Dodaj do ulubionych

Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie?

04.11.05, 14:44
Ja mam jakis goofniany Patrol Line, ktory zepsul mi sie juz dwa razy w ciagu
miesiaca. A dopiero co zalozony ech...
Obserwuj wątek
    • carina79 Re: Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie? 04.11.05, 15:31
      ja nie wiem jaki mam, ale nigdy mnie nie zawiódł. chociaż jest rodzaju
      męskiego...to dziwne...może to alarma nie alarm? tak, zdecydowanie polecam
      alarmę zamiast alarmu.
      • ireo Re: Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie? 04.11.05, 22:59
        carina, to nie była rzeczowa porada
        bo nie ma dowodów, że w sensie uczuciowym
        egzemplarze żeńskie zawodzą rzadziej niż męskie.
        za to w sensie akustycznym zawodzą zdecydowanie częściej
        (oraz głośniej. wątpię, czy to zaleta. jeśli w alarmie, to może tak)
    • Gość: konrad Re: Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:09
      to masz pecha, w moim (bylym) moto mialem patrola, a obecny wlasciciel po 3
      latach nie ma powodow do narzekan
      pozdro
      • Gość: mrmisquamacus Re: Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie? IP: *.scansafe.net 04.11.05, 17:28
        Najpierw wysiadla (podobno) antenka. Na szczescie alarm byl wylaczony. Potem
        wymienili (spece) na nowy, w 2 tygodnie pozniej musialem sie wlamywac do
        swojego motocykla :) Alarm wyl, a ja szukalem, bezpiecznikow, wszystkiego.
        Wlasnie mysle zeby sie tego pozbyc i zalozyc cos lepszego. O ile jest cos
        lepszego...
        • speedy1000 Re: Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie? 04.11.05, 18:33
          ja tez nie wiem jaki mialem, ale na pilocie mial 2 guziki ;))) generelanie
          nigdy mnie nie zawiodl, mialem tylko problem jak mi akumulator padl i przy
          probie wylaczenia go dostal szalu i nie bylo go jak wylaczyc... :))) ale jaja
          byly, musialem go wyciac, tzn ta wyjke spod siedzienia i dopiero po jakis 4 h
          przestala.
          pozdr
          • mrmisquamacus Re: Motocyklowe alarmy. Co o nich sadzicie? 05.11.05, 09:41
            na przyszlosc polecam poszperac przy bezpiecznikach, ja wlasnie tak "rozbroilem"
            ten alarm. Syrenki nawet nie moglem znalezc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka