ubranka dla dzieci. jutro
      jeszcze Early Days i wraca do domku. Zapraszam do odwiedzin sklepu.

Pozdrawiam

Agnieszka
      SzafaMalucha.pl
      • wmama1 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 25.07.05, 21:12
        dzięki; jestem już klientką Państwa sklepiku tym bardziej się cieszę że
        znajdę tam także ciuszki next. Tymczasem czekam niecierpliwie na czwartkową
        dostawę. Pozdrawiam
      • breeya Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 27.07.05, 15:51
        Czy będa jakieś ciuszki dla starszych dzieci??
        • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 27.07.05, 16:32
          witam!

będą ubranka i dla starszych dzieci, zarówno chłopców i dziewczynek. Mąż
          właśnie wraca z towarem do domu. Ma jeszcze około 500 km. Od jutra rozpoczynam
          wstawianie towaru do sklepu. Potrwa to pewnie kilka dni za nim wszytsko bedzie
          dostępne, gdyż jest to naprawde duża dostawa. Oprócz bluzek, spodni,
          podkoszulek, spódniczek, bluz oraz rzeczy niemowlęcych itp. bedą skarpety,
          rajstopy i jeszcze wiele innych rzeczy.

Pozdrawiam

Agnieszka
          SzafaMalucha.pl

• szpulakasia Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 27.07.05, 21:24
      ale fajnie nie mogę się doczekać....
      • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 29.07.05, 08:27
        hej!
        wczoraj wrzuciłam kilka rzeczy z nowego towaru, a dokladniej uzupelniłam stare
        zapasy, powiekszając rozmiarówkę. Pojawiły sie również w sprzedaży skarpetki z
        abs'em i śliniaki. REszte rzeczy bede dodawać systematycznie. Jest to grom
        pracy. Na razie jestem na etapie fotografowania każdej rzeczy z osobna.

POzdrawiam

Agnieszka
        SzafaMalucha.pl
        • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 30.07.05, 08:48
          Witam po raz kolejny!

Dzis wrzuciłam szerszą rozmiarówkę body, zgodnie z sugestią wielu mam zaczyna
          sie ona teraz już od rozmiaru 0-3 miesiaca (62 cm), czyli w sam raz dla noworodków.

Pozdrawiam
          Agnieszka
          SzafaMalucha.pl
    • leigh4 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 30.07.05, 10:27
      A co z sugestiami mam chłopców i starszych dzieciaczków niż roczne lub
      póltoraroczne?smile Zerknąłam na stronkę, a tam pustki...
      • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 30.07.05, 14:49
        Zgodnie z sugestiami mam takie ubranka zostały zakupione smile
        Jednak jest tego tyle, że cały czas jeszcze je fotografujemy i obramiamy
        zdjęcia. Mam nadzieje, ze za 2-3 dni wsyztsko zostanie wstawione do sklepu.
        Teraz jeszcze są pustki, bo cały towar umieścimy jednego dnia w sklepie. Dlatego
        bardzo proszę o cierpliwość. Pracujemy praktycznie przez cała dobę.

Pozdrawiam
        Agnieszka
        SzafaMalucha.pl
        • ja275 a zadowolone jestescie z tej formy zakupow i z 30.07.05, 21:40
          ciuszkow?
        • breeya Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 05.08.05, 17:19
          Niestety wybór ubranek dla starszych dzieci wciąż nie jest zadowalający. Miały
          być ubranka Next'a, a jest dosłownie kilka rzeczy w przypadkowych rozmiarach.
          • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 05.08.05, 21:59
            Witam!
            Jeżeli chodzi o ofertę dla starszych dzieci to tym razem przywieźliśmy
            zdecydowanie wiecej rzeczy dla nich, niż dla maluchów, chociaż może nie widać
            tego na pierwszy rzut oka jeśli weźmiemy pod uwagę duży wybór body, jaki
            posiadamy w ofercie. Każdego dnia od momentu dostawy wystawiamy w sklepie nowe
            rzeczy. Proces obróbki zdjęć i ich opisywania jest jednak czasochłonny, gdyż
            staramy się aby jak najbardziej odzwierciedlały one rzeczywistość. Dodatkowo
            sytuacje pogorsza fakt, iż rzeczy te rozchodzą się jak świeże bułeczki i ledwo
            zdążymy coś wstawić od razu znika ze sklepu. Stale też mamy na wieszaku rzeczy,
            które nie są jeszcze wystawione. Następną dostawę planujemy na koniec sierpnia,
            więc zapewne ledwie uporamy się z tymi rzeczami, a już będą dostępne nowe smile

Jeśli chodzi o NEXT, to są to rzeczy z wyższej półki cenowej i dlatego
            przywieźliśmy dopiero kilka ubranek "na próbę". Nie wszystkie również zostały
            już wystawione, więc pojawią sią w ciągu najbliższych dni. Podczas naszej
            ostatniej wizyty w sieci sprzedaży NEXT były dostepnę jedynie resztki z lata, a
            nowa kolekcja jesienna ma być dostepna dopiero w sierpniu. Zachęcamy do kontaktu
            osobistego z nami (na stronie www.szafamalucha.pl są podane sposoby kontaktu) i
            wtedy będziemy mogli zrealizować zindywidualizowane zamówienie.

Dziękujemy za wszystkie posty. Bardzo zależy nam na Waszych uwagach, bo tylko
            dzieki nim mamy szansę zbudować sklep, który spełni Wszystkie wasze oczekiwania.
            Piszcie prosze śmiało tutaj lub bezpośrednio do nas. Dajemy słowo, iż zadna
            uwaga nie pozostanie bez odpowiedzi.

Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy

Aga & Piotr
            www.szafamalucha.pl
            • renata28 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 05.08.05, 22:07
              Szkoda tylko, że ceny podskoczyły. Już miałam robić zakupy. A tu nie ma dwóch
              piżamek za coś ok. 40 zł, tylko jedna za 30 zł. Albo jestem ślepa na amen.
              • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 05.08.05, 23:33
                Witam!

Dwupaki piżamek zawsze były w tej samej cenie 55 zł. W tej chwili jest dostępny
                dwupak w rozmiarze 18-23 miesiace. Oto link:
                www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=22_31&products_id=56
                Daję słowo, że ceny nie wzrosły. Stosujemy nawet przy ich ustalaniu cały czas
                ten sam usredniony kurs funta, niższy niz jest obecnie. Cena zależy tylko i
                wyłącznie od ceny zakupu u dostawcy, a te również wydają się stałe.

Pozdrawiam

Agnieszka
                www.szafamalucha.pl
            • minkapinka Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 06.08.05, 00:23
              Nowa kolekcja Nexta jest juz w sprzedazy (internetowej) od 3 tygodni.
              • kuczynska78 Re: gdzie kupić w Warszawie nowe ciuszki gapa, ne 06.08.05, 01:57
                Witam!

Zgadza sie, ale my nie kupujemy w internecie. A w punktach sprzedaży
                bezpośredniej trwały jeszcze wysprzedaże posezonowe.

Pozdrawiam
                Agnieszka
                www.szafamalucha.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka