Dodaj do ulubionych

owca jesteś smieszna i zabawna

30.08.05, 23:59
co ty myslisz ze jak cos skasujesz gruntownie to dowód znika?
Niestety chyba nie znasz sie z bardzo na podstawowych funkcjach windowsa.
Oboje wiemy ze kasujesz mnie z przyczyn osobistych a nie za treść a to
łamanie netykiety, zresztą juz skarge na ciebie napisałem:)
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: owca jesteś smieszna i zabawna 31.08.05, 00:00
      co ty boski, nie śpisz jeszcze?
      • boski.zawodowiec akurat tak sie zlozyło ze nawet nie jestem w domu 31.08.05, 00:02
        tylko w pracy.
        Owca sie gotuje bo jakiś czas temu podałem aby kazdy robił screena po załozeniu
        postu i wysyłał do abuse gdy post wyleci.
        • lena_zet Re: akurat tak sie zlozyło ze nawet nie jestem w 31.08.05, 00:05
          a warto stresować się takimi pierdołami?
          • boski.zawodowiec ja wiem ze owca sie stresuje bo funkcja aesa to... 31.08.05, 00:10
            cały jej swiat i najwieksze osiągniecie w zyciu.
            A ze odwala straszną fuszerke wiec nalezy jej troche utrudnić zycie.
            Leno niedługo przygotuj sie ze owca zacznie rozdawac podczas pozaforumowych
            spotkan twoje dokłądne IP:))
            • lena_zet Re: ja wiem ze owca sie stresuje bo funkcja aesa 31.08.05, 00:13
              boski.zawodowiec napisał:

> cały jej swiat i najwieksze osiągniecie w zyciu.

coś ty.Całym jej światem jest jej syn.

> Leno niedługo przygotuj sie ze owca zacznie rozdawac podczas pozaforumowych
              > spotkan twoje dokłądne IP:))

kurde, czy coś w moim ip jest niestosownego? :(
              • boski.zawodowiec nie wierze ze ta osoba ma syna lub męza 31.08.05, 00:19
                gdyby go miała to rownoczesnie miałaby jakies takie aesowanie w nosie. Co
                wiecej ja mam od niej maile i przypuszczam na 99% ze to bezdzietna panna.

A no takie IP jakie widzi administrator bardzo ułatwia włam do kompa, wiec
                jesli by np. chicarica znała dobrego informatyka i dostała takie IP jakie widzi
                admin to moze ci w dośc proasty sposob przeczepac komputer.
                • lena_zet Re: nie denerwuj się 31.08.05, 00:23
                  nikt nic nikomu nie podaje, bo to nieistotne, uwierz mi.Jest w życiu tysiąc
                  ważniejszych spraw.Ważniejszych niż jakieś zasrane forum.
                  • boski.zawodowiec myslisz ze dla chicy lub mario forum to pestka 31.08.05, 00:29
                    Ja nie sadze, to sa ludzie tak wciągnieci w forum i tak przepełnieni zawiścia
                    ze gdyby tylko mieli mozlwiosć to by z niej skorzystali i to jest wiecej niz
                    pewne.
                    Zauwaz ze taka chica jest co 15 minut przez cały dzień na forum, wystarczy
                    tylko coś napisac i sie pojawia.
                    • lena_zet Re: myslisz ze dla chicy lub mario forum to pestk 31.08.05, 00:31
                      myślę, że chica może mnie cmoknąć.Ot tak.Cóż mi zrobi?Dostałaby lampę i
                      poszłaby spać :)
                      • boski.zawodowiec przeciez nie pisze tu o biciu się lub straszeniu:) 31.08.05, 00:37
                        ale o zwyczajnym włamie i czytaniu co ma na kompie i jakie strony oglada osoba
                        ktorej sie nie znosi( ona napewno cie na powaznie nie znosi)
                        Ja o tym piszę:)) i sadze ze nie jest to cos za ciekawego:))
                        Zauwaz jak ty reagowałas na sagis, czy gdybyś miała mozliwosc to bys nie miała
                        ochoty poglądac ze np. odwiedza symaptie i jakie maile wysyła do ludzi?
                        • lena_zet Re: przeciez nie pisze tu o biciu się lub strasze 31.08.05, 00:41
                          co to szakiry to droczy się pewnie ze mną i tyle, ale że nienawidzi to nie
                          uwierzę.Przecież zupełnie mnie nie zna.

Co do sagis, to drażni mnie u niej brak poczucia humoru.Nie jest to jednak
                          powód żeby naruszać czyjąś prywatność.Bez przesady.Nawet małżonkowi do skrzynki
                          czy gg nie zaglądam.
                          • boski.zawodowiec Re: przeciez nie pisze tu o biciu się lub strasze 31.08.05, 00:51
                            mysisz ze osoba uzalezniona do tego stopnia ze zagląda co 15 minut na forum
                            odroznia tutjeszą rzeczysistosc od poza forumowej?
                            (no chyba ze to na jaja z znajmomą sie kłócisz?)
                            Ona juz nie dzieli tych swiatów a ze tu jest jeszcze w pewnym stopniu anonimowa
                            wiec pozwala sobie na jeszcze wiecej.
                            Nie czytasz czasem na onecie czy tez innych portalach jak wielu jest
                            psychopatów w sieci ktorzy gdy juz znajda ofiare to potrafią ją szpiegować i
                            sledzić kazdy jej ruch w sieci. Ja znam taka dziewczyna ktora flirtowała z
                            gosciem z USA i po kilku wymianach maili gośc jej słał SMSy aby wchodziła na
                            komunikator, dziwnym trafem zawsze się to działo akurat zaraz po uruchomieniu
                            kompa a urochamiała o roznych porach dnia. Ze strachu sformatowała dysk,
                            zmieniła maila i przestałą sie odzywać do tego gościa.
                            NIe wierze ze byś nie zaglądała sagisowi,kazdy by zajrzał i miałby w nosie
                            cudza prywatność i morały:)))
            • omcrew Re: ja wiem ze owca sie stresuje bo funkcja aesa 31.08.05, 09:33
              moje moze rozdawac heheh zycze powodzenia i przyokazji pozdrawiam admina w....:)))
    • owca Re: owca jesteś smieszna i zabawna 31.08.05, 05:54

jeśli czegoś nie widzisz, nie oznacza to, że tego nie ma:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=28404754
      i bardzo proszę o zostawienie mojego życia prywatnego w spokoju, nie życzę sobie
      aby było ono przez ciebie rozważane na forum
      • boski.zawodowiec wywaliłaś tamten post w miejsce rzadko odwiedzane 31.08.05, 08:48
        mimo ze było tzw.[tu]. Co wiecej wywalasz posty załozone przezemnie ktore takze
        miały [tu] np. odnośnie makijazu i dzielenia przez ludzi psów na gorsze i
        lepsze. Gdzie one są co?
        Pytałem juz kilka razy dlaczego swoich towarzyszy z kóleczka adoracyjnego ne
        wywalasz mimo ze albo nie mają [tu] albo zakładają po 3-4 wątki na dzien z [tu]
        oczywiscie nie odpoweidziałaś.
        Teraz jak widac zamierzasz sie z nimi spotykać wiec oczywistością jest ze oni
        beda swiętymi, jesli masz honor powinnas zrezygnowac z aesowania. Oczywiscie
        znając ciebie nie uniesiesz się honorem.
        • owca Re: wywaliłaś tamten post w miejsce rzadko odwied 31.08.05, 08:54

przypomnienie kilku zasad obowiązujących na FKobieta:

- wątki, które dotyczą moderacji przenosząne są w miejsce specjalnie do tego
          utworzone - na Forum o Moderacji
          - wątki pogaduszkowe, oznaczone [TU] po trzech dniach od ostatniego
          zamieszczonego w nim postu przenoszone są na Oślą Ławkę

zasady te obowiązują nie od dziś i dotyczą wszystkich wątków bez względu na ich
          autora
          • boski.zawodowiec a umowa dotyczaca [tu] czyli jedno [tu] na dzień? 31.08.05, 09:09
            albo zasady mówiące ze kazda litania w formie czatu bez [tu] odrazu jest
            kasowana. Przeciez chyba gołym okiem widac takiej wrecz spędy forumowe. Nie
            wkurza mnie to ze one sa tylko to ze moga je robic wybrani przez ciebie.

Co do reszty to moje najwyrazniej mają jakiś dziwny dar wylatywania po 1 dniu
            lub nawet po 5 minutach.
            • owca Re: a umowa dotyczaca [tu] czyli jedno [tu] na dz 31.08.05, 09:20
              boski.zawodowiec napisał:

> albo zasady mówiące ze kazda litania w formie czatu bez [tu] odrazu jest
              > kasowana. Przeciez chyba gołym okiem widac takiej wrecz spędy forumowe. Nie
              > wkurza mnie to ze one sa tylko to ze moga je robic wybrani przez ciebie.

nie ma mozliwości aby takie zasady były tu wprowadzone
              forum to tworzą jego użytkownicy i oni narzucają jego kształt
              jeśli istotnie miałabym kasować wszelkie rozmowy znajdujące się 'obok tematu'
              wątku musiałabym skasować 80% wypowiedzi

oczywiście trzeba starać się aby zachować w miarę możliwości porządek na forum
              aby użytkownicy którzy przychodzą tu trochę rzadziej mogli również znaleźć tu
              miejsce dla siebie
              właśnie na tym polega tu moja rola

> Co do reszty to moje najwyrazniej mają jakiś dziwny dar wylatywania po 1 dniu
              > lub nawet po 5 minutach.

jeśli są personalne lub obraźliwe /a zazwyczaj takie właśnie są/ przenoszone są
              na Oślą Ławkę

nie szukaj potwierdzenia dyskryminacji twojej osoby
              zasady obowiązują wszystkich użytkowników
              • boski.zawodowiec akurat te o ktorych mowa sa widoczne:)) 31.08.05, 09:31
                i to bardzo widoczne. Nie stanową wcale 80% ale raptem 20-30% i wyrozniaja sie
                wyjątkowo speluniastym jezykiem.
                Zajrzyj na forum o forum, podałem ci tam przykłady ze nie kasujesz wątków
                łamiących netykiete.

Jest ,jest dyskryminacja na szczescie mnie ona bawi i daje mozliwość wytkniecia
                ci twoich błędów:)
                • lolek_troll Re: te boski, na przyszłośc uważaj, 31.08.05, 10:32
                  kiedyś owieczka wywalała posty za samo nazwanie jej starą panną:)
                  • kohol Re: te boski, na przyszłośc uważaj, 31.08.05, 10:34
                    Może dlatego, że nie jest starą panną?
                    :)
                    • lolek_troll Re: te boski, na przyszłośc uważaj, 31.08.05, 10:38
                      może nie jest - może chociaż na to pytanie da odpowiedź, kiedyś :)
                      • kohol Re: te boski, na przyszłośc uważaj, 31.08.05, 10:43
                        Uwierz mi na słowo :)
                  • boski.zawodowiec z owca trzeba ostro i bezpardonowo 31.08.05, 11:55
                    czyni zle nalezy jej to wytknąć:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka