dorota17 20.09.02, 14:48 Każda miesiączka zaczyna się u mnie plamieniami. Czy to prawda że takie plamienia oznaczają problemy hormonalne? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apolka Re: Czy plamienia oznaczają problemy z hormonami? 20.09.02, 21:02 Podciągam wątek, mnie też to interesuje. Zaznaczam, że byłam z tym u ginekologa (w przychodni), chciał mi przepisać jakieś hormony (podobno nieszkodliwe w przypadku ciąży) ale po badaniu stwierdził, żed wszystko jest u mnie ok. Oświeście nas, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: Czy plamienia oznaczają problemy z hormonami? 23.09.02, 11:29 To chyba zalezy od tego jak dlugo trwaja takie plamienia. Ja mam prawie zawsze pierwszego dnia okresu plamienia i moj lekarz twierdzil ze to normalne. Dopiero jak mialam plamienia okolo-miesiaczkowe tzn. jak mialam dzien kilka dni przerwy miedzy okresem a plamieniami dostalam leki (niedobor progesteronu). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka2 Re: Czy plamienia oznaczają problemy z hormonami? 23.09.02, 13:53 ja mam plamienia na dwa dni przed miesiączką, moja lekarka mówi że to normalne i może tak być (w ciągu całego cyklu nie mam żadnych dodatkowych krwawień), ale czekam z niecierpliwością na odpowiedź pani doktor Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Czy plamienia oznaczają problemy z hormonami? 24.09.02, 11:24 Niekiedy moae też byc to objaw endometriozy lub niedomogi hormonalnej- czesto po stoswaniu leczenia ziołowego preparatem castagnus nieiwlkie zaburzenia hormonalne ustępują. Odpowiedz Link Zgłoś