Dodaj do ulubionych

Do Polakow i Ich przyjaciol... :)

14.08.05, 23:34
Jak to bylo kiedys powiedziane - "jaka bedzie Polska" czy "czyja bedzie
Polska"?
Pamietacie?
Pamietacie Polacy takie slowa pelne obaw i troski o Polske wypowiedziane na
antenie TV do Was przez bylego premiera Jana Olszewskiego tuz przed zamachem
na Niego i jego rzad przez "grupe Bolka trzymajaca wladze" w 1992 roku?
No to teraz jaka i czyja ta Polske macie, pelna korupcji, sprywatyzowana
(okradziona) i moralnie upadajaca? Wasza to jeszcze czy juz nie?
Czy Donald Tusk tam nie byl jednym z tych zamachowcow?
Odpowiedzcie, czy wiecie na kogo chcecie glosowac?
Czy Wasze oczy sa slepe jak patrzycie na oblakanych nienawiscia do Was
zdrajcow i szmalcownikow i oskarzajacych Was o najgorsze czyny i zbrodnie, a
dzisiaj znowu namawiajacych Was do zdrady Polski i wystepowania przeciwko
Rodakom w glosowaniu na polakozercow jak Cimoszewicz, Borowski, Donald Tusk
i im podobnych?
Czy sluchacie, ale nie slyszycie jak ci zdrajcy podstepnie obrzydzaja Wam
Polske i oddanych Wam Polakow takich jak miedzy innymi prof. Maciej Giertych
i zniechecaja Was do glosowania na Nich?
Badzcie WRESZCIE madrzy PRZED szkoda, Polacy - prosze Was smile
Obserwuj wątek
    • wikul Cześć dyszel2 !!!... :) 14.08.05, 23:42
      Zglądaj tu częściej. Smutno tu bez ciebie.
      • 1znak Re: Cześć dyszel2 !!!... :) 15.08.05, 00:01
        wikul napisał:

> Zglądaj tu częściej. Smutno tu bez ciebie.

Dyszel2? - tak, pamietam, czytalem co pisal i dlatego dziekuje Ci Wikul za
        przypomnienie tego nika. smile)

• zupagrzybowa ... :) 15.08.05, 00:10
          www.psychologia.apl.pl/forum/images/nickpage/20901102445497.jpg
    • lady_hawk Re: Do Polakow i Ich przyjaciol... :) 15.08.05, 00:44
      w przerwach, kiedy nie wypisujesz tych bredni, rozwieszasz po tramwajach pisane
      gestym tekstem odezwy do Narodu?

ostatnio czytalam cos takiego:
      "w wieku 65 lat nie umiera sie ze starosci. Morduja nas wszechobecne chipy,
      umieszczane podstepnie w naszym ciele." COs tam bylo o sterowaniu tymi chipami
      z budynku Energomontazu.

Takie akcje sa akurat dla pppppprof. Giertycha.
      • 1znak Re: Do Polakow i Ich przyjaciol... :) 15.08.05, 02:24
        lady_hawk napisała:

> w przerwach, kiedy nie wypisujesz tych bredni, rozwieszasz po tramwajach
        pisane
        >
        > gestym tekstem odezwy do Narodu?

Pytasz mnie, wiec odpowiadam.
        Nie rozwieszam i nigdy w moim zyciu tego nie robilem. Pamietaj, od tej chwili
        kazda nastepna Twoja taka wzmianka bedzie juz swiadomym Twoim klamstwem.
        Natomiast z Twojego antypolskiego punktu widzenia to ja pisze... "brednie", tak
        jak dla kazdego polakozercy PRAWDA jest brednia.

> ostatnio czytalam cos takiego:
        > "w wieku 65 lat nie umiera sie ze starosci. Morduja nas wszechobecne chipy,
        > umieszczane podstepnie w naszym ciele." COs tam bylo o sterowaniu tymi
        chipami
        > z budynku Energomontazu.
        >
        > Takie akcje sa akurat dla pppppprof. Giertycha.

Napisz cos jeszcze lady_hawk, bo dla niektorych Polakow trzeba wiecej
        przykladow waszych pomowien, klamstw i obietnictw bez pokrycia, aby nie dali
        sie wiecej wam oszukac.

Polacy, czy zle Wam doradzam, jesli mowie glosujcie na swoich przyjaciol,
        Polakow...?
        To Wasi nieprzyjaciele w "wilki w owcej skorze" doradzaja Wam odwrotnie.
        • dox1 Re: Do Polakow i Ich przyjaciol... :) 15.08.05, 10:29
          Oj smierdzi to rasizmem, xenofobia, nacionalizmem i kk.
      • 7em Re: Do Polakow i Ich przyjaciol... :) 15.08.05, 10:17
        a rzudzi żadkim piszom?

5040
    • piq a co Pan Profesor Maciej Giertych,... 15.08.05, 11:04
      ...Oddany Polakom Polak i Przyjaciel Polaków, czyli między innymi Swój Własny
      Przyjaciel, robił w Świcie Agenta Sowieckiego, Człowieka Honoru, Zasłużonego
      Towarzysza, Podnóżka Radzieckich Sekretarzy, Najeźdźcy Czechosłowacji i Kata
      Solidarności Wojciecha Jaruzelskiego? Czyżby Pan Profesor Maciej Giertych w ten
      sposób dawał Wyraz Swojej Miłości do swych Przyjaciół Polaków?

Przebóg, Niezbadane są Ścieżki Miłości. Np. gdy kto Zakochany przekonuje
      Wybrankę Swą aby się nie broniła przed Gwałtem Sowieckiej Tłuszczy, a nawet Ją
      przytrzymuje, daje jej Wszak przez To Znak swojego Najgłębszego Uczucia.
      • lady_hawk Re: a co Pan Profesor Maciej Giertych,... 15.08.05, 11:22
        A co za pretensjonalny ton naszego Zbawcy Narodu!
        Rzeczywiscie byc moze nie pisuje odezw na papierze podaniowym i nie rozwiesza
        ich po tramwajach. On jest skomputeryzowany!

Ja jestem w stanie zrozumiec te grupke fanatykow, ktorzy licza na posade przy
        tatusiu lub synku. Ja jestem w stanie w stanie zrozumiec tych, ktorych komuna
        skrzywdzila. Tylko, ze z tym, to tez roznie. Mam sasiada. Flagi na kazde
        swieto. Opowiesci o przesladowaniach. Oststnio wylazlo z niego - to oszust
        jest. A komuna to tak go skrzywdzila, ze dostal mieszkanie na Mokotowie, po
        odsiedzeniu paru lat w pudle. Taki byl polityczny. To na marginesie.

Ja wyzej cenie Leppera niz jakiegos tam Giertycha. Bo u Leppera, to chociaz
        wiadomo, ze pod haslami - pazernosc i chamstwo jest. A u Giertychow tylko
        znajomosc definicji, wydmuszkowy patriotyzm. A co pod nim, to lepiej nie
        sprawdzac. W najlepszym razie skrajny nacjonalizm, ale i faszystowskie
        ciagotki. Przestrzagalabym tych ponizej 185 wzrostu. Nie wiadomo jakie normy
        rasowe przyjeliby ci panowie, gdyby przejeli wladze.

Siedzi dupek sam w domu, azbest mu w mozgu szaleje i wypisuje glupoty, bo
        rzeczywistosci objac rozumem nie jest w stanie.
      • lady_hawk Re: a co Pan Profesor Maciej Giertych,.- p.s.. 15.08.05, 12:54
        piq napisał:

> ...Oddany Polakom Polak i Przyjaciel Polaków, czyli między innymi Swój Własny
        > Przyjaciel, robił w Świcie Agenta Sowieckiego, Człowieka Honoru, Zasłużonego
        > Towarzysza, Podnóżka Radzieckich Sekretarzy, Najeźdźcy Czechosłowacji i Kata
        > Solidarności Wojciecha Jaruzelskiego? Czyżby Pan Profesor Maciej Giertych w
        ten
        >
        > sposób dawał Wyraz Swojej Miłości do swych Przyjaciół Polaków?
        >
        > Przebóg, Niezbadane są Ścieżki Miłości. Np. gdy kto Zakochany przekonuje
        > Wybrankę Swą aby się nie broniła przed Gwałtem Sowieckiej Tłuszczy, a nawet

> przytrzymuje, daje jej Wszak przez To Znak swojego Najgłębszego Uczucia.

Wtedy robiono szerokie "lapanki" na profesorow. Bylam swiadkiem, jak do
        profesorskiego domu zapukal zolnierz i zostawil przesylke. Bialo-czerwone
        insygnia, orzel, imponujace pieczecie. W srodku pismo do towarzysza
        profesora: "Ojczyzna wzywa najswiatlejszych synow" i zaproszenie do czlonkostwa
        w KC. Ten "moj" profesor zostal wyzej oceniony, od pana Giertycha smile
        Syn odczytal mu przez telefon tresc listu. Byl jek w odpowiedzi: "o Boze, o
        czym ja z tymi kretynami mam rozmawiac!" Siwak, Kliszko itp.
        Bo oprocz faktu, ze Polska byla sprzedana sowiecji, na czele stalo paru mlotow,
        ktorych kazdy ceniacy siebie ocenial za niegodnego partnera. I nie mozna
        wmowic, ze ktos dolaczyl do tego grona, bo liczyl na naprawe Rzeczpospolitej.
        Jak bardzo Giertych byl glodny docenienia swojej osoby, jak brak mu bylo
        zwyklej przyzwoitosci, ze dal sie wmanewrowac w ten komitet! "Moj" profesor
        wiedzial, ze ryzykuje brak zgody na wyjazd na wyklady do Stanow. Oplacalo sie,
        bo Amerykanie to sami roztrzygneli - zamkneli wymiane naukowa.

• antithesis pojdziem do wyborow zgodnie z rozumem i sercem:) 15.08.05, 19:26
      • hasz0 __________________________No, no...sami popatrzcie 15.08.05, 23:12
        Co się stało z logiką przyczynowo-skutową na Aquanecie?
        I nie piszę tu o żadnych pacynach ani Hazecie95 - niepełny
        klucz oczkowy o niewymiarowym fi...

Bo niby proste pytanie: „Co z tą Polską” zadane przez własciwa osobę
        np. Lisa w TVN nie wywołuje takich jak niżej zacytowanych reakcji:

Czyżby Pan Profesor Maciej Giertych w ten

Ja jestem w stanie w stanie zrozumiec tych, ktorych komuna

w wieku 65 lat nie umiera sie ze starosci. Morduja nas wszechobecne chipy,
        z budynku Energomontazu.

ciagotki.

zwyklej przyzwoitosci, ze dal sie wmanewrowac w ten komitet!

Hasz0:

Bo co to ma wspólnego z tym samym pytaniem zadanym przez „niewłaściwą” osobę?
        Wnioski nasuwają się same...

tekst "niewłasciwy" choć wszyscy wiemy, że prawdziwy bo przecież nie z tą
        treścią polemizują "godne nicki":
        „Pamietacie Polacy takie slowa pelne obaw i troski o Polske wypowiedziane na
        antenie TV do Was przez bylego premiera Jana Olszewskiego tuz przed zamachem
        na Niego i jego rzad przez "grupe Bolka trzymajaca wladze" w 1992 roku?
        No to teraz jaka i czyja ta Polske macie, pelna korupcji, sprywatyzowana
        (okradziona) i moralnie upadajaca? Wasza to jeszcze czy juz nie?
        Czy Donald Tusk tam nie byl jednym z tych zamachowcow?
        Odpowiedzcie, czy wiecie na kogo chcecie glosowac?
        Czy Wasze oczy sa slepe jak patrzycie na oblakanych nienawiscia do Was
        zdrajcow i szmalcownikow i oskarzajacych Was o najgorsze czyny i zbrodnie, a
        dzisiaj znowu namawiajacych Was do zdrady Polski i wystepowania przeciwko
        Rodakom w glosowaniu na polakozercow jak Cimoszewicz, Borowski, Donald Tusk
        i im podobnych?”
    • jaski Re: Do Polakow i Ich przyjaciol...czyli do mnie? 16.08.05, 01:15
      Probowalem to cos czytac, ale za fleta nie moge strawic tego prymitywizmu.
      Wzorem Naczelnika, rzygac mi sie chce jak widze piec razy POlska, Nasza Polska,
      Polacy w dwoch linijkach. A wybudujcie sobie wyspe, albo zalatwcie jakis pgr,
      dookola wgrzebcie fose i stwarzajcie raj w NASZEJ POLSCE, dla ochotnikow tylko
      i wylacznie. Zegnam Szanownego Polaka I Przyjaciela Polski staropolskim 'na
      drzewo palancie'.
      • hasz0 do mnie?___predykcja behawioru potwierdza Twą tezę 16.08.05, 09:27
        Co się stało z logiką przyczynowo-skutową na Aquanecie?

Bo niby proste pytanie: „Co z tą Polską” zadane przez własciwa osobę
        np. Lisa w TVN nie wywołuje takich jak niżej zacytowanych reakcji:

> Probowalem to cos czytac, ale za fleta nie moge strawic tego prymitywizmu.
        > Wzorem Naczelnika, rzygac mi sie chce jak widze piec razy POlska, Nasza
        Polska,>> Polacy w dwoch linijkach. A wybudujcie sobie wyspe, albo zalatwcie
        jakis pgr, > dookola wgrzebcie fose i stwarzajcie raj w NASZEJ POLSCE, dla
        ochotnikow tylko > i wylacznie. Zegnam Szanownego Polaka I Przyjaciela Polski
        staropolskim 'na > drzewo palancie'.

Oj smierdzi to rasizmem, xenofobia, nacionalizmem i kk.

Czyżby Pan Profesor Maciej Giertych w ten

Ja jestem w stanie w stanie zrozumiec tych, ktorych komuna

w wieku 65 lat nie umiera sie ze starosci. Morduja nas wszechobecne chipy,
        z budynku Energomontazu.

ciagotki.

zwyklej przyzwoitosci, ze dal sie wmanewrowac w ten komitet!

Hasz0:

Bo co to ma wspólnego z tym samym pytaniem zadanym przez „niewłaściwą” osobę?
        Wnioski nasuwają się same...

• jaski Re: do mnie?___predykcja behawioru potwierdza Twą 17.08.05, 00:00
          NIe, to nie o osobe, ale o forme chodzi. Jak zapytasz' co sie z dzieje z ta
          Polska ?' to ja akorat Cie rozumiem, ale jak nadmiesz sie jak ropuch, szabelke
          w dlon i odpierdzielasz kawalki rodem z narodowej operetki to znaczy, ze
          doczytac do konca nie warto bo w polowie flaki sie wywroca.
          • szach0 ________________A Ty Jaski do mnie lecisz?_______ 17.08.05, 09:19
            Jaski weź mi zarzuć ale z cytatem

"szabelke > w dlon"

gdy krytykuję komusze kłamstwa ( dowodem sygnaturka Rysieczka!)
            gdy potrzebę zreformowania a nie ZDEFORMOWANIA (*) Polski

chocholich tańców i złotych rogów

gdy pochwalam ujawnianie na forum publicznych komuszych kłamstw ( dowodem
            sygnaturka Rysieczka!) i obronnych komproitacji przed Komisjami Sejmowymi
            gdy pokazuję patologiczne mechanizmy reformowania systemu a nie DEFORMOWANIA
            do postaci bananowej republiki kolesiów i odpierdzielajacych kawalki rodem z
            narodowej operetki aż flaki sie wywracają.

Do ropuchy sie przyznaję!
            Gdy opisywałem MÓJ OGRÓD jako zaczyn i wzorzec dla marzenia o NASZEJ POLSCE!

Przypis (*)
            - teczka B. (Bolek czego się wypisiujesz bo bazy rosyjskie nie wypaliły?)
            - plan B. (Sorosa- Sachsa)
            - premier zawsze B.
            - IPN be
            - Be z robocie
            - Bezpieka - kominy emerytalne (veto bemagistra)
            ...
            - Polska Be.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka